Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους

Έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ πριν από 3-4 μέρες άνοιγαν το word και το excel σε ένα δευτερόλεπτο , τώρα κάνουν 10 με 11 δευτερόλεπτα να ανοίξουν .(δεν έχω παρατηρήσει αν καθυστερούν άλλα προγράμματα) Σε τι οφείλεται και πως μπορεί να διορθωθεί?

Δημοσ.

αγαπητε φιλε hawkpilot κατ'αρχην θελω να σ'ευχαριστω για τη απαντηση σου. οντως εκανα update στα windows στις 30/7/2013  αλλα δεν ξερω αν εγκατασταθηκε το Office File Validation add-in ουτε ξερω πως να το αφαιρέσω. μηπως μπορεις να με βοηθησεις?

Δημοσ.

αγαπητε φιλε hawkpilot κατ'αρχην θελω να σ'ευχαριστω για τη απαντηση σου. οντως εκανα update στα windows στις 30/7/2013  αλλα δεν ξερω αν εγκατασταθηκε το Office File Validation add-in ουτε ξερω πως να το αφαιρέσω. μηπως μπορεις να με βοηθησεις?

Θα το βρεις στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων με το όνομα "Microsoft Office File Validation Add-in". Ποιά version του office έχεις? Το συγκεκριμένο add-in δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στο office 2003. Αν δεν κάνω λάθος, στο 2010 το διόρθωσαν (έτσι λένε).

Δημοσ.

Επίσης ένας άλλος λόγος καθυστέρησης, θα μπορούσε να είναι η ύπαρξη Antivirus στο σύστημά σου. Αν έκανες πρόσφατα format και άνοιγες τις εφαμογές του Office προσωρινά χωρίς Antivirus τότε πιθανόν να παρατηρείς μια καθυστέρηση στο άνοιγμά τους μετά την εγκατάσταση του Antivirus. Τα 10 με 11 δευτερόλεπτα όμως που αναφέρεις θεωρώ ότι είναι υπερβολικά, ώστε να οφείλονται στον έλεγχο του Antivirus. Κατά τη άποψή μου, μέχρι 5" θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν.

Δημοσ.

Εχω τα office 2007. βρήκα το  "Microsoft Office File Validation Add-in" το απεγκατέστησα αλλα και πάλι καθυστερουν να ανοιξουν τα αρχεία στο office.τι αλλο μπορει να φταιει?

μηπως το "Microsoft Office File Validation Add-in" ηταν απαραιτητο για τη λειτουργία των windows?

οσο για την απαντηση του jannis64 δεν εχω κανει προσφατα format.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...