micahel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Καλύτερα για αρχή μόνο το ίντερνετ για να μην πεδευεταΙ Και από το λάπτοπ τα αλλα Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App <p>τα μεταφερω με το κινητο μου..εβαλα ενα που ελεγε Lan και ενα που ελεγε WLan ..και περιμενω αποτελεσματα</p> Το WLAN πρέπει να είναι το WiFi Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
greeklover19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Παιδια μπηκε το LAN..με ethernet λειτουργει..το Wifi τωρα? πως?Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω
micahel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 WLAN το έβαλες Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
greeklover19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Ναι αλλα δεν μου βγαζει πουθενα τα δικτυα ασυρματα !!
micahel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Στο site της clevo αντί για αλλ θα βάλεις οπτιναλ δεβαεσ και θα κατεβάσεις το πρώτο που θα σου βγάλει που είναι και Bluetooth Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App και WiFi Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
greeklover19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Παιδια λογικα θα δουλεψουν ολα !! Σας ευχαριστω παρα πολυ.. !! ειστε απιστευτοι !!! Εβαλα το 1ο που μου ειπες αλλα παλι εχω ιντερνετ μονο μεσω εθερνετ !! το γουαιρλες δεν λειτουργει !
stamatinho Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Παιδια λογικα θα δουλεψουν ολα !! Σας ευχαριστω παρα πολυ.. !! ειστε απιστευτοι !!! Εβαλα το 1ο που μου ειπες αλλα παλι εχω ιντερνετ μονο μεσω εθερνετ !! το γουαιρλες δεν λειτουργει ! Τιποτα.Να σε καλα.
greeklover19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Ακομα να βρω για το Γουαιρλεσσ..το λαμπακι του ειναι κλειστο !! Παιδια πατησα το ΦΝ και το φ12 που ειχε το εικονιδιακι του γουαιρλεσ και αναψε με πορτοκαλι χρωμα..τωρα μου δειχνει τις γραμμες και ενα Χ πανω του !!Τι να κανω?Εχω κατεβασει ηδη 3 ντραιβερς για γλαν απο κλεβο !
micahel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Νομίζω ειναι ότι δεν πιάνει δυκτια WiFi Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
greeklover19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Κατω δεξια παιδια !!Δεν ψαχνει...ειναι λες και ειναι κλειστο..μαλλον ακομα να βρω το σωστο ντραιβερ !!Θα επρεπε να ειναι πρασινο...γιατι εαν δουλευε θα εβρισκτε τουλαχιστον 6 δικτυα οπως πιανει το κινητο μου ! Εχω κατεβασει τα παντα απο το κλεβο..τωρα κατεβαζω το τελευταιο !!! βοηθηστεε !! πηγα να το κανω ινσταλ και μου εβγαλε προβλημα στο λειτουργικο συστημα και δεν με αφηνει να το κανω ινσταλ !!
micahel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Κάνε μία αντιμετώπιση προβλημάτων, μπορεί να έχει μπλόκαρει, ίσως βρει το πρόβλημα καθ βρει και τον driver Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
greeklover19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 το εκανα τιποτα !! μπορει να με βοηθησει κανεις?
micahel Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Βγάλε το εθερνετ και δοκίμασε ξανά Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
greeklover19 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μα ετσι το εκανα..δεν γινεται αλλιως φιλε μου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα