capthookb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Με 8GB RAM που έχει, τι να το κάνει το swap;;; Εγώ το έχω καταργήσει εδώ και χρόνια, με τη μισή μνήμη του Πάνου. Πάνο τα λες λίγο μπερδεμένα και δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις ακριβώς. 70gb δεν είναι μικρό partition και το μύνημα που λες είναι λίγο περίεργο. Έχεις λύσει το θέμα σου; Πως προσπαθείς να κάνεις resize τις κατατμήσεις του δίσκου; Με ποιο πρόγραμμα;
denbootarei Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Με 8GB RAM που έχει, τι να το κάνει το swap;;; Εγώ το έχω καταργήσει εδώ και χρόνια, με τη μισή μνήμη του Πάνου. Το swap χρειάζεται για το hibernate.
capthookb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δίκιο έχεις, αν χρησιμοποιεί hibernate.Που σε σύγχρονο μηχάνημα δε βλέπω το λόγο να κάνει κανείς hibernate. Τέλοσπάντων, για κανονική χρήση το θεωρώ περιττό και άχρηστο για να μην πω πως εχει μειονεκτήματα.
tritonas00 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το swap χρειάζεται για το hibernate. Σωστα. Εδω εδω παντως που δεν θελω hibernate, με 12 gb ram δεν χρειαζεται.
denbootarei Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Hibernate είναι καλό, δεν χρειάζεται να ανοίγεις όλες τις εφαρμογές κάθε φορά που bootareis τον υπολογιστή. Αλλά περι ορέξεως ουδείς λόγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα