karapiperidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Παιδια μηπως ξερετε πως να κανω format σε laptop με windows xp????Παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα γιατι χρειαζομαι το laptop!! Ευχαριστω!!
isay Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 http://www.insomnia.gr/wiki/_/windows/windows-xp-format-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-r71
karapiperidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 http://www.insomnia.gr/wiki/_/windows/windows-xp-format-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-μηπως μηπως μπορεις να μου πεις για το πως να κανω επανεκκινιση με καποιο πληκτρο F.....
Captain Nemo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Ποιο φορητό έχεις τα f1 f2... boot menu συνήθως αλλάζουν από εταιρεία σε εταιρεία.
karapiperidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 επανεκκίνηση με κάποιο F Τι εννοεις; εννοω οτι στο παρελθον ειχα ρωτισει πως μπορω να κανω format σε λαπτοπ hp και μου ειπαν να πατισω F11 παρατεταμενα και να μπω να recomvery γινεται κατι αναλογο????????? Ποιο φορητό έχεις τα f1 f2... boot menu συνήθως αλλάζουν από εταιρεία σε εταιρεία εχω toshiba και ειναι windowsxp
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Σε laptop εκείνης της εποχής,που είχαν xp,δύσκολα να είχαν recovery σε διαμέρισμα,αν είχαν είχαν σε δισκάκια cd/dvd που τα έβαζες και έκαμνες εκκίνηση από αυτά. Πες ακριβώς το μοντέλο,η Toshiba έβγαλε πάνω από ένα μοντέλο laptop.
karapiperidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 εννοω οτι στο παρελθον ειχα ρωτισει πως μπορω να κανω format σε λαπτοπ hp και μου ειπαν να πατισω F11 παρατεταμενα και να μπω να recomvery γινεται κατι αναλογο????????? εχω toshiba και ειναι windowsxp το μοντελο ειναι SATELLITE A100-192
isay Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει recovery απο partition του δίσκου, οπότε πας με τον παραδοσιακο τροπο (δισκακι, boot, κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα