Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το ξερα αυτό. Θα βγει και ζημιωμένος δηλαδή.

1033.gif

Να μην βγαλει η καημενη υπηρεσια κατι?Κριμα ειναι...

Μη γράφεις τέτοια. Θα του μπει η ιδέα και θα έχουμε πασπαρόγατο #2

Θα ειμαι πολυ λιγος αν σου πω οτι δεν γνωριζω τον πασπαρογατο?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ειμαι πολυ λιγος αν σου πω οτι δεν γνωριζω τον πασπαρογατο?

Σιχαμένο ελλεεινό σκουλίκι, θα καίγεσε στην κόλαση 999 χρόνια.

Γράψε πασπαρόγατος στο youtube και απόλαυσε μ@λ@κι@.Πρέπει να τα έχει ποστάρει όλα του τα βίντεο εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Σιχαμένο ελλεεινό σκουλίκι, θα καίγεσε στην κόλαση 999 χρόνια.

Γράψε πασπαρόγατος στο youtube και απόλαυσε μ@λ@κι@.Πρέπει να τα έχει ποστάρει όλα του τα βίντεο εδώ.

999 χρονια?Μετα ληγει το συμβολαιο :P

Δεν αντεξα να δω πανω απο 1 λεπτο by the way

Δημοσ.

Αν δεν δεις κάνα μισάωρο δεν είσαι άξιος.

Ούτε εγώ αντέχω πάνω απο μισό λεπτό αλλά απο τα τόσα βίντεο μαζεύονται τα δευτερόλεπτα, περνάνε οι ώρες.

999 χρόνια take it or leave it.

Δημοσ.

Αν δεν δεις κάνα μισάωρο δεν είσαι άξιος.

Ούτε εγώ αντέχω πάνω απο μισό λεπτό αλλά απο τα τόσα βίντεο μαζεύονται τα δευτερόλεπτα, περνάνε οι ώρες.

999 χρόνια take it or leave it.

Προτιμω να ατιμασω την οικογενεια και να μην δω μιση ωρα και να κανω χαρακιρι παρα να δω μιση ωρα και να βγαλω τα ματια μου στο τελος...

999 χρονια χμμμ τι αλλο εχει το πακετο αν ειναι να ερθω σε σας?Γιατι μπορει να βρω καλυτερη προσφορα αλλου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με εχει προβληματισει παρα πολυ το θεμα. Ξερω ατομα που τον παιρνουν 100% σοβαρα. Ακομα και καθηγητης πανεπιστημιου επερνε σοβαρα το pandoo .. και εχω και συμφοιτητη που ασχολειται με το pandoo και οταν το ανεφερε δημοσια ειπα για τις απατες/τρολιες του deladoor αλλα με εκραξε με παρομοιο τροπο με το δελα. 

Πρεπει να γινει πολιτικος ο dela! Πειθει κοσμο με το τιποτα

Πχ ποιος παιρνει σοβαρα αυτο 

30,000+

Change Perk
A PANDOO-enabled Electric Car
0 out of 2 claimed
You get a limited edition of a PANDOO-enabled Smart Electric Car that exploits PANDOO's capabilities and among other things can drive by itself.
Estimated delivery: August 2017
Δημοσ.

Ναι αλλά μου αρέσει που έχει στόχο τα 300.000.Εδώ δεν μπορεί ούτε 1500.Εκτός και αν γίνει το μπαμ τις τελευταίες μέρες και πέφτουν τα 10.000αρα βροχή.

Και αν υποθέσουμε οτι τα χρήματα που έχει μαζέψει μέχρι τώρα τα έχει βάλει ο ίδιος, θα έχει και χασούρα.Τρελό fail.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως αν δεν εψαχνα περι του padoo's owner θα ελεγα οτι φαινεται πολυ ψαρωτικο project. Δηλαδη πειθει με τις παρουσιασεις. Αλλα ετυχα σε ενα νημα εδω μεσα που μου ανοιξε τα ματια.

Δημοσ.

Ναι αλλα αν δεις εχει πολλα κουλα - παρανοια. Οπως και το project ειναι αοριστο στις παρουσιασεις.Πρεπει να πασχει απο παρανοια η κατι.Το περιεργο ειναι πως υπαρχουν ατομα που τον πιστευουν και συνεργαζονται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...