viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 τωρα που το ξανακοιταω, μου λειπουν κωδικοι απο LINKOPING & LINNAEUS...
Monkey D. Luffy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εξακολουθώ να μη σε καταλαβαίνω ... όλα τα Couses που έχεις κάνει που έχεις κάνει αίτηση τα δείχνει έτσι κι αλλιώς το μόνο που κάνεις είναι να αλλάζει γλώσσα ? για την ακρίβεια ούτε αυτό ... απλά αλλάζεις site (και γι' αυτό ξανα κάνεις login) θα μπορούσε να έχει ένα λινκ πάνω που να λέει "på svenska" και θα ήταν το ίδιο Στο tab Meriter εαν έχεις κάνει έστω και ένα course σου το δείχνει μαζί με τη βαθμολογία. Εαν θυμάμαι σωστά είναι το Ladok
DrLo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Στο tab Meriter εαν έχεις κάνει έστω και ένα course σου το δείχνει μαζί με τη βαθμολογία. Εαν θυμάμαι σωστά είναι το Ladok Εμένα δε μου βγάζει τέτοιο tab ... Βάλε ένα screenshot βέβαια τα μαθήματα που έχω τελιώσει είναι σε αίτηση που έχει πάει πίσω από τις τελευταίες 3.
DrLo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Capture.PNGCapture1.PNG Οκ ελπίζω να φαίνονται thanks Περίεργο Σε εμένα δε φαίνονται ... ίσως δεν έχουν περαστεί ακόμα
viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Capture.PNGCapture1.PNG Οκ ελπίζω να φαίνονται ja, δεν εχω τπτ απο αυτα, ja
Monkey D. Luffy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Χμμμ, μήπως εάν κάνατε login με university credentials. Ίσως γιατί έχω το Lastpass οπότε το πιο πιθανόν να έκανε login αυτόματα και να με έβαλε με τα university credentials.
DrLo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ja, δεν εχω τπτ απο αυτα, ja My name is not Sven, it is Martin, Ja !
Monkey D. Luffy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 OK Justice Served. Μου απαντήσανε από Blekinge και είμαι ήδη Qualified με maximum πόντους. (Όχι οτι λέει κάτι αυτό, αλλά είναι καλό για την αυτοεκτίμηση μου)
DrLo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 OK Justice Served. Μου απαντήσανε από Blekinge και είμαι ήδη Qualified με maximum πόντους. (Όχι οτι λέει κάτι αυτό, αλλά είναι καλό για την αυτοεκτίμηση μου) Σου είπαν τι ακριβώς παίχτηκε ? Το ίδιο σκηνικό έγινε και με εμένα. Το στατους άλλαξε στο universityadmissions ?
Monkey D. Luffy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Σου είπαν τι ακριβώς παίχτηκε ? I have now checked your application, and you are qualified to the MBA Programme. We had not yet evaluated it, but I understand your confusion, since you already had received the information of unqualification. Το ίδιο σκηνικό έγινε και με εμένα. Το στατους άλλαξε στο universityadmissions ? Ναι άλλαξε σε qualified
Monkey D. Luffy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Απλά για να νιώσουμε όλοι κάπως καλύτερα
Monkey D. Luffy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Και εμενα unqualified με βγαλανε - με Bsc και δυο Msc αλλα χωρις την προυπηρεσια που ζηταγε (θελει business προυπηρεσια και οχι engineering). Περιεργο παντως γιατι περυσι, όπου ειχα κανει αιτηση με ειχανε παρει. Ισως εχει πολυ μεγαλη ζητηση και οι απαιτησεις τους να ειναι πολυ υψηλες. Δεν ζητάει business προυπηρεσία γιατί και εμένα η προυπηρεσία μου είναι σε software/IT οπότε δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Στείλε email σε όλες τις admission officers που ανέφερε ο DrLo και πιστεύω θα βρεθεί άκρη όπως και σε εμένα
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 15 mandatory online meetings για τα italian του dalarna. [καμερες, μικροφωνα, Lights και τα σχετικα] PAWNED in other news εχω ξεπερασει τα 45 cretis για αυτο το εξαμηνο και με περιμενουν και αλλα... καλη μας τυχη
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 in other news εχω ξεπερασει τα 45 cretis για αυτο το εξαμηνο και με περιμενουν και αλλα... καλη μας τυχη Πως κι έτσι ? Δε σε περιόρισε το σύστημα ? Ίσως να παίζει τεχνικό κενό ... υποθέτω αν έχεις υποβάλλει περισσότερες από 1 αιτήσεις (πχ άλλη αίτηση έχουν τα programmes και άλλη τα courses).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα