viper2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Βγήκανε σήμερα τα αποτελέσματα του 1ου γύρου για Master επίπεδο στη Σουηδία. Πληθαίνουμε μαθαίνω ... λιγο ακομα και θα χρειαζομαστε φοιτητική παραταξη , soon.. Καλα ναι χαλαρά. Επίσης Κανω ήδη ενα ΜΑ και μπήκα και σε άλλο ενα. Για το 2015-16, οι πιστωτικές μονάδες για το ενα θα ειναι 30 και για το άλλο 60. Ερώτηση Λέτε να παίξει τπτ περίεργο με τις πιστωτικές μονάδες και με πετάξουν απο ενα απο αυτα;
epp Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Λέτε να παίξει τπτ περίεργο με τις πιστωτικές μονάδες και με πετάξουν απο ενα απο αυτα; πας για πιστωτικο γεγονος φιλε μου.. χωρις να γνωριζω πιστευω οτι αν ειναι σε διαφορετικα πανεπιστήμια δεν θα τους νοιαζει κ τοσο να κατσουν να ψαχνουν τι και πως. Βεβαια οι σουηδοι ειναι σχετικα ανετοι οποτε δεν ειναι ρισκο να παρεις τηλ (αντι για εμαιλ) και να ρωτησεις (ουτε το ονομα σου θα ξερουν)
DrLo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Καλα ναι χαλαρά. Επίσης Κανω ήδη ενα ΜΑ και μπήκα και σε άλλο ενα. Για το 2015-16, οι πιστωτικές μονάδες για το ενα θα ειναι 30 και για το άλλο 60. Ερώτηση Λέτε να παίξει τπτ περίεργο με τις πιστωτικές μονάδες και με πετάξουν απο ενα απο αυτα; 1. Ποιό είναι το 60 ??? ... μπας και γίνουμε 3 2. Αναφέρεται όριο 30 "Master" ECTS ή 45 "Bachelor" ECTS / εξάμηνο. Υποψιάζομαι βέβαια ότι στη πράξη αυτό ελέγχεται μόνο μέσα στην ίδια αίτηση. Ακόμα και 2 διαφορετικές αιτήσεις για το ίδιο εξάμηνο να κάνεις (1 πρώτο γύρο και άλλη σε 2ο) δεν "αθροίζονται". Μου έχει τύχει να εξαντλήσω τα 45 σε μια αίτηση αλλά νομίζω είχα και άλλα ECTS από τον προηγούμενο γύρο. Αντίστοιχο πρόβλημα έχω και εγώ που για Autumn '15 έχω 30 "Master" από σήμερα αλλά θέλω να δηλώσω άλλες 15 BAchelor .... θα είναι διαφορετικές αιτήσεις και διαφορετικά επίπεδα .... θα δείξει. πας για πιστωτικο γεγονος φιλε μου.. χωρις να γνωριζω πιστευω οτι αν ειναι σε διαφορετικα πανεπιστήμια δεν θα τους νοιαζει κ τοσο να κατσουν να ψαχνουν τι και πως. όχι τους νοιάζει ... ο έλεγχος γίνεται έτσι κι αλλιώς από το universityadmissions (την κεντρική υπηρεσία). Βέβαια είπα παραπάνω ότι μάλλον τσεκάρεται το άθροισμα κάθε αίτησης και όχι του εξαμήνου. Μπορεί να έχεις μαθήματα σε διαφρετικές αιτήσεις γαι το ίδιο εξάμηνο.
DrLo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 E-gov γιατρέ. Αν δεν με πετάξουν that is... One-Year Master’s Programme in Decision Support and Risk Analysis Έχουμε 1 κοινό μάθημα (+ άλλο ένα επιλογής ... αν το επιλέξεις). Πολύ ενδιαφέρον πάντως το e-gov. Αν σου έχει βγάλει ήδη "Admitted" δε νομίζω να σε "πετάξουν" ... θα είχε γίνει ήδη αυτόματα (θα σου έβγαζε "DELETED" και αιτιολογία ότι πέρασες το όριο).
viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 One-Year Master’s Programme in Decision Support and Risk Analysis Έχουμε 1 κοινό μάθημα (+ άλλο ένα επιλογής ... αν το επιλέξεις). Πολύ ενδιαφέρον πάντως το e-gov. Αν σου έχει βγάλει ήδη "Admitted" δε νομίζω να σε "πετάξουν" ... θα είχε γίνει ήδη αυτόματα (θα σου έβγαζε "DELETED" και αιτιολογία ότι πέρασες το όριο). Μου έβγαλε αυτόματα delete στο risk analysis και σε αλλα M.Sc και μου άφησε το e-gov. Αναγκαστικά έγινα admitted σε αυτο. Ποιο ειναι το κοινό μάθημα;
DrLo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μου έβγαλε αυτόματα delete στο risk analysis και σε αλλα M.Sc και μου άφησε το e-gov. Αναγκαστικά έγινα admitted σε αυτο. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Μάλλον όντως συμβαινει αυτό που περιέγραψα πιο πάνω Ποιο ειναι το κοινό μάθημα; 1ο Εξάμηνο Έχεις Scientific Communication and Research (FMVEK), 7,5 credits Έχω Scientific Communication and Research Methodology 7,5 credits (το ίδιο πρέπει να είναι) τελικά λάθος μου .. ένα είναι το κοινό , το άλλο "κοινο-φέρνει"
viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 One-Year Master’s Programme in Decision Support and Risk Analysis παιζει και με 120 credits το συγκεκριμένο: http://sisu.it.su.se/search/info/SBRIO http://dsv.su.se/en/education/courses-and-programmes/masters/decision-support-and-risk-analysis-120-credits/programme-outline
DrLo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 παιζει και με 120 credits το συγκεκριμένο: http://sisu.it.su.se/search/info/SBRIO http://dsv.su.se/en/education/courses-and-programmes/masters/decision-support-and-risk-analysis-120-credits/programme-outline Ναι το ξέρω, αλλά δε ήθελα να το τραβήξω τόσο ... αν τύχει να έχω χρόνο του παραχρόνου θα κάνω κάτι άλλο. 1
epp Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 120 full time εβγαινε too much ... και απο πλευρας φορτου *φανταζομαι* αλλα και διαρκειας αν συνδυαστει με δουλεια.. ;(
KaiZeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα.. μήπως έχει τύχει να ασχοληθεί κανένας με το παρακάτω πρόγραμμα Master's Programme in Information and Communication Technology for Development (ICT4D), 120 credits http://dsv.su.se/en/education/courses-and-programmes/masters/ictd
viper2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα.. μήπως έχει τύχει να ασχοληθεί κανένας με το παρακάτω πρόγραμμα Master's Programme in Information and Communication Technology for Development (ICT4D), 120 credits http://dsv.su.se/en/education/courses-and-programmes/masters/ictd τσου αλλα αν ισχυει αυτο που λεει ο doc απο πανω τοτε με βλεπω να μπαινω και σε αυτο. Επισης, δεν εχω γνωμη απο αυτο το uni.
mentoras99 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια, μια ερωτηση φαινομενικα ασχετη, αλλα εν τελει σχετική: εργάζεστε όσοι κάνετε καποιο master? Πειτε οσοι εργαζεστε και οσοι οχι, θελω να ξερω πως συμβαδιζει η κατανομή του χρονου και οι απαιτησεις των master, οχι φυσικα οταν καποιος μονο σπουδάζει, αλλα όταν εργάζεται και παράλληλα κανει και ενα απο τα εν λογω master. Απο την αρχη που ξεκινησα να τα ψαχνω, ειναι μια προκληση το ολο θεμα, καθως εργάζομαι, και αν το ξεκινησω, πραγματικα θελω να δω πως θα τα καταφερω. Ξερω βεβαια οτι παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες, οι ωρες της δουλειας, οι απαιτησεις του καθε master κλπ, αλλα σιγουρα οταν καποιος εργαζεται υπαρχει ελλειψη και πιεση χρονου. Και αναρωτιεμαι πως πάει...
aris2025 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 μεντορα αν εργάζεσαι τότε κοιτάς για κανα part-time να κάνεις την δουλεια τα σ/κ. αλλιώς αν εισαι εξειδικευμένος (πχ. μετα τα 3-4 χρονια εργασίας) για κάποιο cisco, microsoft χαρτί? (αν εισαι αυτού του χώρου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα