Προς το περιεχόμενο

Macbook pro 13 inch αξιζει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο όπου σε βολεύει και θέλεις εσυ. Απλά στις μέρες μας θεωρώ οτι και 30 και 50 πόσο μάλλον παραπάνω να γλυτωσες εχουν αξια και τα επενδύεις κάπου αλλού, όπως πχ σε περιφερειακά για το ίδιο το μηχάνημα.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Καλη προταση η παραπανω.

Γενικοτερα απο το εξωτερικο, μπορεις να βρεις με ~1500€ τελικη τιμη με μεταφορικα  την εκδοση με 256GB ssd.

Εχε υποψην σου οτι το amazon σου κοβει κανονικη ελληνικη αποδειξη με 23% ΦΠΑ.

Δημοσ.

Δεν εχω ξανα αγωρασει απο εξωτερικο και δεν εχω ηδεα πως γινετε φοβαμε μην ειναι το λαπτοπ χαλασμενο η κατι τετοιο.... Και παν ολα τα λεφτα τζαμπα για 50€ ας πουμε. Δεν ξερω πως γινετε σου φερνουν το λαπτοπ το ελενχεις και μετα πληρωνεις?

Δημοσ.

Μάλλον απο εξωτερικό τα φέρνουν. Πάντως σύμφωνα με το skroutz θα σου έρθει στα ~1480 απο το φθηνότερο κατάστημα (αν το εχουν). Για αυτο αν μπορείς σκέψου και την αγορα απο amazon, μαζί με τα μεταφορικά τελική τιμή 1400€! Κερδίζεις δηλαδή και 80 ευρώ επιπλέον. Το μόνο κακό ίσως οτι το πληκτρολόγιο δεν θα εχει τα ελληνικά γράμματα.

Sent from my iPad using Insomnia

Αν μπορει απο αμαζον Αγγλιας τοτε δαγκωτο απο κει...

Δεν εχω ξανα αγωρασει απο εξωτερικο και δεν εχω ηδεα πως γινετε φοβαμε μην ειναι το λαπτοπ χαλασμενο η κατι τετοιο.... Και παν ολα τα λεφτα τζαμπα για 50€ ας πουμε. Δεν ξερω πως γινετε σου φερνουν το λαπτοπ το ελενχεις και μετα πληρωνεις?

Πραγματικα αν σου ερθει απο αμαζον χαλασμενο προιον και δεν βρεις το δικιο σου εγω θα πηδηξω απο το εβερεστ μερα μεσημερι, γιατι ακομα και χαλασμενο να σου ερθει, αν τους στειλεις μειλ δεν θα σου πουν στειλτο να το ελενξουμε αλλα θα σου στειλουν νεο και κρατας και το χαλασμενο και αν η ζημια ειναι μικρη το φτιαχνεις και εχεις 2

Δημοσ.

..το mbp 13" δεν ειναι πιο αργο απο το  air 13" 2013  σε  gaming.

Πως γίνεται αυτο;; την 4000 δεν εχουν και τα δυο?

plus καλυτερη cpu το pro;;

Δημοσ.

Το retina απο games λεει τιποτα? μπορω να πεζω minecraft :00 η league of legends αμα μπω καμια φορα με φιλους?

Δημοσ.

Το retina απο games λεει τιποτα? μπορω να πεζω minecraft :00 η league of legends αμα μπω καμια φορα με φιλους?

Το retina 13" εχει την ιδια καρτα με το απλο mbp 13", την intel 4000.

Δηλαδη και αυτο ειναι πιο αργο στα παιχνιδα απο το air 13" που εχει την intel 5000.

Τωρα για τα συγκεκριμενα παιχνιδαι που θελεις, δεν ξερω ποσο απαιτητικα ειναι.

Δημοσ.

Δεν ειναι πολυ απαιτητικα παιχνιδια γενικα θα μπορω να πεζω λιγοτερα απαιτητικα παιχνιδια?

Δημοσ.

Χααχχα ναι. Αλλα σιγουρα θα μπορω να πεζω μερικα games οχι cod η bf3 (δεν μου αρεσουν και τοσο τετοια παιχνιδια )

Καποιο παιχνιδη στρατιγικης η rpg ?

Δημοσ.

Χααχχα ναι. Αλλα σιγουρα θα μπορω να πεζω μερικα games οχι cod η bf3 (δεν μου αρεσουν και τοσο τετοια παιχνιδια )

Καποιο παιχνιδη στρατιγικης η rpg ?

ου ανετα!!! Μεχρι civilization 4 παιζει η hd400 ανετοτατα...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια! Τωρα τελευτεα ερωτησει (νομιζω :P) θα με καλυψει πληρος το macbook pro retina 13 inch? σε ολα αυτα που θελω καλη οθονη,djing,παραγωγη μουσικης με logic pro, ταχυτητα και λιγο gaming? επισης πως ειναι το mac os? ευκολο στην χρήση ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...