viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Και εγω αυτό μπήκα να ποσταρω... XD Καλή τύχη παιδες
DrLo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Σήμερα ήταν τα αποτελέσματα των masters programmes ? Γιατί σε μομονωμένο μάθημα master level μου είχε έρθει το αποτέλεσμα μέρες πριν. Σε ποιό είχες κάνει αίτηση ?
viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 τα single courses ηταν στις 20, τα programs ηταν σημερα. Τελικα δεν μπηκα σε αυτο που περιμενα αλλα μπηκα σε ενα master στο malmo. Το θεμα ειναι οτι εγινα δεκτος στον δευτερο κυκλο σπουδων
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Να φανταστω οτι μόνο εμείς οι τρεις (εδώ μέσα) έχουμε κανει αιτήσεις στην Σουηδία; :-p Either way, kudos dude/dudes 1
DrLo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Το θεμα ειναι οτι εγινα δεκτος στον δευτερο κυκλο σπουδων Τι εννοείς "δεύτερο κύκλο σπουδών" ? Second Cycle σημαίνει "Master" , First Cycle σημαίνει "Bachelor" .... νομίζω Εγώ έγινα δεκτός στο SU. SU.png Αναμένω (από Σεπτέμβρη) εντυπώσεις
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τι εννοείς "δεύτερο κύκλο σπουδών" ? Second Cycle σημαίνει "Master" , First Cycle σημαίνει "Bachelor" .... νομίζω Έλα ντε. Τι να σημαίνει αραγες. http://edu.mah.se/en/Program/HACFD#Overview
Monkey D. Luffy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ΑΑΑ ΟΚ στη Σουηδία τα Master χωρίζονται σε 60 και 120 credits. Και τα δύο θεωρούνται second cycle, με first cycle να είναι το Bachelor. Site: Education in Sweden . Οκ το ένα θεωρείται Master και το άλλο Magister.
DrLo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Έλα ντε. Τι να σημαίνει αραγες. http://edu.mah.se/en/Program/HACFD#Overview Στο univeristyadmissions.se αν επιλέξεις να σου δείξει Level = Bachelor, στα στοιχεία κάθε προγράμματος θα δεις Level : First Cycle αν επιλέξεις Master θα δεις Level : Second Cycle on topic Τα ιταλικά που λες ότι έκανες στο Dalarna είναι το "Italian: Beginners Course I" ? μαθαίνεις τίποτα ή είναι χάσιμο χρόνου ? Θα το συνιστούσες ?
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ΑΑΑ ΟΚ στη Σουηδία τα Master χωρίζονται σε 60 και 120 credits. Και τα δύο θεωρούνται second cycle, με first cycle να είναι το Bachelor. Site: http://en.wikipedia.org/wiki/Education_in_Sweden#Higher_education">Education in Sweden . Οκ το ένα θεωρείται Master και το άλλο Magister. Καλο αυτό. Στο univeristyadmissions.se αν επιλέξεις να σου δείξει Level = Bachelor, στα στοιχεία κάθε προγράμματος θα δεις Level : First Cycle αν επιλέξεις Master θα δεις Level : Second Cycle on topic Τα ιταλικά που λες ότι έκανες στο Dalarna είναι το "Italian: Beginners Course I" ? μαθαίνεις τίποτα ή είναι χάσιμο χρόνου ? Θα το συνιστούσες ? Ειναι 2nd cycle. Το dalarna ειναι κάπως κακή εμπειρία. Περιμένω τα αποτελέσματα των midterms και θα ποσταρω. Όπως και να εχει, αυτοί περιμένουν να διαβάζεις 4 ωρες την εβδομαδα για κάθε μια που σε διδάσκουν. Εξου και το τρελο dropout rate.
DrLo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Όπως και να εχει, αυτοί περιμένουν να διαβάζεις 4 ωρες την εβδομαδα για κάθε μια που σε διδάσκουν. Και πόσες σε διδάσκουν ανα βδομάδα ? edit: Τα μαθήματα είναι μόνο "live" ? Έχεις κάποιο link από μαγνητοσκοπημένη παράδοση που θα μπορούσα να δω χωρίς να είμαι logged-in ?
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 1 live ώρα την εβδομαδα ειναι. Τώρα που το λες, εγω σαν guest μπαίνω. Μάλλον μπατεσκυλοιαλεστε πρεπει να ειναι η δουλειά. Edit Θα το κοιτάξω και θα σου πω
DrLo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 1 live ώρα την εβδομαδα ειναι. Τώρα που το λες, εγω σαν guest μπαίνω. Μάλλον μπατεσκυλοιαλεστε πρεπει να ειναι η δουλειά. Edit Θα το κοιτάξω και θα σου πω Μπήκα σαν Guest και είδα μικρά κομμάτια από παραδόσεις κανα-δύο τυχαίων μαθημάτων. Μερικές ερωτήσεις. - Αν εγώ πχ σκρολάρω το κείμενο στα αριστερά γιατί έτσι με βολέυει εμένα ... σκρολάρετε για όλους ? (παίζει να χάλασα το μάθημα για λίγο) - Παρότι μπήκα σαν Guest (σου ζητάει όνομα και φαίνεται με διαφορετικό font) με το που μπήκα σε ένα room με είπε η καθηγήτρια "υπάρχει ένα όνομα που δεν αναγνωρίζω" και με ρώτησε αν έχω μπει στο σωστό room ... βαριόμουν να εξηγώ και έφυγα ... θα υπήρχε πρόβλημα αν έλεγα ... ενδιαφέρομαι για το μάθημα και θέλω να δω πως λειτουργεί πριν το δηλώσω ? btw : πως ξεεδηλώνω το "Guest" .... μη σβήνω cookies και έτσι. με το που επιλέγω "meeting" (samtal) έχει κρατήσει το "George" από πριν και δε με ξαναρωτάει αν μπω σαν χρήστης ή Guest.
viper2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μπήκα σαν Guest και είδα μικρά κομμάτια από παραδόσεις κανα-δύο τυχαίων μαθημάτων. Μερικές ερωτήσεις. - Αν εγώ πχ σκρολάρω το κείμενο στα αριστερά γιατί έτσι με βολέυει εμένα ... σκρολάρετε για όλους ? (παίζει να χάλασα το μάθημα για λίγο) Yeap - Παρότι μπήκα σαν Guest (σου ζητάει όνομα και φαίνεται με διαφορετικό font) με το που μπήκα σε ένα room με είπε η καθηγήτρια "υπάρχει ένα όνομα που δεν αναγνωρίζω" και με ρώτησε αν έχω μπει στο σωστό room ... βαριόμουν να εξηγώ και έφυγα ... θα υπήρχε πρόβλημα αν έλεγα ... ενδιαφέρομαι για το μάθημα και θέλω να δω πως λειτουργεί πριν το δηλώσω ? αυτο δεν το ξερω επειδη δεν μου εχει συμβει ουτε εχω δει κατι αναλογο. Ισχυει ομως οτι μας εχουνε σε λιστες, γιατι οταν ειχα χαθει στα exam rooms με καθοδηγησε η milf γραμματεας στο σωστο btw : πως ξεεδηλώνω το "Guest" .... μη σβήνω cookies και έτσι. με το που επιλέγω "meeting" (samtal) έχει κρατήσει το "George" από πριν και δε με ξαναρωτάει αν μπω σαν χρήστης ή Guest. εμενα παντα με ρωταει... are you a wizard? edit μου αρεσει που σας το ειχα πει οτι ο καθενας εκανε οτι ηθελε με τα powerpoints... XD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα