Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους,

Εδω και λιγο καιρο εχω προβλημα με τις μικρογραφιες (thumbnails) αρχειων video...Oτιδήποτε format (avi, mp4,mkv etc) δεν μου δειχνει μικρογραφίες.... :unsure: Εχω τον vlc και τον MPC-HC , δοκίμασα εναλαξ να σβήσω τον εναν απο τους 2 player μπας και φτιάξει το πρόβλημα αλλα τίποτα....Υπάρχει κάποια λυση ΕΚΤΟΣ του να βαλω κάποιο codec pack....?

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια λυση ΕΚΤΟΣ του να βαλω κάποιο codec pack....?

Όχι,και δεν χρειάζεται καν να πεις το λειτουργικό που έχεις γιατί για όλα,τα windows,είναι το ίδιο, πρέπει να υπάρχει codec και όχι απλά κάποιος αλλά συμβατός codec για να φανεί μικρογραφία,από μόνα τους τα windows έχουν μόνο για πολύ λίγους τύπους αρχείων,mpeg και avi κυρίως,δεν θυμάμαι τώρα αν έχει και για άλλα.

Ο μόνος τρόπος να έχεις μικρογραφίες για όλους τους τύπους είναι με (καλό) codec pack. 

Δημοσ.

Το ξερω φιλε μου....απλα ειναι το γαμωτο,γιατι να βαλω καποιο codec pack απο την στιγμη που ολους τους τυπους αρχειων τους τρεχουν οι players που εχω....μονο και μονο για τα γαμ@thumbnails :mad: .....Aλλα απο οτι υποψιαζομαι και εγω δεν πρεπει να παιζει κατι αλλο.... :unsure:

Δημοσ.

Το ίδιο πέρασα και εγώ και είχα codec pack για κάποιο διάστημα μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο...πλέον δεν με νοιάζει τόσο και έχω τα default εικονίδια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...