Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή υπάρχει μια επιφάνεια που γράφουν όλοι ή πρέπει να κάνεις ξερω' γω κλικ στο όνομα κάποιου για να δεις την δική του επιφάνεια.?

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά για να γραφτώ για κάποια σουηδικά course τώρα που είμαι προπτυχιακός φοιτητής θα γραφτώ ως απόφοιτος λυκείου; Ή μπορώ να στείλω μια αναλυτική ώστε να δείξω ότι έχω και κάποιο παραπάνω υπόβαθρο;

Δημοσ.

Παιδιά για να γραφτώ για κάποια σουηδικά course τώρα που είμαι προπτυχιακός φοιτητής θα γραφτώ ως απόφοιτος λυκείου; Ή μπορώ να στείλω μια αναλυτική ώστε να δείξω ότι έχω και κάποιο παραπάνω υπόβαθρο;

Στειλε ότι έχεις.

Πρόσεξε ότι σε κάποια μαθηματα λέει για τα προαπαιτούμενα:

Πχ

- ππτυχίο που να περιέχει 60 ects στο τάδε αντικείμενο

Κάποια άλλα σκέτο

- πανεπιστημιακές σπουδες αξίας χ ects στο τάδε

Αυτό ισχύει και στα προπτυχιακά μαθήματα

Δε θα μπορουσες πχ να κανειε μάθημα τελευταίου ετους κατευθειαν από λύκειο.

Οπότε στέλνεις τα πάντα και δε χάνεις να επικοινωνήσεις με το αει για λεπτομερειες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Please visit a Student Service Desk http://www.student.liu.se/studieadministration/studexp?l=sv in order to get registered and to pick up your LiU-card and to collect an activation key. Using the key you set a new password. Bring identification, such as passport.

I quit :-)

ηρθαν οι κωδικοι μεσω post.

Τωρα μπορω να ζησω το σοσιαλιστικό ονειρο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Μετά από καιρό μπήκα στο university admissions και βλέπω οτι έχω γίνει qualified και γράφει τα εξής:

• Guaranteed place (PG)

Your ranking in this selection group is: 999 of a maximum (999)

Αυτό σημαίνει οτι με έχουν κάνει δεκτό σίγουρα ή κάτι αλλό?

Υ.Γ. Οκ νομίζω πως το βρήκα εδώ https://www.universityadmissions.se/en/All-you-need-to-know1/Applying-for-studies/Application-process/Notification-of-selection-results/

Εαν δεν γράφει admitted δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Μετά από καιρό μπήκα στο university admissions και βλέπω οτι έχω γίνει qualified και γράφει τα εξής:

• Guaranteed place (PG)

Your ranking in this selection group is: 999 of a maximum (999)

Αυτό σημαίνει οτι με έχουν κάνει δεκτό σίγουρα ή κάτι αλλό?

Υ.Γ. Οκ νομίζω πως το βρήκα εδώ https://www.universityadmissions.se/en/All-you-need-to-know1/Applying-for-studies/Application-process/Notification-of-selection-results/

Εαν δεν γράφει admitted δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα

Όχι δε σημαίνει ότι έχεις μπει. 

Ας πούμε σου λέει 

1ον : ότι καλύπτεις τις προυποθέσεις για να εξεταστεί η περίπτωσή σου (Qualified)

2ον : τα "μόριά σου"

Τωρα βέβια το "Guaranteed place (PG)" δε το έχω δει ποτέ ακόμα και όταν είχα το 100% των "μορίων"

ΥΓ

Ποιό μάθημα δήλωσες ?

ΥΓ2

To "Energy and its markets" τελικά μεγάλη μαλακία ... αλλά 7,5 σε 1-2 βδομαδες δε με χαλάνε.

Δημοσ.

Πρόγραμμα δήλωσα το IT Project Management στο Stockholm University.

Με έβαλες σε υποψία τι είναι το "Guaranteed place"

Έχω κάνει μια αίτηση για κανονικό MSc (1 έτους), αίτηση την οποία σκοπέυω να ακυρώσω τις επόμενες μέρες.

Παω να δω τις παλιές μου αιτήσεις και πατάω και αυτή (που απλά είναι ακόμα "Qualified") και βλέπω

Merit Ranking 128 of maximum 999 ... WTF !

Δημοσ.

Και εμένα Qualified γράφει απλά όταν το πατάω μου εμφανίζει το Guaranteed place (PG). Και για αυτό αναρωτιέμαι.

Μπορεί να έχει να κάνει με το Πανεπιστήμιο και ότι είναι προγραμμα και όχι απλό course ... who knows ...

Δημοσ.

Όχι δε σημαίνει ότι έχεις μπει. 

Ας πούμε σου λέει 

1ον : ότι καλύπτεις τις προυποθέσεις για να εξεταστεί η περίπτωσή σου (Qualified)

2ον : τα "μόριά σου"

Τωρα βέβια το "Guaranteed place (PG)" δε το έχω δει ποτέ ακόμα και όταν είχα το 100% των "μορίων"

ΥΓ

Ποιό μάθημα δήλωσες ?

ΥΓ2

To "Energy and its markets" τελικά μεγάλη μαλακία ... αλλά 7,5 σε 1-2 βδομαδες δε με χαλάνε.

χμμμ

και εγω σε τετοια φαση ειμαι με τα ιταλικα. 

in other news

Α, εχασα ολες τις υπολοιπες προθεσμιες για τις εγγραφες...  :-)

Δημοσ.

in other news

Α, εχασα ολες τις υπολοιπες προθεσμιες για τις εγγραφες...  :-)

Να μην κοιτάξω καν λες τι έχει γίνει με το "Swedish society" (δε ξέρω πως μου ήρθε και το δήλωσα αλλά δε προλαβαίνω σίγουρα).

Δεν είναι μαλακία γιατί γίνεται χαβαλές και έτσι ... απλά δεν είναι "μάθημα" είναι κάτι μεταξύ κυνήγι θησαυρού και dod-games (τουλάχιστον στο μέρος που έχω "τρέξει")

Δημοσ.

Γενικά ειναι περίεργη η φάση. Το θέμα με τις webcm το κανει ακόμα πιο αισχρό...

Το μόνο που το σώζει (κάπως) ειναι οτι ειναι τζάμπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...