Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edit

μου αρεσει που σας το ειχα πει οτι ο καθενας εκανε οτι ηθελε με τα powerpoints...

XD

Δε τολμώ να ξαναδοκιμάσω ... αν πατήσεις όμως το "Stop Sharing" δεν έχει επίδραση ??

(δηλάδή ότι κάνεις να μη φαίνεται σοτυς άλλους?)

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω την νοσηρη υποψια οτι το start and stop sharing εχει ισχυ μονο στην webcam. 

Δεν ειμαι σιγουρος ομως

Δημοσ.

Δε σε αφήνουν πάντως σαν guest να δεις μάθημα (παρότι είναι τεχνικά δυνατό) - (έφαγα πόρτα σε μάθημα κινέζικων).

Μπαίνω και εγώ να δω τι γίνεται, Κινέζικα Ι λέω θα είναι ακόμα στο Εγώ, εσύ, αυτός κλπ ... στο max 1' που πρόλαβα να ακούσω μίλαγε η τύπισα κανονικά κινέζικα ... υπάρχει περίπτωση να την "προλαβαίνει" τμήμα αρχαρίων ????? 

Δημοσ.

Δε σε αφήνουν πάντως σαν guest να δεις μάθημα (παρότι είναι τεχνικά δυνατό) - (έφαγα πόρτα σε μάθημα κινέζικων).

Μπαίνω και εγώ να δω τι γίνεται, Κινέζικα Ι λέω θα είναι ακόμα στο Εγώ, εσύ, αυτός κλπ ... στο max 1' που πρόλαβα να ακούσω μίλαγε η τύπισα κανονικά κινέζικα ... υπάρχει περίπτωση να την "προλαβαίνει" τμήμα αρχαρίων ?????

Τσού. Και σε εμάς ένας Ιταλός ειναι που μιλάει σπαστά αγγλικά...

Δημοσ.

ξερετε ποιο ειναι το προβλημα με το dalarna. It is all over the place.

πχ. τωρα τελιωσε το μαθημα και ξαφνικα σου λεει ο ιταλος να ξαναγραφτητε οσοι κοπηκατε. Ciao. "κλεινει webcam"

Το προβλημα ειναι οτι για να βρεις που ειναι τα αποτελεσματα σου θα πρεπει να γυρισεις ολο το portal. Ολο...

#iwilljustleaveithere

Δημοσ.

ξερετε ποιο ειναι το προβλημα με το dalarna. It is all over the place.

πχ. τωρα τελιωσε το μαθημα και ξαφνικα σου λεει ο ιταλος να ξαναγραφτητε οσοι κοπηκατε. Ciao. "κλεινει webcam"

Το προβλημα ειναι οτι για να βρεις που ειναι τα αποτελεσματα σου θα πρεπει να γυρισεις ολο το portal. Ολο...

#iwilljustleaveithere

Νομίζω ότι από όσα περιγράφεις και από τα λίγα που είδα live και στο you tube ... δε θα πάρω ... λέω να δοκιμάσω (ξανά) όταν ξαλαφρώσει το πρόγραμμά μου το Rosetta Stone.

Δημοσ.

Νομίζω ότι από όσα περιγράφεις και από τα λίγα που είδα live και στο you tube ... δε θα πάρω ... λέω να δοκιμάσω (ξανά) όταν ξαλαφρώσει το πρόγραμμά μου το Rosetta Stone.

δοκιμασε duolingo [ειδικα αν εχει tablet]

Δημοσ.

δοκιμασε duolingo [ειδικα αν εχει tablet]

Ενδιαφέρον φαίνεται, Rosetto-φέρνει αλλά φαίνεται να έχει ένα στοιχείο που νομίζω έλειπε από το RS ... της εξάσκηση στο γραπτό

thanx

Δημοσ.

Αυτο μου την σπαει πολυ. Δεν εχει ουτε ημερομηνια για να καταλαβεις γιατι στο στειλανε αλλα ειναι και vague as...

Dear applicant to Dalarna University

You have been granted an exemption from the general admission to higher education. If you are looking for training to which selection is done in particular on the basis of grades and folk high school certificate, you must promptly submit your gymnasie-/folkhögskolemeriter to participate in the rating selection. If you do not have a diploma / leaving certificate or opinion from folk high school at the www.universityadmissions.se, you can ignore this message.  

Δημοσ.

off-topic

αρχίζει να μ' αρέσει πολύ το duolingo ... thanx

on-topic

Από Σουηδία φαίνεται ότι σε κάθε φορά που γράφομαι σε διαφορετικό μάθημα μου έρχεται και μια εκπτωτική .

Μου είχε έρθει και παλαιότερα όταν γράφτηκα σε μάθημα στο UU και μου ήρθαν άλλες δύο, μια πάλι για μάθημα από UU και ξεχρωριστή για το ΚΤΗ !

Δημοσ.

Εγώ τελειώνω ένα μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως σε Ελληνικό κολλέγιο το οποίο λειτουργεί σαν υποκατάστημα Αμερικάνικου πανεπιστημίου, δηλαδή η ύλη, οι οδηγίες, οι εργασίες και το πτυχίο είναι από το Αμερικάνικο. Πάνω στο πτυχίο δεν θα αναγράφεται ότι ήταν εξ αποστάσεως η φοίτηση.

Η απορία μου εχει να κάνει με το πως βλέπει η αγορά εργασίες τις σπουδές εξ αποστάσεως.

Πως το βλέπουν οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα; Είναι καχύποπτοι και επιφυλακτικοί σε αυτά;

Είναι ΟΚ να λέω ότι το έκανα μέσω ίντερνετ ή να το αποκρύψω λέγοντας ότι συμμετείχα στην τάξη στο κολλέγιο, μιας και πάνω στο πτυχίο δεν θα αναγράφεται ότι ήταν εξ αποστάσεως;

Δημοσ.

Εγώ τελειώνω ένα μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως σε Ελληνικό κολλέγιο το οποίο λειτουργεί σαν υποκατάστημα Αμερικάνικου πανεπιστημίου, δηλαδή η ύλη, οι οδηγίες, οι εργασίες και το πτυχίο είναι από το Αμερικάνικο. Πάνω στο πτυχίο δεν θα αναγράφεται ότι ήταν εξ αποστάσεως η φοίτηση.

Η απορία μου εχει να κάνει με το πως βλέπει η αγορά εργασίες τις σπουδές εξ αποστάσεως.

Πως το βλέπουν οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα; Είναι καχύποπτοι και επιφυλακτικοί σε αυτά;

Είναι ΟΚ να λέω ότι το έκανα μέσω ίντερνετ ή να το αποκρύψω λέγοντας ότι συμμετείχα στην τάξη στο κολλέγιο, μιας και πάνω στο πτυχίο δεν θα αναγράφεται ότι ήταν εξ αποστάσεως;

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας με εμπειρία;

Γενικά η αγορά δεν βλέπει τίποτα επειδη περιμένει κόσμο με voucher για να γεμίσουν τις θέσεις.

True story

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ mercu: πάνω στο "επίσημο" πτυχίο κατα 99% δε θα αναγράφεται τίποτα. Στην αναλυτική κατάσταση όμως που θα συνοδεύει το πτυχίο, σίγουρα θα αναφέρεται στο mode of studies...

για Ελλάδα δε γνωρίζω 100%, αλλά μη περιμένεις ο μέσος Ελληνας εργοδότης να έχει ιδέα ή να το εκτιμήσει ιδιαιτέρως. Εγώ δε θα το περίμενα πάντως...

Στις λοιπές Ευρωπαικές χώρες δεν θα αντιμετώπίσεις κανένα πρόβλημα, άλλωστε πλέον υπάρχει μια ισχυρή τάση στην εκπάιδευση εξ'αποστάσεως..

in other news, είπα να δοκιμάσω να δω τι παίζει με τα σουηδικά online masters, μιας και φαινόταν ενδιαφέρον. Έτσι, για να γεμίσω τον μηδαμινό ελευθερο χρόνο μου... οπότε τον Σεπτέμβρη μπήκα, στο IT Project Management της Στοκχόλμης (αν και κατάφερα να ασχοληθώ στα μέσα Δεκέμβρη)... η αλήθεια είναι οτι ψιλοαπογοητεύτηκα. Ενω το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και απαιτητικό, η πλατφόρμα έχει τα μάυρα της τα χάλια, και σε πολλές περιπτώσεις η επικοινωνία με τους καθηγητές είναι προβληματική, εαν οχι ανυπαρκτη... Πιστέυω οτι θέλει ιδιαίτερη πειθαρχία και πολύ προσωπικό ψάξιμο/ διάβασμα εαν κάποιος θέλει να βγάλει το συγκεκριμενο πρόγραμμα.

όποια απορία σχετικά με την εμπειρία μου, ευπρόσδεκτη.

Επεξ/σία από rg550
Δημοσ.

Για ποιο κολλεγιο μιλας αν επιτρεπεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...