panis21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 παιδια καλησπερα!! εχω ενα samsung galaxy ace και δουλευαν ολα καλα μεχρι προχθες!! ξαφνικα οπως παω να ανοιξω την κινηση δεδομενων για να μπω στο 0.fb δεν ανοιγαν!! δωστου επανεκινησεις δωστου επαναφορα εργοτασιακων ακομα δεν ανοιγουν!! και σαν να μν φταναν ολα αυτα στελνω μυνημα στο 1256 να παρω το 1.5gb internet και λεει οτι δεν γινετε να μπουν!! ελεοςςςςς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Πέρασες την τελευταία έκδοση του android ? Όσο για τα δωρεάν GB στέλνεις ένα μήνυμα και στέλνουν τις ρυθμίσεις. http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/faq-summer-offer-cosmote.pdf Και τσέκαρε κι αυτό: πήγαινε Ρυθμίσεις -> Ασύρμ.επικοιν.και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Λειτουργία δικτύου -> GSM/WCDMA (Αυτόματη λειτουργία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panis21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 φιλε μου οχι δεν εχω πειραξει τιποτα απο λογισμικα!! επισης εκανα αυτο που μου ειπες μου απαντησαν με ενα μυνημα διαμορφωσης αλλα οταν παω να το κανω μου λεει να βαλω το πιν του οποιο βαζω ειναι το σωστο σιγουρα και μου λεει εμπλοκη πιν!! επισης εκει που μου ειπες να παω μπαινω στα δικτυα κινητης τηλεφωνιας και εχω τις επιλογες!! χρηση δεδομενων πακετου-περιαγωγη δεδομενων-ονοματα σημειων προσβασης-χρηση δικτυων 2γ-φορεις παροχης υπηρεσιων!! δεν βρισκω αυτο π μ λες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 φιλε μου οχι δεν εχω πειραξει τιποτα απο λογισμικα!! επισης εκανα αυτο που μου ειπες μου απαντησαν με ενα μυνημα διαμορφωσης αλλα οταν παω να το κανω μου λεει να βαλω το πιν του οποιο βαζω ειναι το σωστο σιγουρα και μου λεει εμπλοκη πιν!! επισης εκει που μου ειπες να παω μπαινω στα δικτυα κινητης τηλεφωνιας και εχω τις επιλογες!! χρηση δεδομενων πακετου-περιαγωγη δεδομενων-ονοματα σημειων προσβασης-χρηση δικτυων 2γ-φορεις παροχης υπηρεσιων!! δεν βρισκω αυτο π μ λες!! Το τελευταίο αποκλείεται να υπάρχει γιατί εχω το ίδιο κινητό. Πρέπει να έχει πρόβλημα η συσκευή. Αλήθεια, με WiFi μπαίνεις Net ? Δοκίμασε τη χρήση δικτύουΚαι πέρνα την τελευταία έκδοση μέσω kies μπορεί να έχεις παλαιότερηΑποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα