Kenny McCormick Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Nαι όμως πολλοί αναφέρουν επίσης ότι εφόσον υπάρχει η εγγυήση (3ετής) από την Logitech δεν έχεις πρόβλημα απλά επικοινωνείς μαζί τους.
haris013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 μην σε αποθαρύνει, η logi θα σε καλύψει ότι και αν γίνει
Hyphen Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 μην σε αποθαρύνει, η logi θα σε καλύψει ότι και αν γίνει Η logitech σιγουρα θα σε καλυψει μην το σκεφτεσαι καν. Ειναι σοβαρη εταιρεια που σεβεται τον πελατη, εχω διαβασει σε αλλα φορουμ εμπειριες με το σερβις της και ηταν ολοι οκ. Και απο προσωπικη εμπειρια μια φορα που ειχα προβλημα με ενα ποντικι logitech ας ειχα χασει την αποδειξη μου εδωσαν αλλο δωρεαν.
Zergoulini Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Γιατι ρε παιδια τετοιο μισος για την Razer? Εγω μεχρι στιγμης οτι εχω αγορασει ειναι σκυλι σκετο? Παιζει να ειμαι απλα τυχερος?
haris013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Γιατι ρε παιδια τετοιο μισος για την Razer? Εγω μεχρι στιγμης οτι εχω αγορασει ειναι σκυλι σκετο? Παιζει να ειμαι απλα τυχερος? ναι. κοίτα στα ποντίκια και τα πληκτρολόγια έχει ένα θεματάκι
Zergoulini Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Εχω το Keyboard και Mouse της υπογραφης μου. Πριν απο αυτο ειχα παλι της Razer και το εδωσα στον αδερφο μου. Μεχρι στιγμης (2.5 χρονια) που εχω προιοντα της Razer δεν με απογοητευσανε ποτε. Και τα ταλαιπωρω, παιζω ολη μερα Starcraft 2
SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Η logitech οπως αναφέρθηκε ποιο πανω ειναι πολύ καλη οσο αφορά και τα προιόντα και το service της αλλα και το razer που εχω τοσα χρόνια (ποντίκι) δεν ειχα ποτε θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα