Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω ενα ποντικι να παρω, κοστος 30-40€. Παίζω κυρίως fps και θέλω ενα που να γεμιζει το μεχρι γιατι αλλιως με ποναει ο καρπος μου.

Καθε βοήθεια ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι G400 γιατι ειναι μονο στα 30 ευρω και ειναι σκυλι και βολικο.Δεν νομιζω να μην σε βολεψει.

Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα αλλα μιλαμε για 80+ ευρω.

Το ραζερ κατα την γνωμη μου δεν θα σου προσφερει τιποτα παραπανω και εκτος απο αυτο ειναι πολυ ευαισθητα ολο χαλανε.(προσωπικη εμπειρια)

Δημοσ.

Razer Deathadder. Απλα τα σπαει. Παλια ειχα και εγω προβλημα με πονουσε το χερι μου με διαφορα ποντικια. Με αυτο ολα κομπλε. Το εχω πανω απο χρονο. Τα σπαει. Δεν θα το μετανιωσεις πιστεψε με.

Δημοσ.

Μακρυα απο Razer εκτως απο Mousepad που δεν χαλανε οπως τα αλλα.Παρα πολλα προβληματα με τα προιοντα razer και πιο πολυ σχεδιασμο πληρωνεις παρα ποιοτητα τα τελευταια χρονια.Επισης Logitech εχουν 3 χρονια εγγυηση σε αντιθεση με τα 2 χρονια της razer.

Δημοσ.

Μακρυα απο Razer εκτως απο Mousepad που δεν χαλανε οπως τα αλλα.Παρα πολλα προβληματα με τα προιοντα razer και πιο πολυ σχεδιασμο πληρωνεις παρα ποιοτητα τα τελευταια χρονια.Επισης Logitech εχουν 3 χρονια εγγυηση σε αντιθεση με τα 2 χρονια της razer.

οπως στα λεει ειναι. και βασικο ειναι η εγγυηση!

με τα λεφτα που μενουν χτυπα ενα http://www.skroutz.gr/c/598/mouse_pad.html?keyphrase=razer+goliathus

και θα με θυμηθεις! παρα πολυ καλο 3 χρονια gaming και ειναι ακομα σαν καινουργιο

Δημοσ.

g400. είναι καλύτερο απο το g500 όσο αφορά τον αισθητήρα και με τα ρέστα πάρε mousepad.

το g500 αξίζει αμα έχεις ανάγκη τα extra buttons οπωσδήποτε,αλλιώς καρφί για το g400.

το καλύτερο θα ήταν να πας να δοκιμάσεις ποιο ποντίκι σου κάθεται καλύτερα στο χέρι

Δημοσ.

Εχω το Deathadder εδω και 2 χρονια και ειναι πραγματικα γαματο ποντικι αλλα σε Razer να πω την αληθεια δεν θα ξαναπηγαινα γιατι ειναι πολυ λαχειο η ποιοτητα κατασκευης τους. Ειτε θα ειναι σκυλος μαυρος και δεν θα ψοφαει με τιποτα ή θα σου χαλασει μεσα στο χρονο που το πηρες. Πηγαινε σε Logitech καλυτερα. 

Δημοσ.

Τα Extra κουμπιά δεν τα χρειάζομαι, rpg και mmorg δεν παίζω. Οπότε πάω σε g400 απο πλαίσιο αλλα ακούω πολυ άσχημα σχόλια τώρα τελευταία με τις εγγυήσεις τους και με προβληματίζει...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...