Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όνομα του θεού  γενικά και εγώ αγοράζω αρκετά πράγματα ακριβά αλλα 280 euro για ενα πληκτρολόγιο δεν πιστεύω οτι διακαιολογεί τα χρήματα τους. Αν έπρεπε να παρω καινούργιο keyboard απο το g15 μου θα πήγαινα στο g19 https://www.skroutz.gr/s/74020/Logitech-G19.html

Δημοσ.

μην κολατε στα 280 ας πουμε πως ηταν απλα κατι που με εντυπωσιασε..

δωστε μου επιλογες για να κανω μια αξιοπιστη αγορα ^^

Δημοσ.

θα σου ελεγα να κοιταξεις το razer blackwidow 2013 και κανα corsair vengeance.παραπανω χρηματα απο αυτα πιστευω οτι δεν αξιζει να δωσεις

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε το Cm Storm Trigger και με τα υπόλοιπα πάρε κάτι άλλο που πιθανόν να χρειάζεσαι... Είναι κρίμα κοντά 300 ευρώ για πληκτρολόγιο...

Δημοσ.

Εαν ειναι για τοσα,πηγαινε σε G19 που εχει 145,και σου μενουν αλλα 135 στην τσεπη να παρεις και κατι αλλο.Ολα αυτα φυσικα αν εχεις ανετο budget.

Την οθονη οπως σε κοβω την θελεις,για να κοιτας τετοια πληκτρολογια.Αν ομως το ανεφερες τυχαια,και δεν σε νοιαζουν τιποτε απο ολ αυτα,τοτε κοιτα και με 60 ευρω.Εγω στο αμεσο μελλον παντως,θα παω σε G19.

Δημοσ.

το logitech g19 το εχει κανενας απο εσας?ειναι καλο??

επισης θελω να ξερω εαν ακουγοντε τα πληκτρα του..

Απ'οσο ξερω,το εχει ο Vagenrider.Αν δεν δει εδω το σχολιο,στειλε ενα pm,και ρωτα τον.Θα σου πει λογικα τις εντυπωσεις του.

Θα το δεις εδω.

http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-500

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάρε το Cm Storm Trigger και με τα υπόλοιπα πάρε κάτι άλλο που πιθανόν να χρειάζεσαι... Είναι κρίμα κοντά 300 ευρώ για πληκτρολόγιο...

Γενικότερα είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά και να μην είναι μηχανικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...