Runner25 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 το 7 μου κλεψανε στο λεωφορειο το πσπ βρηκα σημερα το κουτι του με το serial number και πηρα στη σονυ μου ειπανε να παω στην αστυνομια και μετα να τους στειλω να την αναφορα με φαξ. τι λετε εσεις να το κανω η θα μπλεξω με χαρτουρα και θα βαλω κα απο τη τσεπη μου
parasaser Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ο ρε φίλε, με τη μια ταινία η ιστορία σου. δεν νομίζω να βγάλεις άκρη, σίγουρα θα έχει μεταπωληθεί αρκετές φορές και προφανώς θα βρίσκετε σε χάλια κατάσταση.
Runner25 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ναι αλλα και να μεινει το καθικι ατιμωρητο δεν το θελει ουτε και ο θεος και μαζι με το πσπ μου πηρε και το λαπτοπ ενα hp pavilion το χα πλερωσει 1500 χιλιαρικο
parasaser Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 κοίτα αν μπορείς να κάνεις κάτι κάνε δεν ήξερα ότι σου πήρε και laptop, τουλάχιστον ρώτα την αστυνομία έστω και ενημερωτικά. αν τον βρεις μπορεί να σε παραπέμψει σε κάποιον αγοραστή και εκείνος ίσως σε κάποιον άλλο.
Captain Nemo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Αν επιτρέπεται πως έγινε η στραβή για να φυλαγόμαστε.Στον φορητό είχες κανένα αντικλεπτικό πρόγραμμα ;
Runner25 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Αν επιτρέπεται πως έγινε η στραβή για να φυλαγόμαστε.Στον φορητό είχες κανένα αντικλεπτικό πρόγραμμα ; στο λεωφορειο ενα πρωινο γυρνουσα απο βραδυνη βαρδια πτωμα και με πηρε ο υπνος και μου κλεψανε τη σακα με το psp φορητο παιχνιδια και αξεσουαρ πσπ ολα στη θηκη και τα γυαλια ηλιου μου
Captain Nemo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Την έχω πατήσει και εγώ με σακίδιο και ύπνο στον ηλεκτρικό άλλα ευτυχώς δεν είχα κάτι πολύτιμο.Έχει καταντήσει ακριβό σπορ ο ύπνος.Πρέπει να τα δένουμε πάνω μας μάλλον.
Runner25 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Την έχω πατήσει και εγώ με σακίδιο και ύπνο στον ηλεκτρικό άλλα ευτυχώς δεν είχα κάτι πολύτιμο.Έχει καταντήσει ακριβό σπορ ο ύπνος.Πρέπει να τα δένουμε πάνω μας μάλλον. ασε μιλαμε για 2000 ζημια χωρια τα χαρτια ταυτοτητες και τετοια
Captain Nemo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ασε μιλαμε για 2000 ζημια χωρια τα χαρτια ταυτοτητες και τετοια Πίκρα μόνο η ταλαιπωρία να τα ξαναβγάλεις φτάνει.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 a.Οταν κοιμομαστε την τσαντα την πιανουμε πανω μας. β.το λαπτοπ μπορει να εχει μεταπωληθει πολλες φορες οποτε ο τελευταιος που το εχει παρει να μην ξερει καν οτι ειναι κλεμμενο εφοσον μπορει να μην εχει δηλωθει σαν κλεμμενο.και αν εχει γινει το 7 τοτε μεχρι τωρα παιζει να μην υπαρχει το λαπτοπ καν.και δεν θα βγει ακρη.πας αστυνομια οκ τους στελνεις χαρτι και βαζουν οτι το ταδε serial number ειναι κλεμμενο.αν ο αλλος δεν το παει για service Τοτε δεν θα το βρεις ποτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα