Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εξακολουθώ να μη σε καταλαβαίνω ...

όλα τα Couses που έχεις κάνει  που έχεις κάνει αίτηση τα δείχνει έτσι κι αλλιώς

το μόνο που κάνεις είναι να αλλάζει γλώσσα ? για την ακρίβεια ούτε αυτό ... απλά αλλάζεις site (και γι' αυτό ξανα κάνεις login)

θα μπορούσε να έχει ένα λινκ πάνω που να λέει "på svenska" και θα ήταν το ίδιο

Στο tab Meriter εαν έχεις κάνει έστω και ένα course σου το δείχνει μαζί με τη βαθμολογία. Εαν θυμάμαι σωστά είναι το Ladok

Δημοσ.

Στο tab Meriter εαν έχεις κάνει έστω και ένα course σου το δείχνει μαζί με τη βαθμολογία. Εαν θυμάμαι σωστά είναι το Ladok

Εμένα δε μου βγάζει τέτοιο tab ...

Βάλε ένα screenshot

βέβαια τα μαθήματα που έχω τελιώσει είναι σε αίτηση που έχει πάει πίσω από τις τελευταίες 3.

Δημοσ.

OK Justice Served.

Μου απαντήσανε από Blekinge και είμαι ήδη Qualified με maximum πόντους. (Όχι οτι λέει κάτι αυτό, αλλά είναι καλό για την αυτοεκτίμηση μου)

Σου είπαν τι ακριβώς παίχτηκε ?

Το ίδιο σκηνικό έγινε και με εμένα.

Το στατους άλλαξε στο universityadmissions ?

Δημοσ.

Σου είπαν τι ακριβώς παίχτηκε ?

I have now checked your application, and you are qualified to the MBA Programme. We had not yet evaluated it, but I understand your confusion, since you already had received the information of unqualification. 

Το ίδιο σκηνικό έγινε και με εμένα.

Το στατους άλλαξε στο universityadmissions ?

Ναι άλλαξε σε qualified

Δημοσ.

Και εμενα unqualified με βγαλανε - με Bsc και δυο Msc αλλα χωρις την προυπηρεσια που ζηταγε (θελει business προυπηρεσια και οχι engineering). Περιεργο παντως γιατι περυσι, όπου ειχα κανει αιτηση με ειχανε παρει. Ισως εχει πολυ μεγαλη ζητηση και οι απαιτησεις τους να ειναι πολυ υψηλες.

Δεν ζητάει business προυπηρεσία γιατί και εμένα η προυπηρεσία μου είναι σε software/IT οπότε δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Στείλε email σε όλες τις admission officers που ανέφερε ο DrLo και πιστεύω θα βρεθεί άκρη όπως και σε εμένα

Δημοσ.

15 mandatory online meetings για τα italian του dalarna. [καμερες, μικροφωνα, Lights και τα σχετικα]

PAWNED

in other news

εχω ξεπερασει τα 45 cretis για αυτο το εξαμηνο και με περιμενουν και αλλα...

καλη μας τυχη

Δημοσ.

in other news

εχω ξεπερασει τα 45 cretis για αυτο το εξαμηνο και με περιμενουν και αλλα...

καλη μας τυχη

Πως κι έτσι ?

Δε σε περιόρισε το σύστημα ?

Ίσως να παίζει τεχνικό κενό ... υποθέτω αν έχεις υποβάλλει περισσότερες από 1 αιτήσεις (πχ άλλη αίτηση έχουν τα programmes και άλλη τα courses).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...