panos2171 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Ενώ από τα ηχεία υπάρχει σωστή ένταση ήχου μόλις βάζω τα ακουστικά χρειάζεται να ανεβάσω τέρμα την ένταση από τα Windows 7 και πάλι είναι αρκετά χαμηλή. Φυσικά και το ποτενσιόμετρο των ακουστικών είναι τέρμα. Τα ακουστικά είναι αυτά: http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=B89CF8F7B3E9E94699BD6B8E378A4987&pa=3D511B5347F85F48B6958C817CB05A78
TheELF Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Έ,άλλη ενίσχυση έχουν τα ηχεία και άλλη (δεν) έχουν τα ακουστικά... Μπορεί ακόμα και αναλόγως σε ποια θύρα τα βάζεις να δουλεύουν με ξεχωριστή κάρτα ήχου (αν έχεις) ή με αυτήν της μητρικής,είναι πολλά που πρέπει να ψάξεις και πρέπει να μας πεις για να βγει συμπέρασμα.
Kenny McCormick Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Αν έχεις 2 εξόδους ήχου (πρόσοψη και πίσω πάνελ, για παράδειγμα), δοκιμάσε να συνδέσεις τα ακουστικά στην άλλη έξοδο από αυτή που χρησιμοποιείς ήδη. Επίσης αν τα ηχεία σου έχουν είσοδο για ακουστικά δοκίμασε να τα συνδέσεις εκεί.
panos2171 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Η κάρτα ήχου είναι onboard. Eίτε τα βάλω στη θύρα των ηχείων είτε σε αυτήν της κάρτας δεν αλλάζει κάτι. Kαι στο Ps3 ναι μεν είναι πιο δυνατά αλλά όχι κάτι σπουδαίο. Επίσης σκαλίζοντας το ποτενσιόμετρο γρατζουνάει και καμιά φορά χάνεται ο ήχος από το ένα ακουστικό. Μήπως υπάρχει πρόβλημα με τα ακουστικά?
Jannis64 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Έτσι όπως τα περιγράφεις έχει πρόβλημα το ποτενσιόμετρο έντασης των ακουστικών. Αν πιάνουν τα χέρια σου, άνοιξε το ποτενσιόμετρο και ψέκασε μέσα ειδικό σπρέι για ηλεκτρικές επαφές. Αν δε διορθωθεί το πρόβλημα ή τρίβεις με πολύ λεπτό γυαλόχαρτο το σημείο του ποτενσιόμετρου που ταλαιπωρήθηκε ή το αλλάζεις με καινούριο.
panos2171 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Eξ αρχής ήταν έτσι όσον αφορά την ένταση. Είμαι εντός εγγύησης, λες να το στείλω πίσω?
Jannis64 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Εμένα μου έτυχε ίδια περίπτωση με την ένταση (χαμηλή ένταση), σε ακουστικά όμως που ήταν no name. Τώρα σε Logitech δύσκολο, γιατί όλα τους τα προϊόντα είναι ποιοτικά. Υπάρχει όμως περίπτωση να έφταιγε το ποτενσιόμετρο εξαρχής. Δοκίμασε με την εγγύηση, δεν έχεις να χάσεις τίποτε.
coolerman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Eξ αρχής ήταν έτσι όσον αφορά την ένταση. Είμαι εντός εγγύησης, λες να το στείλω πίσω? μίλησε με logitech απευθείας. θα παραλάβεις καινούρια. έχουν εξαιρετικό support
panos2171 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Θεσσαλονίκη δεν έχουν αντιπροσωπία?? Θα χρεωθώ μεταφορικά για Αθήνα?
coolerman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Θεσσαλονίκη δεν έχουν αντιπροσωπία?? Θα χρεωθώ μεταφορικά για Αθήνα? δεν πληρώνεις τπτ.στο στέλνουν αυτή μίλησε με εναν εκπροσωπο και θα βγάλεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα