g.shock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Κύριοι καλησπέρα σας, Δεν ήξερα που να βάλω το θέμα μου(νεα συστήματα & αναβαθμίσεις η εδώ) οπότε οι mods να με συγχωρήσουν. Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας, και την εμπειρία σας όποιος έχει, για την επόμενη μου αγορά. Είμαι σχεδόν έτοιμος να κάνω αλλαγή κάρτας και εχω καταλήξει στην GTX 780. Το θέμα μου είναι οτι είμαι ανάμεσα σε 2 διαφορετικές μάρκες α) http://www.evga.com/articles/00746/#2784 β) http://www.palit.biz/palit/vgapro.php?id=2181 Η αγορά θα γίνει απο το εξωτερικό (amazon-mindfactory) και η τιμή τους είναι σχεδόν κοντά η μία με την άλλη. Αν και δεν γνωρίζω απο overclock θα ήθελα αύριο-μεθαύριο να έχω την ικανότητα (εαν χρειαστεί) να μπορώ να τo κάνω για να μπορώ να ακολουθήσω τα games εκείνης της εποχής και επειδή δεν θα ήθελα για τα επόμενα 2 χρόνια να ξανακάνω αλλαγή σκέφτηκα να πουλήσω την δική μου, να βάλω άλλα τόσα απο πάνω, και να πάω σε αυτή την κάρτα. Αναμένω την βοήθεια σας. Ευχαριστώ.
Fulgore1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Θα στο πω απλα.Evga +1 χρονος εγγυηση που μπορεις να πας και σε επεκταση σε 5 χρονια,και γενικα πολυ αξιολογη εταιρια στις καρτες γραφικων.
Neo106 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Με την Palit μην μπλεκεις. Κακιστο after sales(θα μου πεις με καλυπτει το amazon, εγω το λεω για παν ενδεχομενο). Πηγαινε σε EVGA, δαγκωτο.
skywalker84 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 +1 evga ειδικα τωρα που εβγαλε και τις classy με unlock voltage!
g.shock Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 +1 evga ειδικα τωρα που εβγαλε και τις classy με unlock voltage! Ποιες είναι αυτές ? edit. Μιλάς για την σειρά classified ? http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=03G-P4-3788-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR Γιατί οι υπόλοιπες σειρές της δεν είναι ?
skywalker84 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ναι για την classified σειρα μιλαω! Οχι απο οτι λενε ειναι οι μοναδικες με unlocked voltage και αν θες παιρνεις και το μπιχλιμπιδι το evboot αν θυμαμαι καλα! Την φτασανε σε 1400+ με o/c σε αερα! Καμια αλλη εταιρια και σειρα της evga δεν εχει unlocked voltage μεχρι στιγμης! Ισως Lightning βγαλει αλλα ακομα αναμονη! Επισης αν πας εχω ανθρωπο που θελει και αυτος απο evga κερδιζεται καποια εκπτωση αν κανετε μαζι αγορα?
g.shock Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ναι για την classified σειρα μιλαω! Οχι απο οτι λενε ειναι οι μοναδικες με unlocked voltage και αν θες παιρνεις και το μπιχλιμπιδι το evboot αν θυμαμαι καλα! Την φτασανε σε 1400+ με o/c σε αερα! Καμια αλλη εταιρια και σειρα της evga δεν εχει unlocked voltage μεχρι στιγμης! Ισως Lightning βγαλει αλλα ακομα αναμονη! Επισης αν πας εχω ανθρωπο που θελει και αυτος απο evga κερδιζεται καποια εκπτωση αν κανετε μαζι αγορα? Κοιταξε, εγώ σε αυτήν την φάση που είμαι έχω μαύρα μεσάνυχτα με κλοκαρίσματα. Άρα το να προσπαθήσω να παίξω με τα ρεύματα είναι λίγο χλωμό. Εαν αύριο-μεθαύριο κάποιος φίλος που ξέρει έρθει και αρχίσει τα πειράματα αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Πάντος απ' οτι διαβάζω έχουν ανεβάσει την δύναμη της κάρτας χωρίς να είναι class. http://www.guru3d.com/articles_pages/evga_geforce_gtx_780_sc_acx_review,26.html Για την αγορά της δεν γνωρίζω εαν κάνουν κάποια άλλη τιμή εαν είναι πάνω απο 1 άτομο.
skywalker84 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ναι το εχω διαβασει το συγκεκριμενο! Κοιτα αν ειναι να παρεις καινουργια classified συμφερει περισσοτερο για το κατι παραπανω αν θυμαμαι καλα η διαφορα σχετικα με το τι θα δωσεις σε συνολο δεν ειναι τραγικη! Δεν ειναι αναγκη να παιζεις με ρευματα και πολλα πολλα! Να ξεκινησεις να δεις και σιγα σιγα βλεπεις και μαθαινεις και εδω που τα λεμε δεν ειναι και τοσο δυσκολο ορεξη να εχεις! Τη δυναμη της καρτας δεν την ανεβασανε reference pcb ειναι απλα το cooler κανει ολη τη δουλεια! Αν μπορεις να μαθεις παντως αν κανουν καλυτερη τιμη να σας φερω σε επικοινωνια!
kyriakosm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 unlock voltage εχουν ολες οι 780 μεχρι στιγμης!προφανως η classified δινει επιπλεον εξτρα ρευμα
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Πάντως η 780 είναι πολύ καλή αναβάθμιση για κάποιον που είχε 580 και θέλει συνέχεια το High-End μοντέλο..
g.shock Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ναι το εχω διαβασει το συγκεκριμενο! Κοιτα αν ειναι να παρεις καινουργια classified συμφερει περισσοτερο για το κατι παραπανω αν θυμαμαι καλα η διαφορα σχετικα με το τι θα δωσεις σε συνολο δεν ειναι τραγικη! Δεν ειναι αναγκη να παιζεις με ρευματα και πολλα πολλα! Να ξεκινησεις να δεις και σιγα σιγα βλεπεις και μαθαινεις και εδω που τα λεμε δεν ειναι και τοσο δυσκολο ορεξη να εχεις! Τη δυναμη της καρτας δεν την ανεβασανε reference pcb ειναι απλα το cooler κανει ολη τη δουλεια! Αν μπορεις να μαθεις παντως αν κανουν καλυτερη τιμη να σας φερω σε επικοινωνια! Η αλήθεια είναι οτι η class δεν έχει βγεί ακόμα με τιμή στα amazon παρα μόνο στο sait της. Απο τα λίγα που διάβασα η κάρτα πάει με stock fans στα 1410 mhz !!! Θα περιμένω να δω απο τιμή και εαν είναι μέσα στα όρια μου θα την χτυπήσω. Φίλε skywalker84 το πιθανότερο είναι να την αγοράσω απο Αμερική και να μου την στείλει φίλος- φίλου χωρις συσκευασία για να γλιτώσω τα τελώνια.
skywalker84 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Αν γινει αυτο και την αγορασεις κανε κανα πμ αν ειναι ευκολο να σας βαλω να μιλησετε να παρει και το παιδι(αν βεβαια μπορει και ο φιλος σου και τα σχετικα)! Ναι η classy βγηκε στην Αμερικη συνεπως αν παρεις απο την Αμερικανικη evga μπορεις!Αν δλδ ο φιλος σου κανει την παραγγελια!
Prospector8 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Το 1410mhz προφανως θα εννοεις την λανθασμενη ενδειξει που δειχνει το Valley στην σειρα 7 της nvidia..
Zapee995 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Το 1410mhz προφανως θα εννοεις την λανθασμενη ενδειξει που δειχνει το Valley στην σειρα 7 της nvidia.. Εμενα τοσο πιανει. Με oc πανω απο 1.5ghz. Αληθεια. :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα