Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shock:

Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι λε΄νε πχ

50 στα 165 ... πτυχίο

50 ... αγγλικά

30 ... σχετικό αντικείμενο

35 ... κάτι άλλο

και συνήθως βγαίνει σε όλους είτε το μέγιστο είτε ένα σκαλί πιο κάτω.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μα εχω 991/999, 999/999, και σε καποια αλλα εγινα δεκτος μεσα χωρις requirements.

αντε να δουμε ποτε θα βγουνε τα αποτελεσματα...

Δημοσ.

ελα ρει. Μια χαρα

Πληροφοριακά ... σήμερα ανακοινώθηκαν αποτελέσματα 1ου γύρου.

Επίσης προς απάντηση παλαιότερου ερωτήματος μου "Πόσα ECTS" μπορείς να πάρεις σε εξάμηνου (30 ή 45) αν κάνει αίτηση και σε BSc και MSc ... η απάντηση φαίνεται να είναι 45 γιατί εμένα με σταμάτησε στα 41,5 όταν με το επόμενο στη σειρά θα πήγαινα στα 49.

Δημοσ.

Α ναι ήδη έκανα accept κάποια.

Επίσης

Αγαπώ που ενα course έπαιρναν μόνο 6 άτομα...

1.

Που το βλέπω αυτό ?

Πρέπει πρώτα να κάνω accept ?

2.

Μπορώ να κάνω Accpet καποια σήμερα κάποια σε λίγες μέρες (εντός προθεσμία) ή μια και έξω ? (το submit μένει δηλαδή ?)

Δημοσ.

Ειναι ανάμεσα στο τίτλο και στα κουτάκια (yes and no)

Αν δεν το βλέπεις, τότε έχεις μπει κατευθείαν.

Edit

Μια και εξω

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου θυμιζει καποιος, αν υπαρχουν 'ετησια' master distance learning στο universityadmissions, και ποσο 'full time' ειναι αυτα, μια εκτιμηση πχ ωρες/μερα ή βδομαδα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το dalarna στέλνει τους κωδικούς με ταχυδρομιο...

Προσοχή στα ΕΛΤΑ της περιοχής σας.

XD

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το dalama στέλνει τους κωδικούς με ταχυδρομιο...

Προσοχή στα ΕΛΤΑ της περιοχής σας.

XD

dalarna

και το UU το ίδιο έκανε και είχα πρόβλημα ... γήρισε Σουηδία και το ξαναστείλανε

btw

Σήμερα έκανα για πρώτη φορά log-in στο Web Based Course in Financial Mathematics του ΚΤΗ

πολύ πιο οργανομένο τεχνικά το site του μαθήματος σε σχέση με το UU αρκετά κοντά στο στυλ του Coursera

αρκετά πλούσια ύλη ... φαινεται αρκετά ενδιαφέρον (αν και προσωπικά τα έχω ξανακάνει στο CFA όχι με την ίδια "θεωρτική" διατύπωση βέβαια).

θα ρίξω μια ματιά και στα υπόλοιπα courses του KTH

edit:

Χοντρή ξενέρα και foul θεωρώ ότι οι μαγνητοσκοπημένες παραδόσεις είναι στα σουηδικά. (σημειώσεις και τεστ στα αγγλικά).

προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθώς δεν είχα σκοπό να τις δω αλλά για κάποιον που θα ήθελε να παρακοουθήσει το μάθημα στο 100% του είναι μεγάλη μλκια.

επίσης στα forums του μαθήματος γράφουν κυριώς σουηδικά (βέβαια γράφουν σπανιότατα και τα forums δεν "μηδενίζουν" σε κάθε νέο εξάμηνο αλλά συνεχίζουν - πχ θα δεις post που έκανε κάποιος το 2007)

δε το έχουν δουλέψει καλά το "Course Language : English"

στο UU αντίθετα επιτρέπονται μόνο αγγλικά ακόμα κι αν είσαι σουηδός (βέβαια δε νομίζω οι καθηγητές να ξέρουν σουηδικά).

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Σωστός ο παίχτης.

Ερώτηση 1

7,5 credits ειναι; Αν ναι, πόση ώρα λες να ήθελε κάποιος κάθε εβδομάδα για διάβασμα, συμμετοχές και τα σχετικά;

Ερώτηση 2

Δώσατε παρουσία μέσω webcam? αν ναι, ήταν μέσω skype?

Thank you

Δημοσ.

Σωστός ο παίχτης.

Ερώτηση 1

7,5 credits ειναι; Αν ναι, πόση ώρα λες να ήθελε κάποιος κάθε εβδομάδα για διάβασμα, συμμετοχές και τα σχετικά;

Ναι 7,5.

Δε μπορώ να υπολογίσω ακόμα. Σίγουρα εξαρτάται από το βαθμό εξοικίωσης του με συμβολογίες και γενικά μαθηματικά (δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί είναι τόσο σημαντική η θεωρία πιθανοτήτων)

Θα το δω και θα σου πω αν και δε νομίζω ότι θα έχω καλή εκτίμηση γιατί όπως έγραψα τα έχω ξανακάνει αυτά στο CFA και δε νομίζω να δυσκολευτώ ιδιαίτερα ... βέβαια βλέπω ότι το πιάνουν πιο "θεωρητικά" με έκρφαση μαθηματικών τύπων και ανάλυση τους σαν να είναι μαθηματικά περισσότερο. 

Βέβαια σε σχέση με άλλα μαθήματα στο UU που είναι και αυτά 7,5 μου φαίνεται ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος και πιο συστηματική μελέτη (ιδιαίτερα αν έρχεσαι πρώτη φορά σε επαφή με αυτά)

Ερώτηση 2

Δώσατε παρουσία μέσω webcam? αν ναι, ήταν μέσω skype?

Δεν έκανα τίποτα ακόμα απλά login και μια γρηγορη ματιά στην ύλη.

Παρουσία τι έννοείς ? Νομίζω είναι self-paced δηλαδή καθορίζεις τι θα κάνεις πότε έσα στη βδομάδα. Θα ποστάρω κάποια στοιχεία αργότερα ή αυριο για να πάρεις μια ιδέα.

Δε κατάλαβα ότι έχει "live" παραδόσεις ... αν και νομίζω ότι λέει κάπου ότι χρειάζεται webcam. Θα ξαναδώ και θα σου πω.

Thank you

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...