Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω πολυ να εγκαταστήσω( μονος μου) τα ubuntu αλλα ειμαι τελειος άσχετος θα μπορουσε καποιος να με βοηθήσει δίνοντας μου ενα λινκ με τον πως τα εγκαθιστάς βημα προς βημα(στα ελληνικά αν ειναι δυνατόν) και να μου πει από που θα τα κατεβάσω,ευχαριστω!!!!!

Δημοσ.

παιδια εχω και εγω μια ερωτηση, παλια ειχα τα λινουξ τα ubundu 8,1  εκδοση, τα εβαζα και ειχε ολα τα προγραμματα ετοιμα για δοκιμη, ητανε καπου στα 3,5gb το δισκακι, και το ειχε παρει ενας καθηγητης απο το περιοδικο και μου το εδωσε, το δισκακι μαλον χαλασε γιατι δεν κανει αλλο boot τωρα βρηκα τα καινουρια τα ubundu τα κατεβαζω αλλά ειναι 700mb μονο και οταν τα βαζω να ξεκινησουνε την δοκιμαστικη εκδοση μου εχει μονο την επιφανεια εργασιας και δεν μπωρο να εγκαταστησω κανενα προγραμμα,

θελω να επεξεργαστω τα λινουξ, αλλα φοβαμαι να τα περασω, εχω 2 δισκους ο ενας εχει τα χπ και ο αλλος εχει τα 7, με boot loader διαλεγω τι θελω,  αλλα δεν ξερω να τα περασω και ετσι θελω να μου πειτε μια εκδοση λινουξ που να ξεκινανε μεσω stik usb και να εχουνε και τα προγραμματα ετοιμα χωρις να χρειαζεται να κανω εγκατασταση

ευχαριστω

Δημοσ.

Υπάρχει και η dvd έκδοση του iso που είναι περισσότερα mb και έχει και περισσότερα προγράμματα προεγκατεστημένα. Υπάρχει πλέον και η δυνατότητα κατά την εγκατάσταση να περάσει όλους τους codecs και προγράμματα τρίτων αν έχεις σύνδεση μκ internet.

Δημοσ.

ναι αλλα προς το παρον δεν εχω οδηγους 2 εχω και οι 2 ειναι ξεσυνδετοι, γιατι η μητρικη δεν εχει θεση για σατα 2 ειχε και αυτες της πηραν οι δισκοι

Δημοσ.

σε usb τα εχω αλλά θελω να ρωτησω στην τροποποιηση τομου τι μεγεθος να βαλω;

λοιπον εχω δυο δισκους με δυο λειτουργικα, στον εναν ειναι τα Χπ και στον αλλον τα 7,   θελω τωρα να βαλω και τα λινουξ βρηκα τα ubundu 12,04  στο μενου που με βγαζει παταω την τελευταια επιλογη κατι αλλο που λεει,  απο εκει μετα στην τροποιτηση τομου θελω να βαλω τα λινουξ εκει που ειναι τα 7,  αλλα σε αλλο παρτισιον, να παρω δηλαδη ενα κομματακι περιπου 70gb απο τον δισκο των 7, να πω επισης οτι ο δισκος ειναι 750gb απο αυτα ειναι γεμματα τα 224gb στην τροποποιηση τι μεγεθος βαζω;  εβαλα 70gb που θελω και μου λεει ειναι μικρο, μετα εβαλα 300 και το δεχτηκε, τι σημαινει αυτο;  και μετα πως συνεχιζω την εκγατασταση;  μου κολησε λογικα μετα θα κανω την εικονικη μνημη οπως λεει και το βιντεο πιο πανω εχω 8gb συνολο χ2  16gb βαζω;  και μετα πως κανω το παρτισιον των 70gb που θελω για να περασω τα λινουξ; ευχαριστω

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...