Jannis64 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Πρόσφατα έκανα καθαρή εγκατάσταση Windows 7 Home Premium 64bit Greek, σε καινούριο laptop. Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης επιλέχθηκε ως γλώσσα του Λειτουργικού η Ελληνική, παρόλα αυτά όταν εκκινούν τα Windows μου δείχνει Starting Windows και όχι Εκκίνηση των Windows όπως θα έπρεπε. Μετά απ'αυτό όλες οι άλλες ενδείξεις είναι στα ελληνικά (Καλώς ορίσατε, Έναρξη, Πίνακας ελέγχου, διάφορα παράθυρα κτλ). Χωρίς να αποτελεί πρόβλημα, μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό?
Hawk7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 http://www.nextofwindows.com/how-to-change-the-default-language-for-windows-7-logon-screen/ Βημα βημα. Πινακας ελεγχου. Ωρα γλωσσα και περιοχη. Στην συνεχεια οπως σου δειχνουν οι φωτος. Στο τελος θελει επανεκκινηση για να αλλαξει.
Jannis64 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Η περιγραφή του οδηγού αναφέρεται σε Win7 Ultimate και Enterprise ενώ εγώ έχω Home Premium. Δε βλέπω να μπορώ να κάνω κάτι μέσα από το "Περιοχή και γλώσσα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα