Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες!
Όπου να ναι, αρχίζουν οι εγγραφές στις σχολές..!
Έδινα πανελλήνιες φέτος και θέλω ένα λαπτοπ για την σχολή(και όχι μόνο!!)

Ψάχνοντας βρήκα αυτό εδώ:

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-SC-II-i7363-850-2VRAM-Win8.htm

Ποια είναι η άποψη σας??
Εμένα με εντυπωσίασε ο συνδυασμός χαρακτηριστικών και τιμής!
Μου αρέσει αρκετά!
Αν Έχετε άλλη άποψη μέχρι τα 750,παρακαλώ προτείνετε !
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Να το αφήσεις εκεί που είναι και να πάρεις κάποια άλλη μάρκα.

Δεν είσαι ο πρώτος που μου το λέει , γιατί αυτό ??

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/3134554/Lenovo-IdeaPad-Y500-i7-3630QM-8GB-1TB-2xGT650.html

Ριξε μια ματια σε αυτο,και πες διαφορες με αυτο που παρεθεσες. :lol:

Το συγκεκριμενο Lenovo εχει sli 2 650!

Θες με i7 επεξεργαστη,και γενικως στα ιδια χαρακτηριστικα;

Ναι όμως ρε μαν το είχα αρχίσει με αρχικό budget τα 500-550 και το ανέβασα στα 750,δεν το ανεβάζω όμως στα 1100+ :Ρ

Ευχαριστώ πάντως!

Θα το έπαιρνα αυτό που μου λες ΑΝ δεν ήταν Amazon,θέλω την εγγύηση και τις σχετικές ασφάλειες :/

Δημοσ.

Εγγυηση εχεις κανονικα 2 ετη απο την Asus και τις πρωτες 30 ημερες αγορας εφοσον το μοντελο ειναι προβληματικο μπορεις να ζητησεις αντικατασταση η' επιστροφη χρηματων απο το amazon.

Εεπειδη ψωνιζω τακτικα απο εκει μου εχει τυχει με tablet της Asus που την πρωτη εβδομαδα απο την παραλαβη ειχα καμμενο pixel και το επεστρεψα και μου κανανε πιστωση χρηματων.

Την εξυπηρετηση του amazon δεν τη βρησκεις πουθενα εδω απο κανενα καταστημα και εχω ψωνισει απο θηκες κινητων εως τηλεορασεις(2 μαλιστα οπου η δευτερη ειχα μεσα στον μηνα προβλημα με επανεκκινησεις και αυτην την επεστρεψα και μου κανανε και εκει πιστωση χρηματων)

Δημοσ.

Εγγυηση εχεις κανονικα 2 ετη απο την Asus και τις πρωτες 30 ημερες αγορας εφοσον το μοντελο ειναι προβληματικο μπορεις να ζητησεις αντικατασταση η' επιστροφη χρηματων απο το amazon.

Εεπειδη ψωνιζω τακτικα απο εκει μου εχει τυχει με tablet της Asus που την πρωτη εβδομαδα απο την παραλαβη ειχα καμμενο pixel και το επεστρεψα και μου κανανε πιστωση χρηματων.

Την εξυπηρετηση του amazon δεν τη βρησκεις πουθενα εδω απο κανενα καταστημα και εχω ψωνισει απο θηκες κινητων εως τηλεορασεις(2 μαλιστα οπου η δευτερη ειχα μεσα στον μηνα προβλημα με επανεκκινησεις και αυτην την επεστρεψα και μου κανανε και εκει πιστωση χρηματων)

Hmmmm με δόσεις όμως θέλω,είναι και αυτό !

Δημοσ.

Alex,επειδή βλέπω ότι προτείνεις συνέχεια λάπτοπ από το γερμανικό άμαζον,κάνε ένα κόπο και κάνε και μια υποσημείωση για το γερμανικό πληκτρολόγιο γιατί πολλοί ίσως να μην γνωρίζουν και για κάποιους είναι deal breaker.

Επίσης δοκίμαζέ τα στο καλάθι σου γιατί τα τελευταία 2-3 τουλάχιστον που ανέφερες δεν τα στέλνει Ελλάδα παρόλο που πωλητής είναι το ίδιο το άμαζον.Και μου έκανε εντύπωση κιόλας να πω την αλήθεια,αλλαγές μάλλον έρχονται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...