Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ποιός ήταν ο δικός σου ο παλιός να δούμε για ταχύτητες κτλπ.ΟΧΙ ανοικτό να σου δώσει σφραγισμένο.Σκασίλα σου αν το έβγαλε.Που ξέρεις αν είναι χρησιμοποιημένος;
silverado Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 το ειδιο ειναι παιδια ο δισκος ειναι αυτος ο μπλε http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Western-Digital-My-Passport-Blue-500GB-Ext-HDD-USB-3-WDBKXH5000ABL.htm απλα θα το παω πισω το αλλο το καλωδιο αλλά αυτος με λεει τον ανοιξα τον δισκο, λετε να τον πω δωσε εναν κλειστο δισκο; και αν μου πει οχι τι γινεται; μα βρε παιδια απλη λογικη ειναι, αφου ειχα το καλωδιο, ενταξει δεν το πηγα απο την αρχη, αλλα τον ρωτησα το θες και μου λεει οχι, αντι να με παρει να με πει αν το εχω το καλωδιο, πιανει ανοιγει και βγαζει το καινουριο καλωδιο απο την συσκευασια του καινουριου δισκου και λεει θα κρατησω το καινουριο, οταν τον ειπα οτι εχω το παλιο, με λεει φερτο, αλλα ειδη εκανα την αντηκατασταση ειδια χωριτικοτητα ειναι ο δισκος, απλα ο παλιος ητανε γαλαζιος, δεν ξερω αν μπωρο να παρω αλλο χρωμα, γιατι αυτο ειναι μπλε, και αν ειχατε τετοιον δισκο, θα θυμαστε οτι ο παλιος ητανε πιο μικρη η θυκη του, και πιο ελαφρια αν δεν κανω λαθος, απλα τελειωσαν οι δισκοι αυτοι και φερανε τωρα αυτους τους καινουριους παλι my pasport λεγονται και ειναι 500gb οπως ητανε και ο παλιος μου απλα ο παλιος ειχε 94Ε ενω αυτος εχει 70Ε Βλεπε την θετικη πλευρα των πραγματων. Τελος η ταλαιπωρια σου για τον δισκο.
panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 μπωρει να τελειωσε η ταλαιπωρια μου για τον δισκο, αλλα θα του κανω παλι εναν ελεγχο, και ας ειναι και καινουριος, εδω σημερα ηρθε μια γυναικα στο πλαισιο την αλλαξε τα ακουστικα και την εδωσε παλι χαλασμενα ενω ητανε καινουρια, και ηρθε πανω και φωναζε, και την λεει περιμενε την σειρα σου, τελος παντων, μπωρει να τελειωσε και να εγινε η αλλαγη του δισκου, αλλα δεν τελειωσα εγω απο το πλαισιο, γιατι ολο και αυτη την μητρικη που εχω την φοξκον που νουμερο 1 οπως λενε, μπωρει να καει, ολο και καμια καρτα γραφικων θα παραδωσει πνευμα, επισης μην ξεχναμε το τροφοδοτικο τελος παντων, ο δισκος ητανε ο προϊγουμενος http://www.legitreviews.com/article/1715/ ητανε αυτος και αυτον που θα με δωσει τωρα θα ειναι υποθετω ο καινουριος που βγηκε γιατι οι προϊγουμενοι πουληθηκαν μαλον θα ειναι αυτος http://www.google.gr/search?q=wd+my+passport&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.50165853,d.bGE,pv.xjs.s.en_US.ZnIL9Ta-Whc.O&biw=1680&bih=910&wrapid=tlif137574705593210&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=8zsAUqqXHo6whAeZiYGQDw#facrc=_&imgdii=_&imgrc=LABW-2ikD88ckM%3A%3Bdb8XTeKxEgqTSM%3Bhttp%253A%252F%252Fg-ecx.images-amazon.com%252Fimages%252FG%252F01%252Felectronics%252Fdetail-page%252FWD_MyPassport_Blue_300x300.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.amazon.com%252FPassport-Portable-External-Storage-WDBBEP0010BBL-NESN%252Fdp%252FB007FQNKRC%3B300%3B300
orck Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Μια χαρα εχουν δικαιωμα να σου δωσουν ανοιχτο, ακομη και επισκευασμενο μπορει να σου δωσει. Η εγγυηση αναφερει οτι πρεπει να σου δωσει δισκο ιδιο η ανωτερων χαρακτηριστικων. Το γεγονος οτι ειναι πλεον φτηνοτερος δεν μας επηρεαζει καπου. Δισκο εδωσες και δισκο θα παρεις πισω. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2013 από orck
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μια χαρα εχουν δικαιωμα να σου δωσουν ανοιχτο, ακομη και επισκευασμενο μπορει να σου δωσει. Η εγγυηση αναφερει οτι πρεπει να σου δωσει δισκο ιδιο η ανωτερων χαρακτηριστικων. Το γεγονος οτι ειναι πλεον φτηνοτερος δεν μας επηρεαζει καπου. Δισκο εδωσες και δισκο θα παρεις πισω.Κάπου εχω έναν 20GB απο την δεκαετία του 90 που έχει σχεδόν ψωφίσει.Μήπως να τους το δώσω να του τον δώσουν.Δίσκο έδωσε δίσκο θα πάρει.Κάτι τέτοια βλέπουν και μας πιάνουν κορόιδα.
valantis74 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 οπως λεν ολοι φιλε μιλα με την αντιπροσωπεια.προβλημα ειχα εγω με πλαισιο σε εκτυπωτη και η αντιπροσωπεια με εσωσε.το πλαισιο τιποτα.ειπα οκ δεν πειραζει οσπου μου πασαραν και κινητο με ανοιχτη ταινια ασφαλειας και μεσα η οθονη ολο δαχτυλιες.μου δωσαν το δειγμα χωρις να το ξερω.αλλαγη αστο δεν ειπα τιποτα παρα ενα εμαιλ που τους κραζω γιατι ξερω αν ζητησω αλλαγη δεν αναγνωριζουν τιποτα.θα ερθει η ωρα τους που θα παν και αυτοι.
panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 λοιπον παιδια τελειωσε πηρα τελικα αυτον τον μπλε τον δισκο παλι 500gb usb 3 απλα δεν εχω την πλακετα usb 3 να δω τι ταχυτητες πιανει και ετσι το εβαλα σε usb 2 και πιανει 20MB/s writte απλα το καλωδιο που ειχε μεσα ητανε τοσο μικρο ψευτικο εντελως, και ετσι ευτηχως εχω ενα αλλο, και εβαλα εκεινο, εαν παρω ενα καλωδιο usb 3 οεμ μαρκας 1,50μ 4,60Ε ειναι καλη τιμη; ή να παρω απο το eshop 2μ 6,60Ε θα τον διαβαζει τον δισκο μετα με τοσο μεγαλο μηκος καλωδιου;
panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 δεν με εδινε ο Μ@λ@κ οτι να ναι, λεω δωστον κα αίντε και λεει κι αυτος απ το ραφι τον πηρα, εφου εχει εγγυηση οτι παθει, ασε που αν ειχε κατι θα φενοτανε, ο προϊγουμενος απο την αρχη ειχε προβλημμα, με usb 3 συνδεση κιολας και πηγενε αργα πολυ, αυτος δειχνει να ειναι καλος και πιο γρηγορος και το καλωδιο μεσα ειχε τσαλακωμενη ταινια, μεταχειρισμενο μαλον, αλλα δεν πειραζει γιατι και καινουριο να ητανε ειναι τοσο μικρο και τοσο ψευτικο οπως λεω και πιο πανω που δεν κανει
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ωχ μάλλον μετάχειρο πήρες. Υπάρχει ένα πρόγραμμα που σου δείχνει πόσες ώεες έχει δουλέψει ο δίσκος αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται. Crystal disk info λέγεται.
panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 μηπως το hd sendinel; αυτο εχω και ενω λεει στους αλλους τους δισκους ποσες μερες/ωρες δουλεψαν σε αυτον τον εξωτερικο λεει unknown, επισης ειχε και ολα τα διαγνωστικα προγραμματα κατι οδηγους, και κατι εφαρμογες για τον δισκο, ετοιμα ολα αυτα μεσα στον δισκο, μαλον ητανε απο την wd περασμενα
agligoros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 για ποιο λογο να του δωσουν καινουριο;ξερεις ποσες επιστροφες γινοντε απο λαθος αγορα;απο τη στιγμη που ο νομος του το επιτρεπει γιατι να μην το κανει;η θα ηταν προτιμοτερο να πας να αγορασεις καινουριο δισκο και να σου δωσουν ανοιγμενο;
panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 τα εκανα αυτα, αλλα δεν εκανα το τεστ της wd ειδη ξεκινησα να βαζω τα δεδομενα μου ολα μεσα στον δισκο ειναι γυρω στα 300gb οποτε πρεπει να τα βαλω να ειναι ασφαλισμενα (το ελπιζω δηλαδη μην το παθω σαν το προϊγουμενο που τα εχασα ολα) στο θεμμα μας τωρα, ειναι οτι αυτος ο τεχνικος στο πλαισιο λεει τελικα δεν ειχε προβλημμα ο παλιος ο δισκος, απλα λεει χρησιμοποιησα την πολιτικη εγγυηση ουτε ξερω τι ειναι αυτο, και το ρωταο εγω ομορφα και ωραια ειχε κατι ο δισκος; και μου λεει εμ στον αλλαξα και παλι ρωτας; θελεις να τον ξαναδω; του λεω ωπα οκ αστο, δωσε τον δισκο, απλα με ειπε στον αλλαξα γιατι ειχες φωτογραφια με το σφαλμα απο το διαγνωστικο της wd που ελεγε too many bad sectors και γι αυτο σου τον αλλαξα, σκεφτειται να μην ειχα βγαλει φωτογραφια; ευτηχως με εσωσε η φωτογραφια
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μούφες θα του έβγαλε bad sectors και δεν μπορούσε να κάνει κάτι.Σκασίλα σου όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα