Nemines Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 στον ssd προτείνεις να βάζω και παιχνίδια(οτι χωράνε) εκτός απο προγράμματα; Καλη ερωτηση..τα παιχνιδια τρεχουν καλυτερα αν τα βαλουμε σε ssd?
Fulgore1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Πιο πολυ διαφορα βλεπεις στα προγραμματα.Ασε που τα παιχνιδια σου τρωνε μεγαλο μερος του δισκου.
Orpheas1992 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δεν αξιζει στα παιχνιδια γιατι πιανουν πολυ χωρο και οι ssd ειναι ακομα πανακριβοι ανα GB. Οι διαφορες θα φαινονται μονο στο ξεκινημα και οταν θα κανει loading και σε συγκεκριμενα παιχνιδια ισως βοηθαει αισθητα (πχ το football manager φανταζομαι αν και πρεπει να εχει βελτιωθει πολυ απο τοτε που το επαιζα εγω και σε επαιρνε ο υπνος στο continue).....Οταν θα χουμε ssd 500gb σε προσιτες τιμες το ξανασυζηταμε
paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 ευχαριστώ πολύ μάλλον από ότι κατάλαβα να μην βάλω παιχνίδια για να μου μένει ελεύθερος χώρος για διάφορα προγράμματα...
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Να κάνουμε μια διευκρίνηση επειδή το ακούω συνέχεια.Ένα παιχνίδι μέσω όρο είναι 7GB η εγκατάσταση των Windows είναι με κάποια προγράμματα πρώτης γραμμής 20GB άρα σε έναν SSD 120 GB χωράνε και 10 παιχνίδια.. δεν βρίσκω κανένα λόγο να έχεις πάνω απο 3 παιχνίδια στον SSD δεν είναι αποθηκευτικός χώρος.αποθηκευτικός χώρος μπορεί να είναι ενας εξωτερικός δίσκος κάποια DvDs κλπ. Οπότε σήμερα το 2013 βάζεις SSD χωρίς δεύτερη σκέψη και όταν θα φτάσει να ειναι κοντά στα 90GB πληρότητα αγοράζεις έναν 500αρη η μεγαλύτερο για αποθήκη.Έχουμε μάθει να έχουμε πολλά GB παρκαρισμένα και πληρωμένα προκαταβολικά που περνάνε 3 χρόνια και μένουν ανεκμετάλλευτα. Τώρα για το μέγεθος μητρικής δεν κόβεις χαρακτηριστικά όπως το SLI για να πας σε μια ATX μητρική δεν έχεις κάποιον λόγο τώρα που όλες οι περιφερειακές συσκευές ειναι ενσωματωμένες στις μητρικές.πόσο μάλλον αν η mATX μητρική είναι η ΜΧ της GByte. Είναι εντελώς αλλο αν στην σβουριξει στο μέλλον να κάνεις ενα SLI να πουλήσεις μεταχειρισμένο ακομα σε εγγύηση το τροφοδοτικό σου να βάλεις την διαφορά για μεγαλυτερο και να πάρεις άλλη μια 770 και ειναι εντελώς αλλο να πρέπει να αλλάξεις και μητρική για να το πετύχεις.
paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... αλλά να ρωτήσω σε τι θα βοηθήσει να έχω 90gb ελεύθερα στον SSD και όχι 10 η 20 gb που μου φαίνονται αρκετά... στην ταχύτητα; συγγνώμη που ρωτάω αλλά δεν γνωρίζω τίποτα από SSD και θέλω να μάθω πληροφορίες...
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αλλάζει λίγο η ταχύτητα του SSD .. αλλά με βρίσκεις σύμφωνο από το να έχεις παρκαρισμένα και προπληρωμένα αχρείαστα GB θεωρώ ότι είναι καλύτερο να έχεις έναν SSD με 80% πληρότητα.
paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αλλάζει λίγο η ταχύτητα του SSD .. αλλά με βρίσκεις σύμφωνο από το να έχεις παρκαρισμένα και προπληρωμένα αχρείαστα GB θεωρώ ότι είναι καλύτερο να έχεις έναν SSD με 80% πληρότητα. αρα θα προχωρήσω στη αγορά του ssd και θα αφήσω περιπου το 80%(90 gb ελεύθερου χώρου για φοβερές ταχύτητες)... συμφωνείς με τα εξαρτήματα που μου πρότεινε ο @Orpheas1992,τι λες να τα αγοράσω;... μια ερώτηση ακόμα για την μητρική... να πάρω την μητρική που μου πρότεινε ή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526941 αυτη ή της msi z87 g45 gaming(αυτή μου άρεσε γιατί είχε πολύ καλά review στο πλαίσιο και είναι για oc) ή καμιά άλλη που πιθανόν να μου προτείνεις;.. από ότι μου είπες εμπιστεύεσαι καλύτερα την gigabyte,ρωτάω καθώς θεωρώ πως η μητρική είναι το α και το ω ενός υπολογιστή(ειδικά για oc)... ααα συγγνώμη που ρωτάω συνέχεια αλλά επειδή πρόκειται να κάνω oc θα χρειαστώ τα case fans και τη θερμοαγώγιμη πάστα(για καλύτερο αερισμό και μικρότερη θερμορασία) που ανέφερα στο πρώτο μήνυμα;
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Η σύνθεση του @orpheas1992 είναι εξαιρετική αν όπως είπαμε αποκλείσεις την δυνατότητα SLI από το κεφάλι σου αλλιώς πας σε μητρική με το γραμμα Χ π.χ Z87MX η Ζ87Χ κλπ. καλό είναι την Msi να την ξεχάσεις. Μας έχεις πει πιο κουτί έχεις ? δεν το ειδα κάπου για να μπορούμε να μιλήσουμε με συνέπεια για το τι έχεις κ τι θα χρειαστείς στην ψύξη.
paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Η σύνθεση του @orpheas1992 είναι εξαιρετική αν όπως είπαμε αποκλείσεις την δυνατότητα SLI από το κεφάλι σου αλλιώς πας σε μητρική με το γραμμα Χ π.χ Z87MX η Ζ87Χ κλπ. καλό είναι την Msi να την ξεχάσεις. Μας έχεις πει πιο κουτί έχεις ? δεν το ειδα κάπου για να μπορούμε να μιλήσουμε με συνέπεια για το τι έχεις κ τι θα χρειαστείς στην ψύξη. Η σύνθεση του @orpheas1992 είναι εξαιρετική αν όπως είπαμε αποκλείσεις την δυνατότητα SLI από το κεφάλι σου αλλιώς πας σε μητρική με το γραμμα Χ π.χ Z87MX η Ζ87Χ κλπ. καλό είναι την Msi να την ξεχάσεις. Μας έχεις πει πιο κουτί έχεις ? δεν το ειδα κάπου για να μπορούμε να μιλήσουμε με συνέπεια για το τι έχεις κ τι θα χρειαστείς στην ψύξη. ωραία καλύφθηκαν τα υπόλοιπα θέματα και περί μητρικής(gigabyte δηλαδή με το γράμμα x) κουτί όπως ανέφερα στο πρώτο μήνυμα διαθέτω αλλά λόγω μεγάλης απόστασης δεν μπορώ να το δω για να σας πω πιο είναι,ήμουν σαφής στο πρώτο μήνυμα πιστεύω
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Σαφής ήσουν αλλα για να γίνουμε και εμείς πρέπει να ξέρουμε το κουτί.. οπότε μας το λες στο μέλλον.
paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Σαφής ήσουν αλλα για να γίνουμε και εμείς πρέπει να ξέρουμε το κουτί.. οπότε μας το λες στο μέλλον. να σε ρωτήσω περί μητρικής τι γνώμη έχεις για αυτή http://www.skroutz.gr/s/3423573/Gigabyte-GA-Z87X-D3H.html κάνει για oc; και επίσης λέει στα χαρακτηριστικά Ταχύτητες Μνήμης 1333/1600/2933OC MHz οπότε αν θελήσω πχ να βάλω μια με 2133 ή 2400 Mhz θα την δεχτεί; συγγνώμη που δεν μπορώ να απαντήσω στο θέμα του κουτιού αλλά είμαι λίγο μακριά αυτή τη στιγμή...
pcfan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Σαφής ήσουν αλλα για να γίνουμε και εμείς πρέπει να ξέρουμε το κουτί.. οπότε μας το λες στο μέλλον. να σε ρωτήσω περί μητρικής τι γνώμη έχεις για αυτή http://www.skroutz.gr/s/3423573/Gigabyte-GA-Z87X-D3H.html κάνει για oc; και επίσης λέει στα χαρακτηριστικά Ταχύτητες Μνήμης1333/1600/2933OC MHzοπότε αν θελήσω πχ να βάλω μια με 2133 ή 2400 Mhz θα την δεχτεί; συγγνώμη που δεν μπορώ να απαντήσω στο θέμα του κουτιού αλλά είμαι λίγο μακριά αυτή τη στιγμή...Καλή είναι αλλά είναι και ανάλογα το κομμάτι του επεξεργαστή που θα πέσεις, αν ειναι καλο ή οχι. Πάντως εχει πολλές επιλογές για overclock και καλο interface. Το μονο που δεν μ'αρεσει στην gigabyte ειναι οι εφαρμογές όπως το easy tune γιατι σε δυσκολεύει στο να ρυθμίσεις τους ανεμιστήρες για παράδειγμα. Το bios θα σε δυσκολέψει στην αρχή γιατι εχει πολλές επιλογές σε σχέση με το παλιό bios του 775 αλλα εχει πολλές επιλογές και θα το συνηθισεις. Sent from my iPhone using Insomnia
paul7100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Καλή είναι αλλά είναι και ανάλογα το κομμάτι του επεξεργαστή που θα πέσεις, αν ειναι καλο ή οχι. Πάντως εχει πολλές επιλογές για overclock και καλο interface. Το μονο που δεν μ'αρεσει στην gigabyte ειναι οι εφαρμογές όπως το easy tune γιατι σε δυσκολεύει στο να ρυθμίσεις τους ανεμιστήρες για παράδειγμα. Το bios θα σε δυσκολέψει στην αρχή γιατι εχει πολλές επιλογές σε σχέση με το παλιό bios του 775 αλλα εχει πολλές επιλογές και θα το συνηθισεις. Sent from my iPhone using Insomnia μην ανησυχείς για τον επεξεργαστή καθώς θα πάρω τον intel core i5 4670k...για αρχή το bios έτσι και αλλιώς θα μου φαινοταν δύσκολο ακόμα και το παλιό οπότε βουρ στο πατσα που λέμε γιατί στα δύσκολα μαθαίνει κάποιος...
Millennium Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αν πάρεις τον Σεπτέμβρη κοίτα να ζητήσεις μητρική με καινούριο stepping και δες αν το τροφοδοτικό είναι στη λίστα υποστήριξης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα