Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία από τις καλύτερες σειρές που έχω δει! Έχει τα πάντα (ίντριγκες, έρωτες, τρίγωνα, φόνους κλπ) Αν και τέλειωσε πριν κάτι μήνες κλείνοντας τους 9 κύκλους εγώ θα την σταματούσα στους 4ις (τα νεανικά χρόνια). Αν και τα υπόλοιπα καλά ήταν  :mellow:  Πλοκή : Οι ζωές μιας παρέας νεαρών, οι ερωτικές τους σχέσεις, οι δοιχόνιες και οι έχθρες τους και άλλα τέτοια!!! Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα  :-D 

l_368530_5be7d093.jpg

Επεξ/σία από NikitasTerror
Δημοσ.

Νωρίς την ανακάλυψες. :)

Και πρέπει να υπάρχει και θέμα για τη σειρά.

Βασικα έψαξα και δε βρηκα κανενα θεμα για αυτην την σειρα! Παντως καλιο αργα παρα ποτε! Παντοτε προσπερνουσα αυτη τη σειρα οταν την εβλεπα να την προτεινουν σε λιστες του imdb αλλα φετος το καλοκαιρι αποφασησα να τη δοκιμασω! Ηταν πολυ καλη σειρα τελικα!  :-D

Δημοσ.

παιζόταν μέχρι προσφάτως αυτή η σειρά;;! την άφησα στην 3η ή 4η σεζόν.... μετά κάποιοι έφυγαν, ο λούκας τα έφτιαξε με την πέιτον (προτιμούσα μπρουκ), ε, πολύ θέλει κάποιος να ξενερώσει..; :P

τέλος πάντων, σκεφτόμουν να την έβλεπα ξανά κάποια στιγμή, αλλά ένα παιδί μου είχε πει κάποιες εξελίξεις του σεναρίου και την αποχώρηση ορισμένων, και η σκέψη παρέμεινε σκέψη! 

ωστόσο, καλή σειρά δε λέω. είχα μια μικρή πώρωση όταν την έδειχνε το σταρ, δε λέω. :rolleyes:

Δημοσ.

Οι πρωτες σεζον με διαφορα οι καλυτερες.

Μετα στην ενηλικη ζωη, ειδικα οι δυο σεζον προς το τελος που δεν εχει πια μπασκετ αλλα μπειζμπολ (  :X  ) ειναι πολυ κακες γεματες φιλερ.

Παντως μπαινουν δυο απιστευτες κοπελες σε ομορφια, αυτος ειναι ενας λογος να την δεις μεχρι το τελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...