Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Update

Ρώταγα επειδη είχα πρόβλημα στο registration και δεν μου απανταγανε απο το support για το θέμα οτι μου πέταγε error στο mobile number.

Επικοινωνήσανε μαζί μου και μου είπαν να το αφήσω κενό επειδη "το σύστημα δεν ειναι ρυθμισμένο για όλες τις χώρες"

Υγ το κινητό χρειαζεται στην περίπτωση θελήσεις password reset

Inb4 τι το ήθελες το κινητό ρε επαγγελματία...

Δημοσ.

Μετά από ένα email τη δευτέρα όπου δήλωνα έκπληκτος για το "UNQUALIFIED" τη τρίτη πήρα μια 1η απάντηση ότι θα επανεξεταστεί η αίτησή μου και σήμερα έλαβα την απάντηση ότι γίνομαι QUALIFIED

Συμπέρασμα , αν είσαι "Unqualified" δε βλάπτει ένα ευγενικό email για επανεξέταση.

Ανοίγω σήμερα την αίτηση μου και βλέπω ένα UNQUALIFIED για το MBA του Blekinge. Σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ στο Blekinge? Υπάρχει περίπτωση να μην έχουν πάει τα supporting documents. Τα έχω στείλει από τέλη Νοέμβρη αλλά ποτέ δεν έλαβα κάτι.

Δημοσ.

Ανοίγω σήμερα την αίτηση μου και βλέπω ένα UNQUALIFIED για το MBA του Blekinge. Σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ στο Blekinge? Υπάρχει περίπτωση να μην έχουν πάει τα supporting documents. Τα έχω στείλει από τέλη Νοέμβρη αλλά ποτέ δεν έλαβα κάτι.

Ξεκίνα από εδώ

και διάλεξε admissions officers

θα σου βγάλει 3

Name Title Phone Email

Börjesson Maria Admissions Officer 0455-385027 mail-icon.jpg
Petersson Carina Admissions Officer 0455-385028 mail-icon.jpg
Nelsson Jenny Admissions Officer 0455-385034 mail-icon.jpg

Τι σου βγάζει σαν αιτία του unqualified ?

Μιλάμε για Autumn '14 έναρξη ?

Αν ναι, με δοδεμένο ότι η προθεσμία αιτήσεων έληγε χθες και η προθεσμία υποβολής χαρτιών είναι 3/2 τότε καταλαβαίνω ακριβώς το αντίθετο, ότι έχουν τα χαρτιά σου και τα είδαν. Αλλιώς θα γινόσουν Unqualified μετά τις 3/2.

χρήσιμη σελίδα επίσης αν θέλει να δει κάποιος τα στατιστικά των admitted

Δημοσ.

Τι σου βγάζει σαν αιτία του unqualified ?

UNQUALIFIED You do not meet the necessary eligibility requirements for this course/programme. Please see below for more information on what is missing.

You are missing the following specific entry requirements:

• All or part of the entry requirements are not met. For further information go to www.bth.se/eng/education

Όπως καταλαβαίνεις εξηγεί ακριβώς γιατί είμαι unqualified.

Μιλάμε για Autumn '14 έναρξη ?

Ναι μιλάμε για Autumn '14

Αν ναι, με δοδεμένο ότι η προθεσμία αιτήσεων έληγε χθες και η προθεσμία υποβολής χαρτιών είναι 3/2 τότε καταλαβαίνω ακριβώς το αντίθετο, ότι έχουν τα χαρτιά σου και τα είδαν. Αλλιώς θα γινόσουν Unqualified μετά τις 3/2.

Και τώρα που ξαναβλέπω τα prerequisites εδώ Link.png Site: ΒΤΗ  με τα παρακάτω

The requirements for admission to the programme are:

• the degree of Master of Science in Engineering, or at least a Bachelor's degree within a technical subject area Έχω BSc (Computer Science) και 2 MSc (Software Engineering, Information Security).
  • at least two years of working experience following the degree Έχω 8 χρόνια εμπειρία
  • documented knowledge of the English language (Engelska B). Specific eligibility in the English language from upper secondary school for non-Swedish students: TOEFL 575/90; IELTS 6.5 no section below 5.5, or University of Cambrige and Oxford tests. Έχω αποφοιτήσει από Αγγλία BSc και MSc ,οπότε γίνεται waive

Θα στείλω ενα email για διερεύνηση. Ευχαριστώ DrLo

Δημοσ.

Και τώρα που ξαναβλέπω τα prerequisites εδώ Link.png Site: ΒΤΗ  με τα παρακάτω

The requirements for admission to the programme are:

• the degree of Master of Science in Engineering, or at least a Bachelor's degree within a technical subject area Έχω BSc (Computer Science) και 2 MSc (Software Engineering, Information Security).
  • at least two years of working experience following the degree Έχω 8 χρόνια εμπειρία
  • documented knowledge of the English language (Engelska B). Specific eligibility in the English language from upper secondary school for non-Swedish students: TOEFL 575/90; IELTS 6.5 no section below 5.5, or University of Cambrige and Oxford tests. Έχω αποφοιτήσει από Αγγλία BSc και MSc ,οπότε γίνεται waive

Θα στείλω ενα email για διερεύνηση. Ευχαριστώ DrLo

To waive της γλώσσας μην είσαι σίγουρος ότι έχει γίνει .. και εγώ είχα αγγλόφωνο μεταπτυχιακό αλλά θέλαν TOEFL.

Δεν πάει όπως στην αγγλία που αν έχεις πτυχίο από αγγλία δε θες IETLS/TOEFL ... γενικά είναι τυπικοί εώς ΠΟΛΥ τυπικοί σε κάτι τέτοια.

Αν έχεις advanced/CPE πες τους αν μπορείς να το στείλεις εκ των υστέρων.

στη περίπτωσή μου καθώς είχε καθυστερήσει να πάει το score του TOEFL είχα γίνει unqualified KAI deleted και μόλις το πήραν με αλλάξαν σε reserve admitted (βέβαια η ζήτηση ήταν ελάχιστη).

Αν δεν έχεις τότε "πίεσέ τους" (ευγενικά πάντα ... κανείς δε γουστάρει εξυπνάδες όταν μάλιστα δε σου χρωστά χάρη) να αναγνωρίσουν τα πτυχία σου ως απόδειξη αγγλικων.

Δεν αποκλείεται να μην τα έχουν δει στο πανεπιστήμιο αλλά να έφαγες "ακυρο" από την κεντρική υπηρεσία που απλά μετρά χαρτιά ... δεν εκφέρει γνώμη και κρίση ...

έτσι σου λείπει ένα χαρτί => ένα κουτάκι μένει ατικάριστο => Unqualified

ΥΓ:

Σε κάποια στιγμή γαίνεται αν πήραν τα χαρτιά σου ... δε θυμάμαι αν έρχεται μαιλ ή αν το λέει στο status της αίτησης αλλά σίγουρα κάποια στιγμή φαίνεται (ίσως μετά να χάνεται αφού το στατους αλλάζει).

YΓ2:

Δες και στα "messages" σου αν είχες λάβει ποτέ μύνημα να συμπληρώσεις κάποιο χαρτί. Δεν έρχεται email αλλά μύνημα στην καρτέλα messages.

Δημοσ.
 Έχω BSc (Computer Science) και 2 MSc (Software Engineering, Information Security).

Δεν πιστεύεις οτι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσεις;; :P :P

Δημοσ.

Δεν πιστεύεις οτι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσεις;; :P :P

Με τα τεχνικά ναι, τώρα θα το γυρίσω σε business  :P . Αλλά γενικά είμαι άνθρωπος που δεν μπορεί να κάθεται άπραγος και από το να είμαι στο Coursera, προτιμώ κάτι πιο δομημένο

Δημοσ.

To waive της γλώσσας μην είσαι σίγουρος ότι έχει γίνει .. και εγώ είχα αγγλόφωνο μεταπτυχιακό αλλά θέλαν TOEFL.

Δεν πάει όπως στην αγγλία που αν έχεις πτυχίο από αγγλία δε θες IETLS/TOEFL ... γενικά είναι τυπικοί εώς ΠΟΛΥ τυπικοί σε κάτι τέτοια.

Αν έχεις advanced/CPE πες τους αν μπορείς να το στείλεις εκ των υστέρων.

στη περίπτωσή μου καθώς είχε καθυστερήσει να πάει το score του TOEFL είχα γίνει unqualified KAI deleted και μόλις το πήραν με αλλάξαν σε reserve admitted (βέβαια η ζήτηση ήταν ελάχιστη).

Αν δεν έχεις τότε "πίεσέ τους" (ευγενικά πάντα ... κανείς δε γουστάρει εξυπνάδες όταν μάλιστα δε σου χρωστά χάρη) να αναγνωρίσουν τα πτυχία σου ως απόδειξη αγγλικων.

CPE έχω και τα έχω στείλει όλα τα χαρτιά.  

Δεν αποκλείεται να μην τα έχουν δει στο πανεπιστήμιο αλλά να έφαγες "ακυρο" από την κεντρική υπηρεσία που απλά μετρά χαρτιά ... δεν εκφέρει γνώμη και κρίση ...

έτσι σου λείπει ένα χαρτί => ένα κουτάκι μένει ατικάριστο => Unqualified

Μπορεί ποιός ξέρει?

ΥΓ:

Σε κάποια στιγμή γαίνεται αν πήραν τα χαρτιά σου ... δε θυμάμαι αν έρχεται μαιλ ή αν το λέει στο status της αίτησης αλλά σίγουρα κάποια στιγμή φαίνεται (ίσως μετά να χάνεται αφού το στατους αλλάζει).

Αυτός είναι ο προβληματισμός μου, ότι δεν έχω λάβει κάτι και μετά από search στα email μου δεν βρίσκω κάτι.

Επίσης το ξέρετε οτι μπορείτε να "hack-αρετε" το University Admissions??

Πηγαίνετε στο site και κάνετε κανονικά log-in, όχι με University credentials. 

Link.png Site: University Admissions

Μετά αλλάζετε το url και από /intl/mypages το κάνετε /se/mypages

Link.png Site: University Admissions Swedish

Εαν σας ζητηθεί ξανακάνετε login. Μετά πηγαίνετε στο tab Meriter και απολαύστε το τί έχετε κάνει στη Σουηδία μέχρι στιγμής, όπως courses και programmes

Δημοσ.

Επίσης το ξέρετε οτι μπορείτε να "hack-αρετε" το University Admissions??

Πηγαίνετε στο site και κάνετε κανονικά log-in, όχι με University credentials. 

Link.png Site: University Admissions

Μετά αλλάζετε το url και από /intl/mypages το κάνετε /se/mypages

Link.png Site: University Admissions Swedish

Εαν σας ζητηθεί ξανακάνετε login. Μετά πηγαίνετε στο tab Meriter και απολαύστε το τί έχετε κάνει στη Σουηδία μέχρι στιγμής, όπως courses και programmes

Τι παραπάνω φαίνεται εκεί ...

είναι απλά η Σουηδική έκδοση του ίδιου site

τι έχεις χακάρει δηλαδή?

αντί να ξεκινήσεις από το 

www.universityadmissions.se

ξεκινάς από το

www.antagning.se

και βλέπεις τη σουηδική έκδοση

ΥΓ:

Για την ακρίβεια δε βλέπεις ΟΛΑ οσα έχεις κάνει .... οι πρώτες αιτήσεις μου έχουν χαθεί στο κάλαθο της ιστορίας ... μέχρι 3 αιτήσεις πίσω πάει.

Δημοσ.

τι έχεις χακάρει δηλαδή? Ε ΟΚ δεν είπα οτι μπορείτε να αλλάξετε βαθμολογία, απλά σε εμένα εμφανίζει όλα τα courses που έχω κάνει.

ξεκινάς από το

www.antagning.se

ΥΓ:

Για την ακρίβεια δε βλέπεις ΟΛΑ οσα έχεις κάνει .... οι πρώτες αιτήσεις μου έχουν χαθεί στο κάλαθο της ιστορίας ... μέχρι 3 αιτήσεις πίσω πάει.

Σωστά

Δημοσ.

τι έχεις χακάρει δηλαδή? Ε ΟΚ δεν είπα οτι μπορείτε να αλλάξετε βαθμολογία, απλά σε εμένα εμφανίζει όλα τα courses που έχω κάνει.

ξεκινάς από το

www.antagning.se

ΥΓ:

Σωστά

Εξακολουθώ να μη σε καταλαβαίνω ...

όλα τα Couses που έχεις κάνει  που έχεις κάνει αίτηση τα δείχνει έτσι κι αλλιώς

το μόνο που κάνεις είναι να αλλάζει γλώσσα ? για την ακρίβεια ούτε αυτό ... απλά αλλάζεις site (και γι' αυτό ξανα κάνεις login)

θα μπορούσε να έχει ένα λινκ πάνω που να λέει "på svenska" και θα ήταν το ίδιο

Δημοσ.

Και εμενα unqualified με βγαλανε - με Bsc και δυο Msc αλλα χωρις την προυπηρεσια που ζηταγε (θελει business προυπηρεσια και οχι engineering). Περιεργο παντως γιατι περυσι, όπου ειχα κανει αιτηση με ειχανε παρει. Ισως εχει πολυ μεγαλη ζητηση και οι απαιτησεις τους να ειναι πολυ υψηλες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...