Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα μου το εμφανιζει μονο στα παιχνιδια εχω δοκιμάσει 4 διαφορετικα και μου κανει τα ιδια ας μου πει καποιος χριστιανος τι γινεται!!!  :blink:

post-233408-0-78722100-1375559774_thumb.png

post-233408-0-39953500-1375559800_thumb.png

post-233408-0-36808500-1375559811_thumb.png

post-233408-0-17005500-1375559803_thumb.png

Δημοσ.

Στο dxdiag δείξε και την καρτέλα οθόνη..

Αυτό που δείχνουν οι εικόνες είναι ότι δεν παίζουν όλα τα εφέ,ποια κάρτα γραφικών έχεις;

Δημοσ.

Αυτο που δείχνουν οι εικονες είναι ότι έχει artifacts που σημαίνει ή ότι η καρτα γραφικων αφήνει χρόνους, ή ότι έχει παλιούς drivers ή ότι έχει υψηλές θερμοκρασίες.....

Με τις πιοανότητες δυστυχώς να είναι υπερ της πρώτης περιπτωσης...

Δημοσ.

Στο dxdiag δείξε και την καρτέλα οθόνη..

Αυτό που δείχνουν οι εικόνες είναι ότι δεν παίζουν όλα τα εφέ,ποια κάρτα γραφικών έχεις;

post-233408-0-04772700-1375602408_thumb.png

Δημοσ.

Σχετικλα καλές ειναι οι θερμοκρασίες , ρίξε μια ματια παλι οταν παίζεις καποιο παιχνίδι ποσο ανεβαίνουν.

Το παραπάνω στο κανει με ολα τα παιχνίδια η ορισμένα μονο ?

Δοκίμασε να βάλεις καινούργιους drivers η πιο παλιούς απο αυτους που έχεις

Δημοσ.

Σχετικλα καλές ειναι οι θερμοκρασίες , ρίξε μια ματια παλι οταν παίζεις καποιο παιχνίδι ποσο ανεβαίνουν.

Το παραπάνω στο κανει με ολα τα παιχνίδια η ορισμένα μονο ?

Δοκίμασε να βάλεις καινούργιους drivers η πιο παλιούς απο αυτους που έχεις

Αυτες ειναι η θερμοκρασιες με το παιχνιδι

post-233408-0-05424300-1375626385_thumb.png

πχ με pro δεν μου το εκανε

στην hp δυο οδηγους εχει για την καρτα.

Εχω δοκιμασει και με το παλιο και με τον καινουργιο

Δημοσ.

Στον επεξεργαστή ειναι λιγο τσιμπημένες οι θερμοκρασίες αλλα και στην κάρτα λιγότερο αλλα σχετικά ψηλές , βεβαια μιλάμε και για laptop οποτε σε ενα βαθμό ισως να δικαιολογούνται.

Για δοκίμασε να ρίξεις τα γραφικά λίγο να δεις αν στα βγάζει παλι , για το pro που λες λογικό μου φαίνεται μιας και δεν εχει μεγάλες απαιτήσεις σε γραφικά οπως τα αλλα games , δοκίμασε αυτο με τα γραφικά που σου ειπα.

Για τις θερμοκρασίες παντως μπορεί να το ανοίξεις να ρίξεις ενα καλο καθάρισμα απο σκόνες και επιπρόσθετα μπορεις να πάρεις μαι βάση για το laptop με ανεμιστήρες απο κατω

Δημοσ.

Στον επεξεργαστή ειναι λιγο τσιμπημένες οι θερμοκρασίες αλλα και στην κάρτα λιγότερο αλλα σχετικά ψηλές , βεβαια μιλάμε και για laptop οποτε σε ενα βαθμό ισως να δικαιολογούνται.

Για δοκίμασε να ρίξεις τα γραφικά λίγο να δεις αν στα βγάζει παλι , για το pro που λες λογικό μου φαίνεται μιας και δεν εχει μεγάλες απαιτήσεις σε γραφικά οπως τα αλλα games , δοκίμασε αυτο με τα γραφικά που σου ειπα.

Για τις θερμοκρασίες παντως μπορεί να το ανοίξεις να ρίξεις ενα καλο καθάρισμα απο σκόνες και επιπρόσθετα μπορεις να πάρεις μαι βάση για το laptop με ανεμιστήρες απο κατω

πως ριχνω τα γραφικα δεν γνωριζω αν μπορεις να μου πεις θα σου ημουν ευγνωμων και κατι αλλο που ξεχασα να πω στο ενα παιχνιδι οταν κανω εναλαξιμα γραφικα παιζει κανονικα με λιγη καθυστερηση βεβαια οταν το κανω και στα υπολοιπα δεν με βαζει καθολου.

Το λαπτοπ το καθαριζω καθε μηνα προσφατα ηταν πριν μια βδομαδα αλλα θα παρω βεβαια και αυτο που μου ειπες για την βαση

Δημοσ.

Να ρίξεις τα γραφικά ενοω μεσα απο το παιχνίδι στις ρυθμίσεις που βάζεις ανάλυσει κτλπ να τα βάλεις σε medium η low

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...