Προς το περιεχόμενο

Notebook Dell Inspiron 15R 5521 (i7-3537U/8GB/1TB) Full HD (1920x1080)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το λάπτοπ του θέματος!Πιστεύετε ότι αξίζει στα 900 ευρώ περίπου?

Επεξεργαστής Intel Core i7-3537U (2.00 GHz - Turbo Boost 3.10 GHz, 4 MB Smart Cache)
Μνήμη 8 GB (2 x 4 GB) 1600 MHz DDR3
Σκληρός Δίσκος 1 TB - Serial ATA - 5400 rpm
Οθόνη 15.6" Φωτιζόμενη LED οθόνη με αντιθαμβωτική επίστρωση και ανάλυση FHD (1920 x 1080)
Κάρτα Γραφικών AMD HD 8730M, Μνήμη κάρτας γραφικών 2 GB DDR3
Δικτύωση Ενσωματωμένο Ethernet 10/100
Intel Centrino Wireless-N 2230, 802.11b/g/n + BT4.0
Εξωτερικές Θύρες (2) USB 3.0 + (2) USB 3.0
                                RJ45 Ethernet
                                HDMI v1.4a
                                Υποδοχή ακουστικών
                                Υποδοχή μικροφώνου
                                Κλειδαριά ασφαλείας Kensington
                                Είσοδος τροφοδοσίας AC
                                Κάμερα Κάμερα web εγγενούς ανάλυσης HD 1.0 MP με ψηφιακό μικρόφωνο
Υποδοχές/Θύρες Συσκευή ανάγνωσης καρτών πολυμέσων
                               Κάρτα μνήμης Secure Digital (SD), Secure Digital High Capacity (SDHC)
                              Secure Digital Extended Capacity (SDXC) με UHS 50 MB/sec
                              Memory Stick (MS)
                              Memory Stick PRO (MS Pro)
                              Memory Stick XC (MSXC)
                              Multi Media Card (MMC)
                              Multi Media Card plus (MMC+) με υποστήριξη μόνο σε συμβατότητα με MMC
Μπαταρία Μπαταρία λιθίου 6 στοιχείων 65W/HR
Ήχος Στερεοφωνικά ηχεία με επεξεργασία Waves MaxxAudio 4
           Ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο
Λειτουργικό Σύστημα Windows 8 64-bit, Ελληνικά & Αγγλικά

Δημοσ.

ναι μια χαρά είναι. 

σίγουρα μπορείς να βρεις ποιο προσιτές τιμές για τα εργαλεία που θες.

πάντως τα dell από αξιοπιστία είναι κορυφή και εφόσον δεν θα σου λείψουν τα 900ευρω προχώρα. 

Δημοσ.

θα είναι καλύτεροι, αλλά οι τιμές τους θα είναι στο ταβάνι, οπότε λογικά θα περιμένεις και άλλο μέχρι να πέσουν λίγο.

από την άλλη για την δουλειά που το θες σε καλύπτει αυτό το dell. αν επιτρέπετε το χρηματικό όριο μέχρι πόσο είναι? 

Δημοσ.

το όριο μου είναι γύρω στα 900 ευρώ και θέλω με αυτά τα χρήματα να επενδύσω σε ένα καλό μοντέλο..και πραγματικά προβληματίζομαι για το αν αξίζει να περιμένω και για το πόσο μεγάλες θα είναι οι διαφορές στην τιμή!

Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα να το αγοράσεις.

αλλά πρέπει να ξέρεις ότι ανανεώνονται γρήγορα όλα αυτά τα τεχνολογικά πράγματα.

εγώ όπως είπα είχα σκοπό τα παιχνίδια, το αγόρασα και κατάλαβα οτι τα laptop δεν είναι καλά για παιχνίδια που πρόκειται να βγουν, 

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να περιμενεις διοτι απο τον επομενο μηνα θα εχουμε κατακλυσμο με 4η γενια επεξεργαστων και σχετικα συντομα θα βρεις καποιο να σε καλυψει.

Εκτος αν βιαζεσαι να αγορασεις οπου παω πασο πχ δεν εχεις τωρα αλλο laptop η' ειναι αρκετα παλιο και το χρειαζεσαι αμεσα.

Εγω θα εκανα στανταρ υπομονη μιας και εγω σκοπευω να ξοδεψω γυρω στα 1000 για αγορα με Haswell κατα βαση ultrabook.

Δημοσ.

Κι εγώ τελικά λέω να περιμένω..το λάπτοπ θα το χρειαστώ τον Οκτώβριο οπότε πιστεύω πως μέχρι τότε θα έχουν βγει αρκετά μοντέλα με Haswell. Και γενικά από τα όσα έχω διαβάσει για τους καινούργιους επεξεργαστές, αρχίζω να πιστεύω πως αξίζει η αναμονή.

Δημοσ.

Λοιπόν,σε γενικές γραμμές το laptop φαίνεται να είναι καλό καθώς έχει και ι7 και 2Gb κάρτα γραφικών,μόλοταύτα οι επιδόσεις της κάρτα γραφικών τόσο στα benchmark,οσο και σε αλλα παλαιότερα παιχνίδια high End,δεν φαίνεται τόσο καλή.σκεφτομαι για νέο laptop σύντομα αλλά για gaming μου φαίνεται low profile.μαλλον η προτίμηση μου θα είναι το quosmo της toshiba καθώς είχα ένα satellite από το 2011 και με έχει βγάλει καθαρό τόσο στα games όσο και σε multimedia εφαρμογες.Για gaming replacement Laptop κατα την γνώμη μου τα 1200-1500 Ευρώ είναι Must.

Δημοσ.

η 15αρα και μαλιστα σε FHD πιστευω θα κουραζει(χωρις να εχω προσωπικη εμπερια)

δωσε ενα 50αρι παραπανω αν ειναι και παρε το αντιστοιχο 17αρι

http://www.skroutz.gr/s/3001196/Dell-Inspiron-5721-i7-3537U-8GB-1TB-HD-8730M.html

παντως ναι για την 8730m δεν διαβαζω και τα καλυτερα,αν και για παιχνιδια απ οτι καταλαβα δεν θα τον χρειαστεις και ποτε

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης ειναι της U-σειρας,δλδ ultra low voltage που εχει αρκετα χαμηλη καταναλωση προσφεροντας μεγαλυτερη αυτονομια,αλλα οι επιδωσεις του αντιστοιχουν σε αυτης των i7 πρωτης γενιας σε notebooks!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...