viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Πως κι έτσι ? Δε σε περιόρισε το σύστημα ? Ίσως να παίζει τεχνικό κενό ... υποθέτω αν έχεις υποβάλλει περισσότερες από 1 αιτήσεις (πχ άλλη αίτηση έχουν τα programmes και άλλη τα courses). εχω την νοσηρη υποψια οτι εχει κενο το συστημα επειδη δεν εχω κωδικους για τα 2 τελευταια (7,5 ects) courses, παρολο που εχω γινει admitted εδω και καιρο...
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 εχω την νοσηρη υποψια οτι εχει κενο το συστημα επειδη δεν εχω κωδικους για τα 2 τελευταια (7,5 ects) courses, παρολο που εχω γινει admitted εδω και καιρο... Όχι δεν έχει σημασία ... αν σε περιόριζε δε θα σε έκανε καν admitted πχ Κωδικούς για να πάρεις νομίζω πρέπει να πας στο site του UNI και να κάνεις register στο μάθημα Το ότι είσαι admitted συχνά δε σημαίνει αυτόματα ότι γίνεσαι registered
Monkey D. Luffy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Κωδικούς για να πάρεις νομίζω πρέπει να πας στο site του UNI και να κάνεις register στο μάθημα Το ότι είσαι admitted συχνά δε σημαίνει αυτόματα ότι γίνεσαι registered Σωστά, και εγώ στο Malmo είχα γίνει admitted αλλά έγινα registered την 2η εβδομάδα του course
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ισχυει αυτο που λετε αλλα προσπαθω να κανω register στο LINKOPING αλλα μου ζηταει civc number και τα σχετικα...
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ισχυει αυτο που λετε αλλα προσπαθω να κανω register στο LINKOPING αλλα μου ζηταει civc number και τα σχετικα... Λοιπόν ... Πάνω στην αίτησή σου (πάνω δεξιά) θα έχει έναν αριθμό κάτι σαν 19801204Τ134 ο οποίος μοιάζει με Σουηδικό personummer (έχει "Τ" αντί για "-") προκύπτει ως εξής ετος γέννησης : 1980 μήνας γέννησης : 12 ημέρα γέννησης : 04 το 134 είναι ΑΑ (ζυγό ή μονό ανάλογα με το φύλλο νομίζω) Αν δε δουλέψει αυτό δοκίμασε με 19801204Τ134 χωεις τα πρώτα 2 (τα συνήθη personummer έχουν 10 ψηφία, τα σχετικά καινούργια 12 - μάλλον βλεπουν πολύ μπροστά) αν δε δουλεψει ΟΥΤΕ αυτό (έτσι μου δούλεψε εμένα) δοκίμασε το email σου.
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν ... Πάνω στην αίτησή σου (πάνω δεξιά) θα έχει έναν αριθμό κάτι σαν 19801204Τ134 ο οποίος μοιάζει με Σουηδικό personummer (έχει "Τ" αντί για "-") προκύπτει ως εξής ετος γέννησης : 1980 μήνας γέννησης : 12 ημέρα γέννησης : 04 το 134 είναι ΑΑ (ζυγό ή μονό ανάλογα με το φύλλο νομίζω) Αν δε δουλέψει αυτό δοκίμασε με 19801204Τ134 χωεις τα πρώτα 2 (τα συνήθη personummer έχουν 10 ψηφία, τα σχετικά καινούργια 12 - μάλλον βλεπουν πολύ μπροστά) αν δε δουλεψει ΟΥΤΕ αυτό (έτσι μου δούλεψε εμένα) δοκίμασε το email σου. λοιπον επειδη δεν ειμαι σουηδος [οχι οτι με νοιαζει] και επειδη δεν ειμαι μονιμος κατοικος σουηδιας, θα πρεπει να περασω το σουηδικο γραφειοκρατικο μαρτυριο. Οπου, σουηδικη redtape, φανταστείτε 2 pdfs να σε περιμενουν στο email σου για τα υπογραψεις και να τα στειλεις πισω. Μεσω email φυσικα... feelsbadman.jpg
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 λοιπον επειδη δεν ειμαι σουηδος [οχι οτι με νοιαζει] και επειδη δεν ειμαι μονιμος κατοικος σουηδιας, θα πρεπει να περασω το σουηδικο γραφειοκρατικο μαρτυριο. Οπου, σουηδικη redtape, φανταστείτε 2 pdfs να σε περιμενουν στο email σου για τα υπογραψεις και να τα στειλεις πισω. Μεσω email φυσικα... feelsbadman.jpg Άλλα έλεγες λίγα post πιο πάνω ... καλόμαθες γρήγορα .... να ήσουν πρωτοετής φέτος στο ΕΚΠΑ να έβλεπα τι θα έλεγες.
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μα πριν απο λιγο μου στειλαν email... δεν ξερω τι ειναι το εκπα
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μα πριν απο λιγο μου στειλαν email... δεν ξερω τι ειναι το εκπα Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
viper2005 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Πόσες φορές πρεπει να τους πεις οτι είσαι distance learner? I have registered you for the course "The Global and Exploring Teacher" now. You should be able to collect a LiU-Id and a LiU-card from the nearest student desk tomorrow.
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πόσες φορές πρεπει να τους πεις οτι είσαι distance learner? I have registered you for the course "The Global and Exploring Teacher" now. You should be able to collect a LiU-Id and a LiU-card from the nearest student desk tomorrow. Please visit a Student Service Desk http://www.student.liu.se/studieadministration/studexp?l=sv in order to get registered and to pick up your LiU-card and to collect an activation key. Using the key you set a new password. Bring identification, such as passport. I quit
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Please visit a Student Service Desk http://www.student.liu.se/studieadministration/studexp?l=sv in order to get registered and to pick up your LiU-card and to collect an activation key. Using the key you set a new password. Bring identification, such as passport. I quit Δοκίμασες να τους μιλήσεις στο τηλέφωνο ? Και εγώ είμαι σε ένα course στο ίδιο uni αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα.
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 τους εστειλα τοσα email. Τι αλλο θελουν πια απο εμενα... XD Επισης τσοντα τα ιταλικα. 35 ατομα και να μιλανε στο μικροφωνο και να ζωγραφιζουν μαλακιες στα powerpoint presentation...
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 τους εστειλα τοσα email. Τι αλλο θελουν πια απο εμενα... XD Επισης τσοντα τα ιταλικα. 35 ατομα και να μιλανε στο μικροφωνο και να ζωγραφιζουν μαλακιες στα powerpoint presentation... Προσωπικά δε μπορώ να φανταστώ μάθημα DL όπου όλοι θα μιλάνε με όλους ... στη καλύτερη παρουσιάση καθηγητή/βιντεοσκοπημένο μάθημα και αποστολή εργασίων ή ερωτήσεων/αποριών.
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μετά απο λιγο τους είπε να κλείσουν τα μικρόφωνα αλλα οι βλακείες στο PowerPoint δεν είχαν σταματημω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα