Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Μόλις τελείωσα με το χτίσιμο του desktop μου! Τα συνεδεσα όλα σύμφωνα με τις οδηγίες κλπ! Αλλά οταν παταω το κουμπί εκκίνησης λειτουργεί για ενα δευτερόλεπτο μόνο! Ανάβουν φώτα και ξεκινάνε οι ανεμιστήρες και μετά κλείνει αμέσως! ( το μόνο κομμάτι που δεν έχω βάλει ειναι το cd rom )... Μπορείτε να με βοηθήσετε ;;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Βραχυκύκλωμα κάνει το κουτί, οπότε έλεγξε τα καλώδια ή ακόμα καλύτερα βγάλε τα πράγματα έξω από το case και δοκίμασέ το.. (μου έχει τύχει να βραχυκυκλώνει ακόμα και με αποστάτες και μόλις άλλαξα τις βίδες ήταν όλα καλά..) 

Δημοσ.

Εμένα μου το έκανε αυτό σε ένα σύστημα που έστησα ο ίδιος παλιότερα. Η μητρική είχε chipset P965 αλλά  δεν "έβλεπε" τον επεξεργαστή που ήταν Core2Duo, με αποτέλασμα να κάνει αυτό ακριβώς που περιγράφεις παραπάνω. Με αναβάθμιση του Bios της μητρικής στην τελευταία έκδοσή του, λύθηκε το πρόβλημα και δούλεψε κανονικά. Οπότε έχε υπόψη και αυτήν την περίπτωση.

Δημοσ.

Εμένα μου το έκανε αυτό σε ένα σύστημα που έστησα ο ίδιος παλιότερα. Η μητρική είχε chipset P965 αλλά  δεν "έβλεπε" τον επεξεργαστή που ήταν Core2Duo, με αποτέλασμα να κάνει αυτό ακριβώς που περιγράφεις παραπάνω. Με αναβάθμιση του Bios της μητρικής στην τελευταία έκδοσή του, λύθηκε το πρόβλημα και δούλεψε κανονικά. Οπότε έχε υπόψη και αυτήν την περίπτωση.

μου έχει τύχει και εμένα αυτό με επεξεργαστή fx και αμ3 μητρική, αλλά καλύτερα να τσεκάρει πρώτα τα ρεύματα να συγουρευτεί ότι δεν είναι από εκεί μην του μείνει η μητρική στα χέρια  με κάνα λάθος update  :P

Δημοσ.

Όπως το λεει μαλλον για βραχυκήκλωμα φαίνεται καπου ακουμπάει κατι , ισως ειναι αυτο με τους αποστάτες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...