paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αν πάρεις τον Σεπτέμβρη κοίτα να ζητήσεις μητρική με καινούριο stepping και δες αν το τροφοδοτικό είναι στη λίστα υποστήριξης. τι εννοείς καινούργιο stepping και λίστα υποστήριξης;
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Θα στο εξηγήσω εγώ,όταν βγήκαν οι Haswell η Intel ανακοίνωσε ένα bug δηλαδή αν είχες κουμπωμένο έναν USB 3 δίσκο πάνω στον υπολογιστή και ο υπολογιστής πήγαινε σε ύπνωση (sleep) όταν επανέρχονταν σε κανονική λειτουργία,έπρεπε να βγάλεις τον δίσκο από πάνω και να τον ξαναβάλεις για να τον δει. Από τελικούς χρήστες δεν έχουμε καμιά αναφορά για το θέμα αυτό,που η Ιντελ είχε πει ότι θα διορθώσει με το καινούριο stepping. Επίσης οι Haswell θέλουν πολύ ποιοτικά τροφοδοτικά γιατί χρειάζονται μια χαμηλή τάση που δεν την βγάζουν όλα.Φυσικά στις προτάσεις μας το έχουμε λάβει αυτό υπ'οψην μας και το XFX είναι μέσα σ'αυτα.
paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Θα στο εξηγήσω εγώ,όταν βγήκαν οι Haswell η Intel ανακοίνωσε ένα bug δηλαδή αν είχες κουμπωμένο έναν USB 3 δίσκο πάνω στον υπολογιστή και ο υπολογιστής πήγαινε σε ύπνωση (sleep) όταν επανέρχονταν σε κανονική λειτουργία,έπρεπε να βγάλεις τον δίσκο από πάνω και να τον ξαναβάλεις για να τον δει. Από τελικούς χρήστες δεν έχουμε καμιά αναφορά για το θέμα αυτό,που η Ιντελ είχε πει ότι θα διορθώσει με το καινούριο stepping. Επίσης οι Haswell θέλουν πολύ ποιοτικά τροφοδοτικά γιατί χρειάζονται μια χαμηλή τάση που δεν την βγάζουν όλα.Φυσικά στις προτάσεις μας το έχουμε λάβει αυτό υπ'οψην μας και το XFX είναι μέσα σ'αυτα. ααα κατάλαβα αυτό είναι αρνητικό της haswell,τροφοδοτικό είναι καταπληκτικό δεν το συζητώ.. λές να διορθωθεί αυτό μέχρι το Σεπτέμβρη;
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μπορεί να έχει διορθωθεί ήδη,κανείς δεν ξέρει,στέλνεις ένα mail αν σ'ενδιαφερει περισσότερο ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος κ καλυμμένος.Όπως είπα αναφορές από τελικούς χρήστες δεν υπάρχουν καν ούτε για το bug.
Fulgore1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Και ναι δεν ειναι τοσο κακο οσο ακουγεται να σου πω την αληθεια.Βεβαια αν τυχει και τον Σεπτεμβρη που παρεις το pc βγουν οι νεες μητρικες πχ 1 εβδομαδα μετα,τοτε ενταξυ περιμενεις και μια εβδομαδα δεν τρεχει τιποτα αν σε καιει τοσο πολυ.
paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Και ναι δεν ειναι τοσο κακο οσο ακουγεται να σου πω την αληθεια.Βεβαια αν τυχει και τον Σεπτεμβρη που παρεις το pc βγουν οι νεες μητρικες πχ 1 εβδομαδα μετα,τοτε ενταξυ περιμενεις και μια εβδομαδα δεν τρεχει τιποτα αν σε καιει τοσο πολυ. μα εννοείται ότι θα περιμένω περίπου μέχρι μέσα Σεπτέμβρη θα γίνει η αγορά..απλά έτσι κι αλλιώς όταν γυρίσω Πειραιά για να σας δώσω πληροφορίες για το κουτί(ώστε να μου πείτε περί ψύξης κάποια πράγματα) πιστεύω να έχει ανακοινωθεί και να γνωρίζετε αν έχουν βγει στην αγορά μητρικές gigabyte με c2 steppings(τώρα με πείσατε για gigabyte δεν αλλάζω γνώμη) Μπορεί να έχει διορθωθεί ήδη,κανείς δεν ξέρει,στέλνεις ένα mail αν σ'ενδιαφερει περισσότερο ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος κ καλυμμένος.Όπως είπα αναφορές από τελικούς χρήστες δεν υπάρχουν καν ούτε για το bug. http://www.skroutz.gr/s/3587391/Intel-DZ87KLT-75K.html βρήκα αυτή εδώ την μητρική από την intel(όχι ότι με τρελαίνει ιδιαίτερα,λέει ότι έχει C2 stepping) όλα αυτά τα βρήκα to this site http://uk.hardware.info/news/36110/first-c2-stepping-haswell-motherboards-available-july-29
Fulgore1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ναι δες και την τιμη ομως .Θα σου κοψει απο ολο το υπολοιπο κουτι αυτη η μητρικη ακομα και αν ειναι οντως c2. 2
pcfan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 μα εννοείται ότι θα περιμένω περίπου μέχρι μέσα Σεπτέμβρη θα γίνει η αγορά..απλά έτσι κι αλλιώς όταν γυρίσω Πειραιά για να σας δώσω πληροφορίες για το κουτί(ώστε να μου πείτε περί ψύξης κάποια πράγματα) πιστεύω να έχει ανακοινωθεί και να γνωρίζετε αν έχουν βγει στην αγορά μητρικές gigabyte με c2 steppings(τώρα με πείσατε για gigabyte δεν αλλάζω γνώμη) http://www.skroutz.gr/s/3587391/Intel-DZ87KLT-75K.html βρήκα αυτή εδώ την μητρική από την intel(όχι ότι με τρελαίνει ιδιαίτερα,λέει ότι έχει C2 stepping) όλα αυτά τα βρήκα to this site http://uk.hardware.info/news/36110/first-c2-stepping-haswell-motherboards-available-july-29 Πολλά λεφτά για Intel μητρικη...κατα την γνωμη μου δεν αξιζει. Πριν που σου ειπα σε τι κομματι επεξεργαστη πεσεις, o δικος μου θελει 1,25 ρευμα για 4,3 GHz πολυ σε σχεση με αλλους στο ιντερνετ που ανεβαζουν 4,5 με 1,20. Μπορει ο δικος σου να ανεβαινει πιο πολυ. Δεν ξερεις τι θα σου τυχει. Εφοσον ομως παρεις ποιοτικη Ζ87 μητρικη μετα ειναι ο επεξεργαστης κατα ποσο θα σε αφησει να τον ανεβασεις.
paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ναι δες και την τιμη ομως .Θα σου κοψει απο ολο το υπολοιπο κουτι αυτη η μητρικη ακομα και αν ειναι οντως c2. άστο καλύτερα... αν και θέλω αποκλειστικά gigabyte πλέον... είναι c2 πράγματι και μάλιστα με chipset z87 αλλά δεν γνωρίζω περί αξιοπιστiας για τις μητρικές της Intel(πρώτη φορά να σου πω ακούω μητρική με κατασκευαστή Intel) Πολλά λεφτά για Intel μητρικη...κατα την γνωμη μου δεν αξιζει. Πριν που σου ειπα σε τι κομματι επεξεργαστη πεσεις, o δικος μου θελει 1,25 ρευμα για 4,3 GHz πολυ σε σχεση με αλλους στο ιντερνετ που ανεβαζουν 4,5 με 1,20. Μπορει ο δικος σου να ανεβαινει πιο πολυ. Δεν ξερεις τι θα σου τυχει. Εφοσον ομως παρεις ποιοτικη Ζ87 μητρικη μετα ειναι ο επεξεργαστης κατα ποσο θα σε αφησει να τον ανεβασεις. ναι σαφώς και παίζει λίγο η τύχη και το Multiplier...
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 μα εννοείται ότι θα περιμένω περίπου μέχρι μέσα Σεπτέμβρη θα γίνει η αγορά..απλά έτσι κι αλλιώς όταν γυρίσω Πειραιά για να σας δώσω πληροφορίες για το κουτί(ώστε να μου πείτε περί ψύξης κάποια πράγματα) πιστεύω να έχει ανακοινωθεί και να γνωρίζετε αν έχουν βγει στην αγορά μητρικές gigabyte με c2 steppings(τώρα με πείσατε για gigabyte δεν αλλάζω γνώμη) http://www.skroutz.gr/s/3587391/Intel-DZ87KLT-75K.html βρήκα αυτή εδώ την μητρική από την intel(όχι ότι με τρελαίνει ιδιαίτερα,λέει ότι έχει C2 stepping) όλα αυτά τα βρήκα to this site http://uk.hardware.info/news/36110/first-c2-stepping-haswell-motherboards-available-july-29 2 πράγματα,1ον με τους SSD δεν αφήνω ποτέ τον υπολογιστή να πηγαίνει σε sleep mode - μόνο το μόνιτορ . και δεν μου είναι καθόλου κόπος αν κάποια στιγμή συμβεί ερήμην μου να κάνω τον τεράστιο κόπο να βγάλω κ να ξαναβάλω τον δίσκο.. που πάλι αφού είναι USB 3 εξωτερικός κακώς τον έχω μόνιμα πάνω μειώνοντας τον χρόνο ζωής του και αυξάνοντας τις ώρες λειτουργίας του χωρίς λόγο,αν τον χρειάζομαι και κάνω δουλειά τότε ο υπολογιστής δεν θα πάει σε sleep mode.
paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 2 πράγματα,1ον με τους SSD δεν αφήνω ποτέ τον υπολογιστή να πηγαίνει σε sleep mode - μόνο το μόνιτορ . και δεν μου είναι καθόλου κόπος αν κάποια στιγμή συμβεί ερήμην μου να κάνω τον τεράστιο κόπο να βγάλω κ να ξαναβάλω τον δίσκο.. που πάλι αφού είναι USB 3 εξωτερικός κακώς τον έχω μόνιμα πάνω μειώνοντας τον χρόνο ζωής του και αυξάνοντας τις ώρες λειτουργίας του χωρίς λόγο,αν τον χρειάζομαι και κάνω δουλειά τότε ο υπολογιστής δεν θα πάει σε sleep mode. σωστό και αυτό αλλά σκέψου μέχρι να ξεβιδώσεις το κουτί για να βγάλεις και να ξαναβάλεις το σκληρό είναι μια μικρή διαδικασία(ααα κάτι σημαντικό αν τύχει και γίνει αυτό ποτέ πρέπει να κλείσω τον υπολογιστή για να βάλω-βγάλω τον σκληρό);
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μιλάμε για εξωτερικό USB 3 Σκληρό όχι για εσωτερικό SATA 3
paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μιλάμε για εξωτερικό USB 3 Σκληρό όχι για εσωτερικό SATA 3 αχαα μάλιστα νόμιζα ότι το USB 3 και το SATA 3 είναι το ίδιο... ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση... εγώ δεν πολυχρησιμοποιώ εξωτερικό σκληρό δίσκο αν και έχω ένα της wd γεμάτο με τραγούδια... κάτι άλλο μιας και μιλάμε για εξωτερικό σκληρό δίσκο... το esata σε τι βοηθάει; και αν δεν έχει esata ενας υπολογιστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξωτερικός σκληρός δίσκος;
Millennium Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 To διορθωμένο stepping δεν έχει βγει ακόμα.Από Asus θα ξεκινήσουν.
paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 To διορθωμένο stepping δεν έχει βγει ακόμα.Από Asus θα ξεκινήσουν. asus? είναι πιο αξιόπιστη από την gigabyte?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα