Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εχω δημιουργήσει ένα πρόγτραμμα στην access. Το πρόγραμμα θα εγκατασταθεί σε 2 η/υ. Για την ακρίβεια σε έναν σταθερό και σε ένα tablet. Τώρα αυτό που θέλω είναι πως οι αλλαγές που θα γίνονται στο Tablet να περνούνται και στον σταθερό στο ίδιο αρχείο μέσω κάποιας cloud εφαρμογής; ( ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε, γτ εγώ είμαι ακόμη μπερδεμένος χαχαχαχα ) :-) ευχαριστώωωωωω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν το δουλεύεις μέσα από υπηρεσία cloud οι αλλαγές θα αποθηκεύονται στο ίδιο αρχείο οπότε απ' όπου και αν το ανοίξεις θα είναι ενημερωμένο.

Αν το κατεβάζεις όμως στην συσκευή και το δουλεύεις τοπικά θα πρέπει να ενημερώνεις το αρχείο στο cloud για να μπαίνουν οι αλλαγές.

• Like 2
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν το δουλεύεις μέσα από υπηρεσία cloud οι αλλαγές θα αποθηκεύονται στο ίδιο αρχείο οπότε απ' όπου και αν το ανοίξεις θα είναι ενημερωμένο.

Αν το κατεβάζεις όμως στην συσκευή και το δουλεύεις τοπικά θα πρέπει να ενημερώνεις το αρχείο στο cloud για να μπαίνουν οι αλλαγές.

Φίλε micos000 σε ευχαριστώ πολύ.. Όταν λες cloud υπηρεσίες, μιλάμε για Dropbox, Google Drive κλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...