Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά και αμα αλλάξεις επεξεργαστή θα δεις διαφορά συνολικά στο σύστημα σου και στα παιχνίδια φυσικά , βεβαια δεν μπορεις να πεις η να ξέρεις αν θα αυξηθούν 5 10 η 20 τα fps

Δημοσ.

παντως απο ενα βιντεακι που ειδα αυτες οι accelero κολλανε πανω στις μνημες τις ψυκτρες και δεν ξεκολλανε μετα !

οποτε πακετο να την βαλεις μετα σε αλλη vga την ψυκτρα...

εκτος και αν υπαρχουν kit για ψυκτρες vga mem και vrm και οτι αλλο χρειαζεται ψυξη..δεν εχω δει κατι..

Δημοσ.

Η extreme III όντως διαφοροποιείται σε αυτόν τον τομέα.Συνήθως τα ram/vrm heatsinks έρχονταν με αυτοκόλλητα thermalpads.Η συγκεκριμένη ψύκτρα όπως βλέπω υιοθετεί την λύση του adhesive paste.

Όπως και να έχει,έχοντας εμπειρία απο την AC Accelero 4870X2 extreme,μιλάμε για κορυφαίες ψύκτρες.Ίσως στον τομέα του vrm cooling χωλαίνουν λίγο,άλλα σε γενικές γραμμές οι θερμοκρασίες που πετυχαίνουν εν συναρτήσει με τον παραγόμενο θόρυβο, είναι second to none.Αν θές κάτι καλύτερο,πάς σε custom υδρόψυξη. 

Δημοσ.

αυτο ομως διορθωνεται ευκολα βγαζοντας την κολα με οινοπνευμα και χρησιμοποιωντας 

θερμοαγωγιμη κολα οντως κορυφαιο cooler αλλα αξιζει το ποσο της για μια παλια gpu

εγω θα προτεινα acellero twin turbo 2http://www.eworld.com.gr/products/details/1744

το οποιο ερχεται με θερμοαγωγιμη κολα για τα vrm heatsinks

Δημοσ.

αυτο ομως διορθωνεται ευκολα βγαζοντας την κολα με οινοπνευμα και χρησιμοποιωντας 

θερμοαγωγιμη κολα οντως κορυφαιο cooler αλλα αξιζει το ποσο της για μια παλια gpu

εγω θα προτεινα acellero twin turbo 2http://www.eworld.com.gr/products/details/1744

το οποιο ερχεται με θερμοαγωγιμη κολα για τα vrm heatsinks

Η κολλα δε βγαινει τοσο ευκολα..Κατα 99% θα φυγει απο το vrm αλλα θα εχει μεινει ολη πανω στο coolerακι. Βεβαια υπαρχουν αλλα για να βαλεις μετα στην επομενη καρτα και με μικρο κοστος..(3-4 ευρω)

Δημοσ.

νομιζω πως αυτες οι κολλες δεν βγαινουν μετα γιατι οσο θερμαινονται κολλανε καλυτερα..δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια...

οκ μαλλον παω για xtreme 3 γιατι εχει λιγα ευρω διαφορα και πρεπει να ειναι λιγο καλυτερη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...