hunter2000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Παιδιά μένω στα Κανάρια στην Ηλιούπολη και ενώ ενεργοποιήθηκε στο vdsl στις γύρω περιοχές εμένα δεν με καλύπτει για 50 μέτρα απόσταση. στην wind μου είπαν ότι ανήκω σε άλλο τηλ/κο κέντρο. Ξέρει κανείς αν είναι προγραμματισμένες ενεργοποιήσεις καμπινών στην περιοχή μας;
SPANK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Εισαι προφανώς σε αλλο αστικό κέντρο , αλλα αφου μπήκε η vdsl νομίζω ειναι θέμα χρόνου μεχρι να φτάσει και σε εσένα
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μπορει να πεφτεις δαφνη η βυρωνα και για αυτο να μην σε καλυπτει.εκει κανεις υπομονη μεχρι να αλλαχτουν.δεν μπορει να γινει κατι αλλο ουτε να σου δωσουν απο αλλο καφαο
hunter2000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ναι στη Δάφνη ανήκω, απλά είναι ψυχολογικό το θέμα, να είναι δύπλα σου και να μην μπωρείς να το έχεις, lol.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ναι στη Δάφνη ανήκω, απλά είναι ψυχολογικό το θέμα, να είναι δύπλα σου και να μην μπωρείς να το έχεις, lol. καταλαβαινω και δυστυχως πολλες φορες η κατανομη δεν ειναι σωστη αλλα εγινε διοτι τοτε μπορει να υπηρχε μονο ενα ακ και να σε εριξαν εκει.και δεν αλλαζει αυτο και ας εισαι πιο κοντα στο αλλο
dimopou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέχρι να ενεργοποιηθούν παραπάνω καμπίνες, ελπίζω να έχουν πέσει και οι τιμές, γιατί αλλιώς δεν με βλέπω να βάζω vdsl. Οι τωρινές τιμές είναι φωτιά.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέχρι να ενεργοποιηθούν παραπάνω καμπίνες, ελπίζω να έχουν πέσει και οι τιμές, γιατί αλλιώς δεν με βλέπω να βάζω vdsl. Οι τωρινές τιμές είναι φωτιά. λογικο.νεα υπηρεσια ειναι πιο μεγαλο bandwidth οποτε για αυτο και οι τιμες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 θα αργήσουν αρκετά να πέσουν οι τιμές... πάντως 30 euro για 50αρι vdsl (από καμπίνα) με αστικά/υπεραστικά στη Wind δεν είναι άσχημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα