Kenny McCormick Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Προσφορά δεν νομίζω πως είναι στα 19.90Ε καθώς είδα σε πολωνικό site να ξεκινούν από 12.28Ε απλά μιας και βρίσκομαι σε αναζήτηση headset είπα να πάρω γνώμες. Genesis HX55 5.1 ακουστικά για απαιτητικούς παίκτες Virtual Audio System: 5.1 Έλεγχος της έντασης: Τηλεχειριστήριο στο καλώδιο Σύνδεση: USB 2.0 Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ευαίσθητο μικρόφωνο με λειτουργία ακύρωσης θορύβου και σίγαση, καλώδιο μήκους 250 εκατοστών, Surround Sound, μαλακά επικαλύμματα αυτιών, λογισμικό σε CD,άθραυστο καλώδιο. Εγγύηση: 2 έτη. DOA 7 ημερών
basilis222 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μην περιμένεις και πολλά απο 12ευρο ακουστικα. το πλαστικο πληρωνεις.
SPANK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μπορεί να κανουν καλή δουλειά στην αρχή αλλα συνήθως αυτα τα φθηνά μετα απο λίγο καιρό χαλάνε δεν κρατάνε και πολυ
Kenny McCormick Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Οπότε κάντε καμιά πρόταση ρε παίδες .. ας μην έχουν και μικροφωνό εως 50Ε.
SPANK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αυτα τα steelseries στα 54 euro http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6020455
Millennium Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Για gaming τα θες πιο πολύ; Μέχρι πόσα δίνεις;
Kenny McCormick Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Όχι για gaming κυριώς μουσική και ταινιές ... μέχρι 50 ευρώ δίνω.
atropa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 http://www.gpanagopoulos.com/eshop/professional-audio/headphones/hi-fidelity-headphones/sennheiser-hd-215-ii.html
coolerman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Site: http://www.skroutz.gr/s/1723146/AKG-K514-MKII.html">AKG K514 MKII
Kenny McCormick Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Superlux ε πολύ καλά φαίνονται αλλά από που να τα πάρεις άμαζον ή thomann; Κάτι είχε αναφερθεί ότι σε αντίστοιχο φόρουμ γίνοταν μαζικές παραγγελίες (καλή φάση)! Τώρα AKG και Sennheiser δεν αμφισβητεί κανείς την ποιότητα ήχου που προσφέρουν το AKG μου άρεσε περισσότερο σαν design θα το ψάξω λίγο ακόμα μήπως βρω και κάτι καλύτερο.
haris013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Superlux ε πολύ καλά φαίνονται αλλά από που να τα πάρεις άμαζον ή thomann; Κάτι είχε αναφερθεί ότι σε αντίστοιχο φόρουμ γίνοταν μαζικές παραγγελίες (καλή φάση)! Τώρα AKG και Sennheiser δεν αμφισβητεί κανείς την ποιότητα ήχου που προσφέρουν το AKG μου άρεσε περισσότερο σαν design θα το ψάξω λίγο ακόμα μήπως βρω και κάτι καλύτερο. αακριβώς,απο thommann πάρτα,κάνουμε συνέχεια παραγγελείες στο thelab,εξαιρετικά ακουστικά στον τομέα του ήχου. περιμένω να μου έρθει και ένα amp που έχω παραγγείλει ώστε να τα αξιοποιήσω στο έπακρο. επίσης θέλουν ενα μικρό στρώσιμο όπως όλα τα ακουστικά αυτής της κατηγορίας οπότε μην βιαστείς να τα κρίνεις γενικά μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση γιατί τα πουλάνε τόσο φθηνά τα συγκεκριμένα και ήμουν πολύ δυσπιστος για την αγωρά τους παρόλο που διάβαζα παντού τα καλύτερα,σκέψου βαράει στα αυτιά ακουστικά κατηγορίας 90 ευρώ+
Kenny McCormick Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Υπάρχει περίπτωση να γίνει καμιά μαζίκη πάλι σύντομα ; Τα Superlux γενικά είναι καλά ή το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί μου άρεσαν και άλλα !! Επίσης κάτι διάβασα για μαξιλαράκια που είναι λέει άλλη φάση !!
haris013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Υπάρχει περίπτωση να γίνει καμιά μαζίκη πάλι σύντομα ; Τα Superlux γενικά είναι καλά ή το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί μου άρεσαν και άλλα !! Επίσης κάτι διάβασα για μαξιλαράκια που είναι λέει άλλη φάση !! επειδή τα default μαξιλαράκια είναι δερμάτινα και ιδρώνει το αυτί το καλοκαίρι ειδικά,βάζεις valour pads που είναι άλλη φάση γράψε οτι ενδιαφέρεσαι,να μαζευτείτε 10 ατομα και να παραγγείλετε. γενικά είναι καλά ακουστικά αλλά ξεχωρίζουν συγκεκριμένα μοντέλα που ανοίκουν στην low budget κατηγωρία τα οποία είναι πολύ φευγάτα για τα λεφτά τους. γενικά στο τοπικ των superlux στο thelab θα βρείς οτι χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα