Ex3p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Εχω ενα samsung galaxy s3 mini και ξαφνικα οταν τελειωσε η μπαταρια το εβαλα να φορτισει και τορα δεν ανιγει ( μηπως ξερετε κατι το κινητο το ειχα παρει απο το kaizershop στο σκρουτζ και γενικα το προσεχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fraris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Φιλε μου λογω οτι ειναι λιθιου η μπαταρια...Βαλτο να φορτισει και δως του λιγο χρονο για να ανοιξει...μη πας να το ανοιξεις στο 5λεπτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ex3p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Το εχω βαλει ενα βραδι να φορτισει και δεν ανιγει το ξαναεβαλα αλλα τιποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση fraris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Λύση Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Βγαλε μπαταρια...ξαναβαλε και ξαναπροσπαθησε...Οταν του βαλεις φορτιστη τι σου δειχνει τωρα? φουλ γεματο ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ex3p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ενταξει ευχαριστω το εκανα εβγαλα την μπαταρια την φισιξα καλα και την ξαναεβαλα μια χαρα φορτιζει τορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fraris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ωραιος , χαιρομαι που βοηθησα..Μην αγχωνεσαι με το παραμικρο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα