Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους !!!
είμαι σχετικά άσχετος με τα κινητά τηλ.

είμαι λογιστής και χρειάζομαι ενα smartphone το οποίο να με βοηθάει στην δουλεια μου!
δλδ να εχω στις επαφές και τους κλειδαρίθμους της εφοριας πχ η ημερομηνίες από προθεσμίες που λήγουν πρόσφατα και διάφορα τετοια τα οποια ειναι χρήσιμα για μενα!
το ποσο που διαθέτω ειναι μέχρι 350 ευρώ.

δεν με νοιάζει αν έχει καλη ανάλυση η οθόνη η πολλά Mp η camera αυτο που θελω ειναι να ειναι γρήγορο και να εχει οσο το δυνατών χαμηλότερη ακτινοβολία (sar ) γιατι το χρησιμοποιώ πολλές ώρες λογο δουλειάς.
επίσης θα ήθελα να είναι και ανθεκτικό σε πτώσεις διότι εχω το μικρο στο σπιτι π είναι ζημιάρης

Δημοσ.

Για τη δουλειά που το θες, θες ένα smartphone

με πολύ χώρο (32gb) για να αποθηκεύεις αρχεία τύπου word , excel , PDF κτλπ

και με μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη (κάπου στης 4 ίντσες) παρόλου που δεν σε ενδιαφέρει.

Με το sar και την ανθεκτικότητα δεν μπορείς να κανεις κάτι καθώς πάνω κάτω όλα ειδια είναι.

Η γνώμη μου είναι να πας σε windows phone για να μπορείς να χρησιμοποιείς και τα αυθεντικά office.

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=ac431e99-8859-446d-b9b3-ad69a4212b73

Δες αυτό της ΝΟΚΙΑ που είναι δυπηρινο στα 1000MHz, με 4.3 ίντσες οθόνη, με λειτουργικό Windows phone 8 και 6.3 MP κάμερα.

Αποθηκευτικό χώρο έχει 8gb και μετα 50 ευρώ πού μένουν πέρνεις μια 32gb micro sd. Σύνολο 40gb

Δημοσ.

ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!
εγώ έλεγα αυτό γιατι εχω ακούσει πολύ καλα λόγια http://www.skroutz.gr/s/3101445/Samsung-Galaxy-Xcover-2.html

χαμηλότερο Sar και μεγαλυτερη αντοχή σε πτώσεις νερο κτλ...
απλος πιστεύεις οτι θα βρω κολλήματα με το ανδοιντ οσο αφορά το word?

Δημοσ.

κοίτα και αυτό: http://www.skroutz.gr/s/2725086/Samsung-Ativ-S-I8750-16GB.html?keyphrase=ativ+s

, μεγάλη και καλή οθόνη, καλή μπαταρία, ποιοτικό και οικονομικό, μια θήκη για προστασία απο τις πτώσεις (από άμαζον μιας και εδώ δεν).Το έχω 2 βδομάδες είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Νομίζω δεν βγάζει αυθεντικά office η Microsoft για android. Με αυτό πού σου λέω θα μπορείς να γίνει συγχρονισμός με τα office που έχεις στο pc

Πάντως αυτό πού σου λέω είναι οριακά λίγο καλύτερο από το δικό σου.

Αυτό πού προτείνει ο τσαρκιστας έχει πιο καλό επεξεργαστή και κάμερα αλλά ειναι περσινό μοντέλο

Δημοσ.

Nokia 920 στα 300 ευρώ. Εχει επίσημο office,4.5 ίντσες οθόνη τρέχει άψογα. Το έχω παράλληλα με το S3 μου και είμαι απόλυτα ικανοποιήμενος. Ότι πρέπει για τη χρήση που το θες.

Δημοσ.

σας ευχαριστώ πολυ για τον χρονο και τις γνώμες σας.
θα τα δω και θα τα ψάξω κανα 2 μερες και θα σας πω που κατέληξα.
αν σας έρθει κατι αλλο στο μυαλό είμαι όλος αυτιά! 

Δημοσ.

επίσης αυτό: http://www.skroutz.gr/s/2554046/Nokia-Lumia-820.html?from=most-popular&keyphrase=nokia+820

το οποίο υποστηρίζει και 4G. 

To lumia 720 εγώ δεν το συστήνω συγκριτικά με τα υπόλοιπα, μιας που υπολείπεται εκτός απο κάμερα, επεξεργαστή , και σε μνήμη που αν  δεν κάνω λάθος είναι 512mb έναντι 1gb των υπολοίπων.

Δημοσ.

και εγω προτεινω Lumia 920 ή 820, εκτος και αν προτιμας HTC 8X ή Ativ s επειδη ειναι πιο slim αλλα για WP καλυτερα NOKIA. Αν ενδιαφερεσαι για την ακτινοβολια 1000 φορες ενα bluetooth παρα να κοιτας το SAR. 

Δημοσ.

1.τα text αρχεια δεν θελουν πολυ χωρο οποτε τα 32Gb ειναι περιττα...

2.μεχρι τωρα αυτα που θες τα κρατας σε αρχειο word excell ή  χυμα σε χαρτι?

3.νομιζω οτι ολα τα κινητα (android,windows,ios)εχουν προγραμμα για office.(free ή πληρωμης ή σπασμενο)

οποτε απλα πεταει το αρχειο στο κινητο ή cloud υπηρεσια....

Παρολα αυτα αν δεν γινεται με cloud κτλ.παρε ενα windows phone αν χρησιμοποιεις word excell..

4.η sony εχει βγαλει αδιαβροχα κινητα

Δημοσ.

Θα πρότεινα και εγώ android κινητό, πιστεύω ότι τα windows phones και ειδικά το market τους δεν είναι όριμα ακόμα. Επίσης συμφωνώ με τον kage από πάνω για κάποιο Sony. Μιας και θα πάρεις ένα κινητό, το οποίο θα χρησιμοποιείς σίγουρα και εκτός από τη δουλειά σου, ας είναι κάτι που θα το ευχαριστηθείς πολύ. 

Κοίταξε και το Xperia V που διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θες σε καλή τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

android να παρει μονο αν υπαρχει μια πραγματικα χρησιμη εφαρμρογη για τη δουλεια του και δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε windows phone. Οποτε ας το ψαξει λιγο και ας ρωτησει συναδελφους πριν το αποφασει. Αλλιως το τι συμβαινει στο υπολοιπο market αν ειναι ωριμο ή οχι ειναι αδιαφορο γιατι δε θα ειναι εργαλειο διασκεδασης ουτε και πεδιο για σαφαρι εφαρμογων

Επεξ/σία από disqualified
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...