Monkey D. Luffy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Πιστεύω σαν motivation letter για δουλειά θα είναι
viper2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 ερωτηση εχει γραψει, κανεις, letter of intent για σουηδικο uni? οποιο info θα ηταν more than valuable. Thank you Προσωπικά όχι καθώς έχω δηλώσει μόνο μεμονωμένα courses που δεν απαιτείται. Δε φαντάζομαι να είναι κάτι διαφορετικό από τα "συνηθισμένα" ίσως με μεγαλύτερη έμφαση στο * γιατί DL * παρόμοια εμπειρία από DL (πχ ΕΑΠ) * πως σκοπευεις να ανταποκριθείς εφόσον παράλληλα δουλεύεις * και "" απόδειξέ μου ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά, θα αφιερώσεις την προσπάθεια και δεν έκανες απλά μια "τσάμπα αίτηση" και ότι πιάσει" Πιστεύω σαν motivation letter για δουλειά θα είναι Βρήκα κατι σχετικό και το αφήνω εδώ για μελλοντική χρήση http://m.wikihow.com/Sample/Letter-of-Intent-for-Graduate-Program
Monkey D. Luffy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Να ρωτήσω για ποιό πρόγραμμα ή course είναι εαν επιτρέπεται.
viper2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν ειναι τεχνολογικό αν ρωτάς κατι τέτοιο. Το πρόβλημα ειναι οτι θελει και αλλα χαρτια και μου δίνει περιθώριο 3 εργάσιμες... #ohlordwhy
Monkey D. Luffy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν ειναι τεχνολογικό αν ρωτάς κατι τέτοιο. Το πρόβλημα ειναι οτι θελει και αλλα χαρτια και μου δίνει περιθώριο 3 εργάσιμες... #ohlordwhy
DrLo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν ειναι τεχνολογικό αν ρωτάς κατι τέτοιο. Το πρόβλημα ειναι οτι θελει και αλλα χαρτια και μου δίνει περιθώριο 3 εργάσιμες... #ohlordwhy Από όσο ξέρω η προθεσμία υποβολής του Documentation για τις αιτήσεις που έληγαν 15/1 έχει περάσει προ πολλού.
viper2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Από όσο ξέρω η προθεσμία υποβολής του Documentation για τις αιτήσεις που έληγαν 15/1 έχει περάσει προ πολλού. αλλα μου λεει το email της. Επισης Μην μου πειτε οτι το letter of intent θελει ταχυδρομιο. Μην μου το πειτε αυτο. Αυτο μην μου πειτε.
DrLo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 αλλα μου λεει το email της. Επισης Μην μου πειτε οτι το letter of intent θελει ταχυδρομιο. Μην μου το πειτε αυτο. Αυτο μην μου πειτε. https://www.universityadmissions.se/en/All-you-need-to-know1/Calendar/February/Last-day-to-complete-your-application-with-supporting-documentation/ 1. Από το παραπάνω φαίνεται ότι τελευταία μέρα υποβολής documentation για τις αιτήσεις που έληγαν 15/1 είναι 3/2. 2. Στο email μήπως σου αναφέρει μέχρι πότε μπορούν να "περιμένουν" ότι λείπει (όταν "κλείνει" ας πούμε η διαδικασία της αξιολόγησης) ... έστω και ανεπίσημα. Όπως έχω γράψει μου έχει συμβεί να μου δώσουν και μένα λίγο "αέρα" όταν καθυστερούσε το TOEFL μου. 3. Αν το πάρουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ίσως σε βάλουν σαν "Late Application" (αφού πρώτα γίνεις τυπικά "Unqualified"). έτσι είχε γίνει σε εμένα. 4. Λογικά όλα πάνε ταχυδρομικά στη κεντρική υπηρεσία και σκανάρονται ... για 100% μόνο ότι λέει το site του μαθήματος. 5. Να ρωτήσω από περιέργια και εγώ για πιο πρόγραμμα μιλάς. 6. Αν είναι ΜΟΝΟ το letter of intent που σου λείπει δε χάνεις να ρωτήσεις αν μπορείς να το στείλεις σε αυτούς για να το λάβουν υπόψη σου. Αν είναι πολύ καλοί μαζί σου ίσως το δεχθούν και στη περίπτωση που γίνεις Accepted να είσαι "Conditionally Accepted" (με το condition να είναι ότι θα συμπληρωθεί και επίσημα ο φάκελός σου).
viper2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 https://www.universityadmissions.se/en/All-you-need-to-know1/Calendar/February/Last-day-to-complete-your-application-with-supporting-documentation/ 1. Από το παραπάνω φαίνεται ότι τελευταία μέρα υποβολής documentation για τις αιτήσεις που έληγαν 15/1 είναι 3/2. 2. Στο email μήπως σου αναφέρει μέχρι πότε μπορούν να "περιμένουν" ότι λείπει (όταν "κλείνει" ας πούμε η διαδικασία της αξιολόγησης) ... έστω και ανεπίσημα. Όπως έχω γράψει μου έχει συμβεί να μου δώσουν και μένα λίγο "αέρα" όταν καθυστερούσε το TOEFL μου. 3. Αν το πάρουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ίσως σε βάλουν σαν "Late Application" (αφού πρώτα γίνεις τυπικά "Unqualified"). έτσι είχε γίνει σε εμένα. 4. Λογικά όλα πάνε ταχυδρομικά στη κεντρική υπηρεσία και σκανάρονται ... για 100% μόνο ότι λέει το site του μαθήματος. 5. Να ρωτήσω από περιέργια και εγώ για πιο πρόγραμμα μιλάς. 6. Αν είναι ΜΟΝΟ το letter of intent που σου λείπει δε χάνεις να ρωτήσεις αν μπορείς να το στείλεις σε αυτούς για να το λάβουν υπόψη σου. Αν είναι πολύ καλοί μαζί σου ίσως το δεχθούν και στη περίπτωση που γίνεις Accepted να είσαι "Conditionally Accepted" (με το condition να είναι ότι θα συμπληρωθεί και επίσημα ο φάκελός σου). δεν εχει απαντησει αλλα στο email γραφει αυτο Should you have carried out other kinds of studies or relevant work of the above mentioned type please include a description of the merits you will claim in your application and sent the certified documentation of these merits to the national admission authority as soon as possible. πωω, θα με τρεξουν, παλι... το MSc http://www.liu.se/utbildning/pabyggnad/F7MGS?l=en
DrLo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 δεν εχει απαντησει αλλα στο email γραφει αυτο Should you have carried out other kinds of studies or relevant work of the above mentioned type please include a description of the merits you will claim in your application and sent the certified documentation of these merits to the national admission authority as soon as possible. Αν σε βγάζει ακόμα "in progress" δεν έχεις απορριφθεί ακόμα οπότε στη θέση σου θα το έγραφα αμέσως και θα το έστελνα ταυτόχρονα και με γράμμα στο national admission authority ΚΑΙ με ένα email εξηγόντας "ευγενικά" ότι το επίσημο είναι καθ' οδόν.
DrLo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Άλλαξε το status σε deleted. Oh well Έχεις ένα θεματάκι με τις προθεσμίες, ε ?
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Έχεις ένα θεματάκι με τις προθεσμίες, ε ? Ναι αλλα ειναι irrelevant στην συγκεκριμένη περίπτωση επειδη το email το πήρα την Δευτέρα XD
DrLo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ναι αλλα ειναι irrelevant στην συγκεκριμένη περίπτωση επειδη το email το πήρα την Δευτέρα XD Το email φαίνεται να είναι το "τυπικό" απαντητικό και την ίδια απάντηση υποθέτω τη στέλνει σε όσους ρωτάνε την ίδια ερώτηση. Από την άλλη οι προθεσμίες είναι ανηρτημένες στο universityadmissions 1. εκεί έχεις message ότι η αίτησή σου δεν είναι πλήρης ? 2. σου δίνει εξήγηση γιατί έγινε deleted ? 3. και εμένα η 1η μου αίτηση είχε γίνει deleted αλλά όταν τελικά έλαβαν το TOΕFL ξαναέγινε Late Application βέβαια ίσως είχα λίγο περισσότερο αέρα (είχε καθυστερήσει νομίζω ~2 εβδομάδες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα