CarbonFibre Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Σκεφτόμουν το τελευταίο καιρό να αγοράσω μια νέα τηλεόραση και μέσα στις σκέψεις μπήκε και το θέμα του 3D.Καθώς έχει κάτσει ο κουρνιαχτός αυτής της "¨νέας" τεχνολογίας είπα να δω πόσοι από εσάς που έχετε ήδη 3D TV βλέπετε υλικό σε 3D και πόσο συχνά. Από άτομα γύρω μου δεν έχω δει κανέναν να ενδιαφέρεται πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Έχει σημασία αν θα πας σε passive η active.. Οι active είναι κουραστικές και δε νομιζω να το χρησιμοποιείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Πριν λίγο καιρό πήραμε μία με Passive 3D. Πραγματικά δεν την έχουμε χρησιμοποιήσει καν την λειτουργία εκτός από την πρώτη μέρα. Άλλωστε δεν βρήκα και κάτι σε 3D για να κατεβάσω να δω. Fail imo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Έχω, αλλά... άντε καμιά ταινία το δίμηνο τρίμηνο και αν ή κανένα παιχνιδάκι και αυτό για καμιά ώρα. Άσε που το 98% σε 3D ταινίες είναι χάλια σεναριακά κ.λπ. Μόνο κάτι χαζά βγαίνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Έχω την panasonic 50VT30 και μια αρκετά καλή ταινιοθήκη στην οποία περιλαμβάνονται αρκετές 3D, σε μεγάλη ανάλυση (BD). Έχω δει αρκετές από αυτές αλλά όχι όλες ακόμη. Ο λόγος, βέβαια, είναι ότι πρέπει να προετοιμαστείς με γυαλιά και διάθεση, σε αντίθεση με την ταινία 2D, που τη βλέπεις πιο άμεσα, όποτε θελήσεις να δεις ταινία. Όπως και να το κάνουμε, η θέαση 3D ταινίας ή αγώνα (Νόβα) ή ντοκυμαντέρ από δορυφορικό κανάλι είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία και όποιος έχει την τηλεόραση γνωρίζει τι εννοώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μπορω να πω οτι με κουραζει αρκετα το 3d.Προτιμω μια 50ara πλασμα και χωρις 3d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Άσε που το 98% σε 3D ταινίες είναι χάλια σεναριακά κ.λπ. Μόνο κάτι χαζά βγαίνουν. Ακριβώς. Έχω την panasonic 50VT30 και μια αρκετά καλή ταινιοθήκη στην οποία περιλαμβάνονται αρκετές 3D, σε μεγάλη ανάλυση (BD). Έχω δει αρκετές από αυτές αλλά όχι όλες ακόμη. Ο λόγος, βέβαια, είναι ότι πρέπει να προετοιμαστείς με γυαλιά και διάθεση, σε αντίθεση με την ταινία 2D, που τη βλέπεις πιο άμεσα, όποτε θελήσεις να δεις ταινία. Όπως και να το κάνουμε, η θέαση 3D ταινίας ή αγώνα (Νόβα) ή ντοκυμαντέρ από δορυφορικό κανάλι είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία και όποιος έχει την τηλεόραση γνωρίζει τι εννοώ.. Η Νόβα εκπέμπει σε 3D? Όλα τα προγράμματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLOOFLIS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Η αλήθεια είναι οτι όταν πρωτοπήρα την 3d tv έβλεπα πολύ περισσότερο σε 3D.. λογικό όμως έτσι κάνουν σχεδόν όλοι όταν παίρνουνε οτιδήποτε νέο πχ κινητά, pc κτλ. Δεν είναι κακό να υπάρχει σα δυνατότητα το μόνο σίγουρο. Προσωπικά θα δώ 3D αν ΄"αντέξω" να περιμένω να βγεί σε torrent. Κάτι που κάνω ήδη βέβαια ακόμα και σε "απλό" 720p.. προτιμώ να περιμένω να βγει παρά να το δώ σε χαμηλή ανάλυση. Σίγουρα είναι πιο πολύ μανούρα να δείς 3D πάντως απο το να βάλεις ένα 2D και να παίζει όπως σου είπανε ήδη. Πάντος σε παραγωγές τύπου Avatar εμένα με εντυπωσίασε.. το κακό είναι οτι τέτοιες παραγωγές είναι ελάχιστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Η Νόβα εκπέμπει σε 3D? Όλα τα προγράμματα? Εκπέμπει μεριικούς σημαντικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες και ταινίες στο κανάλι 250. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα