Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως κι έτσι ?

Δε σε περιόρισε το σύστημα ?

Ίσως να παίζει τεχνικό κενό ... υποθέτω αν έχεις υποβάλλει περισσότερες από 1 αιτήσεις (πχ άλλη αίτηση έχουν τα programmes και άλλη τα courses).

εχω την νοσηρη υποψια οτι εχει κενο το συστημα επειδη δεν εχω κωδικους για τα 2 τελευταια (7,5 ects) courses, παρολο που εχω γινει admitted εδω και καιρο...

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω την νοσηρη υποψια οτι εχει κενο το συστημα επειδη δεν εχω κωδικους για τα 2 τελευταια (7,5 ects) courses, παρολο που εχω γινει admitted εδω και καιρο...

Όχι δεν έχει σημασία ... αν σε περιόριζε δε θα σε έκανε καν admitted

πχ

qolr.gif

Κωδικούς για να πάρεις νομίζω πρέπει να πας στο site του UNI και να κάνεις register στο μάθημα

Το ότι είσαι admitted συχνά δε σημαίνει αυτόματα ότι γίνεσαι registered

Δημοσ.

Κωδικούς για να πάρεις νομίζω πρέπει να πας στο site του UNI και να κάνεις register στο μάθημα

Το ότι είσαι admitted συχνά δε σημαίνει αυτόματα ότι γίνεσαι registered

Σωστά, και εγώ στο Malmo είχα γίνει admitted αλλά έγινα registered την 2η εβδομάδα του course

Δημοσ.

ισχυει αυτο που λετε αλλα προσπαθω να κανω register στο LINKOPING αλλα μου ζηταει civc number και τα σχετικα...

Λοιπόν ...

Πάνω στην αίτησή σου (πάνω δεξιά) θα έχει έναν αριθμό κάτι σαν

19801204Τ134

ο οποίος μοιάζει με Σουηδικό personummer (έχει "Τ" αντί για "-")

προκύπτει ως εξής

ετος γέννησης : 1980

μήνας γέννησης : 12

ημέρα γέννησης : 04

το 134 είναι ΑΑ (ζυγό ή μονό ανάλογα με το φύλλο νομίζω)

Αν δε δουλέψει αυτό δοκίμασε με

19801204Τ134

χωεις τα πρώτα 2 (τα συνήθη personummer έχουν 10 ψηφία, τα σχετικά καινούργια 12 - μάλλον βλεπουν πολύ μπροστά)

αν δε δουλεψει ΟΥΤΕ αυτό (έτσι μου δούλεψε εμένα)

δοκίμασε το email σου.

Δημοσ.

Λοιπόν ...

Πάνω στην αίτησή σου (πάνω δεξιά) θα έχει έναν αριθμό κάτι σαν

19801204Τ134

ο οποίος μοιάζει με Σουηδικό personummer (έχει "Τ" αντί για "-")

προκύπτει ως εξής

ετος γέννησης : 1980

μήνας γέννησης : 12

ημέρα γέννησης : 04

το 134 είναι ΑΑ (ζυγό ή μονό ανάλογα με το φύλλο νομίζω)

Αν δε δουλέψει αυτό δοκίμασε με

19801204Τ134

χωεις τα πρώτα 2 (τα συνήθη personummer έχουν 10 ψηφία, τα σχετικά καινούργια 12 - μάλλον βλεπουν πολύ μπροστά)

αν δε δουλεψει ΟΥΤΕ αυτό (έτσι μου δούλεψε εμένα)

δοκίμασε το email σου.

λοιπον 

επειδη δεν ειμαι σουηδος [οχι οτι με νοιαζει] και επειδη δεν ειμαι μονιμος κατοικος σουηδιας, θα πρεπει να περασω το σουηδικο γραφειοκρατικο μαρτυριο.

Οπου, σουηδικη redtape, φανταστείτε 2 pdfs να σε περιμενουν στο email σου για τα υπογραψεις και να τα στειλεις πισω. Μεσω email φυσικα...

feelsbadman.jpg

Δημοσ.

λοιπον 

επειδη δεν ειμαι σουηδος [οχι οτι με νοιαζει] και επειδη δεν ειμαι μονιμος κατοικος σουηδιας, θα πρεπει να περασω το σουηδικο γραφειοκρατικο μαρτυριο.

Οπου, σουηδικη redtape, φανταστείτε 2 pdfs να σε περιμενουν στο email σου για τα υπογραψεις και να τα στειλεις πισω. Μεσω email φυσικα...

feelsbadman.jpg

Άλλα έλεγες λίγα post πιο πάνω ...

καλόμαθες γρήγορα :) .... να ήσουν πρωτοετής φέτος στο ΕΚΠΑ να έβλεπα τι θα έλεγες.

Δημοσ.

:huh:   μα πριν απο λιγο μου στειλαν email...   :huh:

δεν ξερω τι ειναι το εκπα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δημοσ.

Πόσες φορές πρεπει να τους πεις οτι είσαι distance learner?

I have registered you for the course "The Global and Exploring Teacher" now. You should be able to collect a LiU-Id and a LiU-card from the nearest student desk tomorrow.

Δημοσ.

Πόσες φορές πρεπει να τους πεις οτι είσαι distance learner?

I have registered you for the course "The Global and Exploring Teacher" now. You should be able to collect a LiU-Id and a LiU-card from the nearest student desk tomorrow.

Please visit a Student Service Desk http://www.student.liu.se/studieadministration/studexp?l=sv in order to get registered and to pick up your LiU-card and to collect an activation key. Using the key you set a new password. Bring identification, such as passport.

I quit :-)

Δημοσ.

Please visit a Student Service Desk http://www.student.liu.se/studieadministration/studexp?l=sv in order to get registered and to pick up your LiU-card and to collect an activation key. Using the key you set a new password. Bring identification, such as passport.

I quit :-)

Δοκίμασες να τους μιλήσεις στο τηλέφωνο ?

Και εγώ είμαι σε ένα course στο ίδιο uni αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα.

Δημοσ.

τους εστειλα τοσα email. 

Τι αλλο θελουν πια απο εμενα... XD

Επισης

τσοντα τα ιταλικα. 35 ατομα και να μιλανε στο μικροφωνο και να ζωγραφιζουν μαλακιες στα powerpoint presentation...

Δημοσ.

τους εστειλα τοσα email. 

Τι αλλο θελουν πια απο εμενα... XD

Επισης

τσοντα τα ιταλικα. 35 ατομα και να μιλανε στο μικροφωνο και να ζωγραφιζουν μαλακιες στα powerpoint presentation...

Προσωπικά δε μπορώ να φανταστώ μάθημα DL όπου όλοι θα μιλάνε με όλους ... στη καλύτερη παρουσιάση καθηγητή/βιντεοσκοπημένο μάθημα και αποστολή εργασίων ή ερωτήσεων/αποριών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...