venumis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Προσωπικά έχω δει διαφορές λόγο κακής ποιότητας καλωδίου, για κάτι που ευθύνομαι εγώ δλδ. Από την άλλη δεν αλλάζω καλώδια και οθόνες κάθε τρεις και λίγο για να υπερασπιστώ απόλυτα την άποψη μου ή να μην αποδεχτώ αυτό που λες. Ερώτηση : υπάρχει περίπτωση η αναλογική σύνδεση VGA να αποδίδει καλύτερα σε κάποιο ή κάποιους τομείς?
phanispal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μόνο αν έχουν κάποιο θέμα οι ψηφιακές συνδέσεις φαντάζομαι. Πάντως είναι και θέμα εκδόσεων του εκάστοτε προτύπου. Π.χ. το DVI υποστηρίζει μέχρι 24 bits per pixel, μόνο υπό προϋποθέσεις περισσότερα. Το HDMI από την έκδοση 1.3 και μετά υποστηρίζει περισσότερα bits, και φυσικά το DisplayPort είναι μακράν μπροστά απ' όλα.
Votritis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Τι διαφορά βλέπεις με HDMI σε σχέση με το DVI? Στην ουσία είναι το ίδιο σήμα! Μονο με το hdmi η οθόνη μπαίνει σε "αναμονή" και επανέρχεται αυτοματα οταν αντιστοιχα το pc μπαίνει και βγαίνει σε sleep mode η οταν το pc ειναι ρυθμισμένο να σβηνει η οθόνη οταν ειναι αδρανές για ώρα. Tωρα ιδικά το καλοκαίρι βαζω συχνά το pc σε sleep mode για να μην ζεσταίνετε και είναι πολυ εκνευριστικό να ανοιγοκλείνω συνεχεία την οθονη απο το power buton. Επισεις χωρις hdmi οταν κάνω εναλλαγή χρήστη χανει την εικόνα και πρεπει να ανοιγοκλεισω την οθονη για να ξαναβρεί σήμα. Στην ποιότητα της οικονομίας δεν βλέπω κάποια αισθητη διαφορά ανάμεσα σε hdmi,dvi η vga.
venumis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μονο με το hdmi η οθόνη μπαίνει σε "αναμονή" και επανέρχεται αυτοματα οταν αντιστοιχα το pc μπαίνει και βγαίνει σε sleep mode η οταν το pc ειναι ρυθμισμένο να σβηνει η οθόνη οταν ειναι αδρανές για ώρα. Tωρα ιδικά το καλοκαίρι βαζω συχνά το pc σε sleep mode για να μην ζεσταίνετε και είναι πολυ εκνευριστικό να ανοιγοκλείνω συνεχεία την οθονη απο το power buton. Επισεις χωρις hdmi οταν κάνω εναλλαγή χρήστη χανει την εικόνα και πρεπει να ανοιγοκλεισω την οθονη για να ξαναβρεί σήμα. Στην ποιότητα της οικονομίας δεν βλέπω κάποια αισθητη διαφορά ανάμεσα σε hdmi,dvi η vga. Αυτο που λες δεν εχει να κάνει με την ποιότητα της εικόνας κ εγω κατάλαβα οτι εννοούσες κάτι τέτοιο. Απο την άλλη αυτο που περιγράφεις γίνεται μια χαρά και με VGA αλλά και με DVI. Κάποιο θέμα εχει η οθόνη σου και το κάνει μόνο με το HDMI. Ποια οθόνη εχεις ?
Votritis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Αυτο που λες δεν εχει να κάνει με την ποιότητα της εικόνας κ εγω κατάλαβα οτι εννοούσες κάτι τέτοιο. Απο την άλλη αυτο που περιγράφεις γίνεται μια χαρά και με VGA αλλά και με DVI. Κάποιο θέμα εχει η οθόνη σου και το κάνει μόνο με το HDMI. Ποια οθόνη εχεις ? LG 22EA53 ,εγω νομίζω οτι ειναι θέμα της κάρτας γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα