viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Νομίζω. Εντάξει δεν είναι και γραμμική η κλίμακα (δηλαδή το 50% δεν είναι κάτω από 500) ... + ότι δε ξέρω το ελάχιστο. Anyway ... για ποιό μάθημα πρόκειται - για αυτό που εισαι reserve ? (μιλάμε για UU ?) τα reserve ουτε φωνη ουτε ακροαση. glabalisation and social policy ειναι το 991/999 http://www.lu.se/lubas/i-uoh-lu-GLOB06 τωρα που το ξαναβλεπω, εχω ηδη μπει σε 2 courses στο lunds universitet... χμμ... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2013 από viper2005
DrLo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 τωρα που το ξαναβλεπω, εχω ηδη μπει σε 2 courses στο lunds universitet... Μπραβο περιμένω εντυπώσεις από τη λειτουργία και το επίπεδο των μαθημάτων αυτών btw το Lund κατατάσσεται σαν το κορυφαίο Σουηδικό πανεπιστήμιο (γκουχου γκουχου)
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μπραβο περιμένω εντυπώσεις από τη λειτουργία και το επίπεδο των μαθημάτων αυτών btw το Lund κατατάσσεται σαν το κορυφαίο Σουηδικό πανεπιστήμιο (γκουχου γκουχου) μεχρι το spring 2014, ποιος ζει ποιος πεθαινει. Θα το εχω ξεχασει Επισης εσυ σε ποιο uni εισαι; Υγ. εξαιρετικο το site που ποσταρες http://www.thelocal.se/20130818/49670
DrLo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 μεχρι το spring 2014, ποιος ζει ποιος πεθαινει. Θα το εχω ξεχασει Επισης εσυ σε ποιο uni εισαι; Υγ. εξαιρετικο το site που ποσταρες http://www.thelocal.se/20130818/49670 Το spring ˊ14 είναι σε μόλις 2,5 μήνες (μέσα Γεναρη). Ειμαι σε 2 (προς το παρον) μαθήματα του Uppsala University - Gotland Campus. Το Högskolan på Gotland ηταν μεχρι το Σεπτεμβρη ανεξαρτητο "ΤΕΙ" αλλά ενώθηκε με το UU και πλεον λειτουργει ως University of Uppsala - Gotland Campus (παροτι γεωγραφικά είμαι πολύ μακριά).
viper2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 τα reserve ουτε φωνη ουτε ακροαση. glabalisation and social policy ειναι το 991/999 http://www.lu.se/lubas/i-uoh-lu-GLOB06 τωρα που το ξαναβλεπω, εχω ηδη μπει σε 2 courses στο lunds universitet... χμμ... μπαμ μπαμ μπηκα [μια που μου lockare την αιτηση προχθες και μια που μου εστειλε email σημερα]. That was bloody fast.
DrLo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 μπαμ μπαμ μπηκα [μια που μου lockare την αιτηση προχθες και μια που μου εστειλε email σημερα]. That was bloody fast. Ξεκίνησε προφανώς το "2ο μισό" του Autumn 2013 Μου ήρθε και εμένα σήμερα για ένα που ήμουν Reserve
viper2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ξεκίνησε προφανώς το "2ο μισό" του Autumn 2013 Μου ήρθε και εμένα σήμερα για ένα που ήμουν Reserve δεν θυμαμαι ποτε εκανα την αιτηση αλλα το course ειναι για 3/2014. Επισης τρελος αυτοματισμος το lund. Λες και επαιρνα αποδειξη απο το αμαζον ενα πραγμα. Ενδεικτικα μεσα στο pdf εχει: new email address userid [αυτο που δημιουργησα μου το ξανα εστειλε για να μην το χασω] password [το ιδιο με το αποπανω] setting για το [pop3, imap4, smtp server] και κατι αλλα link. in other news τα reserve τα δικα σου ποτε ξεκινανε;
DrLo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 δεν θυμαμαι ποτε εκανα την αιτηση αλλα το course ειναι για 3/2014. in other news τα reserve τα δικα σου ποτε ξεκινανε; Α, ναι πρέπει να ήταν σε αυτά της πρώτης "φουρνιάς" που είχαν ημνια υποβολής 15/8. σε κάποιοα από αυτή τη φουρνιά έγινα Unqualifed και το knowledge management που ακυρώθηκε. πριν λίγες μέρες μου ήρθε ότι ναακοινώθηκαν τα selection results του 2ου γύρου. Αυτά που έχω δηλώσει εγώ για Spring '14 είχαν ημνια υποβολής 15/10 και τα αποτελέσματα βγαίνουν πιο μετά. Αυτό που ήμουν Reserve πρέπει να ξεκίνησε πριν λιγες μέρες και μπήκα σαν reserves με τον τρόπο που σου είχα περιγράψει. Πάντως καλό σημάδι το ότι όλα γίναν αυτόματα , το UU για να μου δώσει κωδικούς μου ζήτησε να του στήλω έντυπη αίτηση και μου τους έστειλε επίσης με ταχυδρομείο 2 φορές καθώς την πρώτη ο φάκελος επέστρεψε για κάποιο λόγο Σουηδία. .... ένα περίεργο που παρατήρησα μόλις είναι ότι ενώ σε ένα από αυτά που η αιτησή μου είναι "In progress" το πρωί η ένδειξη είχε αλλάξει από "In Progress" σε "Qualified" (μιας και λέγαμε για κλίμακες το ΚΤΗ σε αυτό το μάθημα είχε μόνο 2 ... αντί 999) τώρα με ξαναδείχνει "In Progress". btw1 Όταν βλέπεις ότι "κλειδώνεται" η αίτησή σου σημαίνει ότι κάποιος admission officer τη δουλέυει εκείνη τη στιγμή (οπότε δε μπορείς να την αλλάξεις μέχρι να σταματήσει να τη δουλεύει). Μου είχε τύχει. btw2 Επειδή παντού βρίσκεις Έλληνα, ο ένας από τους καθηγητές στα DL μου είναι Έλληνας. btw3 τρελος αυτοματισμος το lund. Λες και επαιρνα αποδειξη απο το αμαζον ενα πραγμα. Ενδεικτικα μεσα στο pdf εχει: new email address userid [αυτο που δημιουργησα μου το ξανα εστειλε για να μην το χασω] password [το ιδιο με το αποπανω] setting για το [pop3, imap4, smtp server] και κατι αλλα link. Ακριβώς όπως έγιναν οι εγγραφές φέτος στα ελληνικά ΑΕΙ δηλαδή ... oh, wait
viper2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 αν καταλαβα καλα τα δικα σου τα reserve ξεκινησαν αρχες νοεμβριου αλλα σου εστειλαν ειδοποιηση τωρα;
DrLo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 αν καταλαβα καλα τα δικα σου τα reserve ξεκινησαν αρχες νοεμβριου αλλα σου εστειλα ειδοποιηση τωρα; Μάλλον Και στα προηγούμενα πρέπει να με είχαν βάλει καμιά βδομάδα αφού ξεκίνησαν (πάλι στο ίδιο στυλ - email παρασκευή, επιβεβαίωσε μέχρι Δευτέρα).
viper2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 τωρα που το ξανακοιταω για το spring 2014, κατι superduper qualified που ειχα [165 στα 165], μολις μου τα αλλαξε σε in progress... χμμ
GI@RG@S Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 παιδια να ρωητησω κατι , δεν ξερω αν εχει απαντηθει, για το σουηδικο σαιτ www.universityadmissions.se. 1)Αν παρεις courses-μαθηματα αντι για programme , οπου εχουν καποια credits , μετα τι κανεις μπορεις να τα αθροισεις και να σου δωσουν msc; π.χ. 4 courses των 15 = 60 credits , οπου 60 ειναι και για μονοετες msc ή αντιστοιχο παραδειγμα για 120 διετες. Και αν ναι με τι τιτλο; Προφανως μιλαω για τον ιδιο subject! Αλλιως τα μεταφερεις μαζι με αλλα courses αλλου; και στο τελος πως τα συνοψιζεις; 2)Μπορεις να εισαι γραμμενος σε >2 courses ταυτοχρονα; 3)Μπορεις να εισαι γραμμενος σε programme και σε courses ταυτοχρονα;
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Θεωρητικά ναι αλλα ειναι δύσκολο να βρεις όλα τα courses ενός master διαθεσιμα για DL... In other news MOOC tracker https://www.class-central.com/courses/recent
DrLo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 παιδια να ρωητησω κατι , δεν ξερω αν εχει απαντηθει, για το σουηδικο σαιτ www.universityadmissions.se. 1)Αν παρεις courses-μαθηματα αντι για programme , οπου εχουν καποια credits , μετα τι κανεις μπορεις να τα αθροισεις και να σου δωσουν msc; π.χ. 4 courses των 15 = 60 credits , οπου 60 ειναι και για μονοετες msc ή αντιστοιχο παραδειγμα για 120 διετες. Και αν ναι με τι τιτλο; Προφανως μιλαω για τον ιδιο subject! Αλλιως τα μεταφερεις μαζι με αλλα courses αλλου; και στο τελος πως τα συνοψιζεις; 2)Μπορεις να εισαι γραμμενος σε >2 courses ταυτοχρονα; 3)Μπορεις να εισαι γραμμενος σε programme και σε courses ταυτοχρονα; 1. Αν αναφέρεσαι σε μαθηματα που δεν είναι από το ίδιο πρόγραμμα (μόνο 1-2 τέτοιες περιπτώσεις νομίζω υπάρχουν) τότε όχι δε γίνεται ... Αυτο που ίσως γίνεται είναι να εγγρσφείς σε πρόγραμμα και αυτό να σου αφήνει πχ την ρπιλογγή να πάρεις μαθήματα επιλογής από αλλού και ναμεταφέρεις μονάδες. 2. Ναι, δες στα faq για σους περιορισμόυς 3. Δεν έχω δει απάντηση σε αυτή ακριβώς την ερώτηση αλλά εφόσον είσαι εντός των περιορισμών στο πόσες ΔΜ έχεις στο εξάμηνο λογικά ναι, γίνεται
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 https://www.universityadmissions.se/en/All-you-need-to-know1/Frequently-asked-questions/Application-process/How-many-courses-and-programmes-can-I-apply-for-/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα