tralalo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Παιδιά καλησπέρα/μέρα! Το λέει κι ο τίτλος βασικά...! Format στο λάπτοπ μου χωρίς cd. Windows Vista AMILO Li 3710 Ευχαριστώ
panosno1com Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 windows 7 usb tool ,κανει και για vista. ενα iso των windows που θες,ενα φλασακι κ το λαπτοπ σου ρυθμιση να ξεκινησει διαβαζοντας usb πρωτα! 2
tralalo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 windows 7 usb tool ,κανει και για vista. ενα iso των windows που θες,ενα φλασακι κ το λαπτοπ σου ρυθμιση να ξεκινησει διαβαζοντας usb πρωτα! Κάπου είχα δει αυτό 1. Κάνεις επανεκκίνηση τον υπολογιστή. 2. Επανειλημμένα πατάς το πλήκτρο F8 (από την αρχή που 8α πατήσεις το κουμπί να ανοίξει ξεκινά να το πατάς) 3. Επιλέξτε Επιδιόρθωση του υπολογιστή για προχωρημένους. 4. Επιλέξτε τη χώρα . 5. Στις Επιλογές αποκατάστασης συστήματος επιλεγείς Επαναφορά 6. Ακόλουθα ότι σου λέει στην οθόνη. 8. Όταν σου ζητηθεί, επιλέξτε πλήρη αποκατάσταση Εργοστάσιο Αυτα ειναι λιγο πολι για τα toshiba τορα αν ύπαρξης πρόβλημα μας λες και θα σου απαντήσουμε αμεσα !!! Υ.Γ Αν δεν στα λέει όπως σου ειπα κοιταξετα λιγο θα ειναι παρόμοια Θα κάνει για το μοντέλο μου?
karapiperidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Κάπου είχα δει αυτό 1. Κάνεις επανεκκίνηση τον υπολογιστή. 2. Επανειλημμένα πατάς το πλήκτρο F8 (από την αρχή που 8α πατήσεις το κουμπί να ανοίξει ξεκινά να το πατάς) 3. Επιλέξτε Επιδιόρθωση του υπολογιστή για προχωρημένους. 4. Επιλέξτε τη χώρα . 5. Στις Επιλογές αποκατάστασης συστήματος επιλεγείς Επαναφορά 6. Ακόλουθα ότι σου λέει στην οθόνη. 8. Όταν σου ζητηθεί, επιλέξτε πλήρη αποκατάσταση Εργοστάσιο Αυτα ειναι λιγο πολι για τα toshiba τορα αν ύπαρξης πρόβλημα μας λες και θα σου απαντήσουμε αμεσα !!! Υ.Γ Αν δεν στα λέει όπως σου ειπα κοιταξετα λιγο θα ειναι παρόμοια Θα κάνει για το μοντέλο μου? πιστευω πως ναι
tralalo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Έκανα το format αλλά μου βγήκε η πίστη κι το ρίσκαρα πολύ αλλά τώρα είμαι οκ! Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα