Προς το περιεχόμενο

Macbook pro 13 inch αξιζει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια! Τωρα τελευτεα ερωτησει (νομιζω :P) θα με καλυψει πληρος το macbook pro retina 13 inch? σε ολα αυτα που θελω καλη οθονη,djing,παραγωγη μουσικης με logic pro, ταχυτητα και λιγο gaming? επισης πως ειναι το mac os? ευκολο στην χρήση ?

Εγω το εχω λατρεψει το mac os ειναι πανευκολο στην χρηση και φιλικο προς τον χρηστη... Παρτο τωρα, θα το λατρεψεις το ρετινα

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα retina mbp δεν βγαλανε πολλα ελαττωματικά με προβληματα στην οθονη? (κατι με το refresh νομιζω) Επειδη και εγω ψαχνομαι και εψηνα το air 2013 αλλα με ξενερωσαν τα προβληματα με wifi/ηχο λεω να περιμενω τα καινουρια retina mbp που φημολογουνται οτι θα βγουνε τον Οκτωβριο. Ξερω ειναι πολλη η αναμονη αλλα για ενα μηχανημα που θα το κρατησεις χαλαρα 5 χρονακια αξιζει να περιμενεις 2-3 μηνες.

Δημοσ.

Δηλαδι εχουν πολλα προβληματα τα macbook pro retina 2012? να περιμενω 3 μηνες για τα καινουργια ? μηπως ξερετε για τιμη κατι γιατι αμα παει πανω απο 1500€ δεν νομιζω να μπορω να το αγορασω

Δημοσ.

Κατά πρώτον το θέμα με το wifi/ήχο (αλλά και flickering σε κάποια προγράμματα) το είχαν τα νεα air, αλλά έχει λυθεί με update.

Τα pro retina είχαν ένα θέμα με τις οθόνες της lg όπου είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο ghosting αλλά και πάλι στην αλλάζανε με νεα samsung χωρίς να ρωτήσουν μα και μου.

Δημοσ.

Κατά πρώτον το θέμα με το wifi/ήχο (αλλά και flickering σε κάποια προγράμματα) το είχαν τα νεα air, αλλά έχει λυθεί με update.

Τα pro retina είχαν ένα θέμα με τις οθόνες της lg όπου είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο ghosting αλλά και πάλι στην αλλάζανε με νεα samsung χωρίς να ρωτήσουν μα και μου.

Αυτο το θεμα ηταν ο εφιαλτης για την πρωτη παρτιδα του rmbp 15" στα 13" δεν υπηρχε... Αλλα οντως το νεο lineup θα αξιζει πιο πολυ για τον λογο οτι θα παει σε Haswell επεξεργαστες και σε hd5000 καρτα γραφικων και θα εχει mavericks απο μαμα πανω, και ισως καλυτερο ssd αρα, καλυτερα περιμενε

Δημοσ.

Αυτο το θεμα ηταν ο εφιαλτης για την πρωτη παρτιδα του rmbp 15" στα 13" δεν υπηρχε... Αλλα οντως το νεο lineup θα αξιζει πιο πολυ για τον λογο οτι θα παει σε Haswell επεξεργαστες και σε hd5000 καρτα γραφικων και θα εχει mavericks απο μαμα πανω, και ισως καλυτερο ssd αρα, καλυτερα περιμενε

Ισχύει....τα νέα 13αρια Retina θα είναι λογικά καλύτερα και πιθανώς φτηνότερα αν κρίνουμε από την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθήθηκε στα Air του 2013.  Από τα geekbench που έχουν διαρεύσει θα συνεχίσουν να "φοράνε" dual core cpu (δυστυχώς όχι quad core) με την απλή εκδοχή της Intel 5000. Μεγάλο πλεονέκτημα θα είναι πάντως και η αύξηση της αυτονομίας.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν μπορείς να περιμένεις, σαφώς τα νέα retina με τους Haswell και την HD5000 θα είναι ακόμη καλύτερα!

Δημοσ.

Οκ διαβασα ολο το post και ακομα ειμαι λιγο χαμενος...περισσοτερο ως τελειως ασχετος με τα λαπτοπ..

Αποφασισα να κοιταξω για mac μιας που φαινονται σουπερ απο build-ασε που ειναι και ωραια,κακα τα ψεμματα-

Σκεφτομουν και εγω για Pro 13αρι,φανταζομαι μετα απο ολα οσα διαβασα το αποκλειω!

Η γενικη συμβουλη δλδ ειναι αναμονη μεχρι το φθινοπωρο για τη καινουργια γενια Pro με retina?Και πιθανως αγορα απο εξωτερικο?

Δημοσ.

Οκ διαβασα ολο το post και ακομα ειμαι λιγο χαμενος...περισσοτερο ως τελειως ασχετος με τα λαπτοπ..

Αποφασισα να κοιταξω για mac μιας που φαινονται σουπερ απο build-ασε που ειναι και ωραια,κακα τα ψεμματα-

Σκεφτομουν και εγω για Pro 13αρι,φανταζομαι μετα απο ολα οσα διαβασα το αποκλειω!

Η γενικη συμβουλη δλδ ειναι αναμονη μεχρι το φθινοπωρο για τη καινουργια γενια Pro με retina?Και πιθανως αγορα απο εξωτερικο?

Αει γεια σου! Αγορα απο εξωτερικο αν γινεται ειναι το καλυτερο, και βεβαια αναμονη για καινουρια retina η/και pro με καλυτερες οθονες

Δημοσ.

Οκ τωρα τα του εξωτερικου...εκανα και αντιστοιχο ποστ....ακουγονται πολλα για δασμους κλπ...

Αν ειναι το κοιταω μεσω amazon,για το mbp που κοιταζα μαζι με μεταφορικα εβγαινε κατι παραπανω απο 850 ευρω (οι τιμες ομως ειναι σε δολλαρια).Εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια? Οι ελληνικες τιμες μου φαινονται απαραδεκτες παντως

Δημοσ.

Οκ τωρα τα του εξωτερικου...εκανα και αντιστοιχο ποστ....ακουγονται πολλα για δασμους κλπ...

Αν ειναι το κοιταω μεσω amazon,για το mbp που κοιταζα μαζι με μεταφορικα εβγαινε κατι παραπανω απο 850 ευρω (οι τιμες ομως ειναι σε δολλαρια).Εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια? Οι ελληνικες τιμες μου φαινονται απαραδεκτες παντως

Δεν μπορείς να αγοράσεις από AMAZON Αμερικής....μόνο από Ευρώπη (π.χ.AMAZON UK).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...