Προς το περιεχόμενο

tp-link

tolis111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια γνωριζει κανενασ πωσ συνδεαιται το tp-linkw8961nd router με το tp-link tl-wa850re range extender.το προβλημα μου ειναι οτι ενω τα συνδεω μαζι δεν μπορω να μπω ιντερνετ απο το extender αντιθετοσ οταν το συνδεω με ενα ρουτερ τησ hol που εχω παιζει μια χαρα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια γνωριζει κανενασ πωσ συνδεαιται το tp-linkw8961nd router με το tp-link tl-wa850re range extender.το προβλημα μου ειναι οτι ενω τα συνδεω μαζι δεν μπορω να μπω ιντερνετ απο το extender αντιθετοσ οταν το συνδεω με ενα ρουτερ τησ hol που εχω παιζει μια χαρα

εστω και καθυστερημενα μερικες συμβουλες.

α.firmware update και στα 2.βαλε το τελευταιο.

β.διαφορετικες ip στα tp link.αν ειναι και τα 2 με την ιδια ip πχ 192.168.1.254 δεν θα παιξει ποτε.ισως για αυτο να παιζει με της hol επειδη δεν εχει την ιδια ip με το range extender.

γ.το range extender σε τι mode το βαζεις?

δ.αν δεν παιζει αφου κανεις το α και το β τοτε δοκιμασε να αφησεις ανοιχτο το δικτυο και να κανεις την διαδικασια απο την αρχη.και δες αν θα συνδεθει η οχι.αν συνδεθει τοτε καπου τρωει κολλημα με το κλειδωμα οποτε βαλε αλλο κλειδωμα.επισης καλο θα ειναι στο adsl router το καναλι να μην ειναι auto αλλα βαλτο καρφωτα απο 1 εως 11.οχι 12 οχι 13.το ιδιο και στο extender βαλε αν γινεται βεβαια το ιδιο καναλι με το adsl router για να το βρει.αν και το πιο πιθανο ειναι να το ρυθμιζει αυτοματα.

αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...