AntonisKo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Έχει εμφανιστεί σε αρκετούς το συγκεκριμένο θέμα από αυτά που έχω διαβάσει. Δοκίμασα ήδη και μερικές απο τις λύσεις που προτείνονται, δίχως αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Με τον παραπάνω συνδυασμό και ενώ στο bios φαίνονται εγκατεστημένα 16GB@1866, τα Windows βλέπουν 7,96GB για δυνατή χρήση. --> έχει γίνει η τελευταία ενημέρωση του Bios --> οι μνήμες είναι εγκατεστημένες στα σωστά slot --> σε δοκιμή με 1 RAM, τα Windoww έβλεπαν 8,00GB ακριβώς! και όχι 7,96GB που βλέπουν και με τις 2 RAM εγκατεστημένες --> στο msconfig-->εκκίνηση υπολογιστή-->για προχωρημένους, δοκιμάστηκαν και οι 2 επιλογές (unticked, και ticked με 20000) Σκέφτομαι μήπως μου έχει ξεφύγει κάποια ρύθμιση από το Bios, το οποίο μου φαίνεται λιγάκι βουνό, με πολλές ρυθμίσεις και παραμέτρους. Τα φώτα σας ρε παιδιά να το τελειώσω γιατί το στήνω από χθες το απόγευμα και είναι το τελευταίο που μου έχει μείνει..
Hawk7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Πρωτον. Δοκιμασε να βγαλεις και να ξανατοποθετησεις τα μοντουλακια. Δευτερον. Κανε ενα Clear CMOS. Δοκιμασε αυτα και βλεπουμε. Τρεξε λιγο αυτο,και πες μας ποσο σου λεει στο memory. start -> run -> dxdiag
AntonisKo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Τρεξε λιγο αυτο,και πες μας ποσο σου λεει στο memory. start -> run -> dxdiag 16384 βλέπει. Ξεκινάω και ενημερώνω... Σε ευχαριστώ Γεράκι... Πρωτον. Δοκιμασε να βγαλεις και να ξανατοποθετησεις τα μοντουλακια. And let there be light...! Ώρες ώρες είναι τραγικά αυτά τα PC ρε γμτ... Σε ευχαριστώ και πάλι ρε φίλε.. Πάω να παίξω κανένα Crysis τώρα να γουστάρω.
Hawk7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Πάω να παίξω κανένα Crysis τώρα να γουστάρω. Καλη διασκεδαση
venumis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Φίλος, τώρα που βλέπεις ότι δουλεύουν τα αποαυτουλια σου, τα πουλάς? Τα θέλω για την γυναίκα μου, θέλει tomb rider και εφέ με τις τρίχες. 1
AntonisKo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Φίλος, τώρα που βλέπεις ότι δουλεύουν τα αποαυτουλια σου, τα πουλάς? Τα θέλω για την γυναίκα μου, θέλει tomb rider και εφέ με τις τρίχες. Φίλος, τώρα τα πήρα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα