Ex3p Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δεν αγοραζω απο εξωτερικο (amazon,ebay) θα το παρω απο το σκρουτζ
shodan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Απο όπου σε βολεύει και θέλεις εσυ. Απλά στις μέρες μας θεωρώ οτι και 30 και 50 πόσο μάλλον παραπάνω να γλυτωσες εχουν αξια και τα επενδύεις κάπου αλλού, όπως πχ σε περιφερειακά για το ίδιο το μηχάνημα. Sent from my iPad using Insomnia
haHa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Καλη προταση η παραπανω. Γενικοτερα απο το εξωτερικο, μπορεις να βρεις με ~1500€ τελικη τιμη με μεταφορικα την εκδοση με 256GB ssd. Εχε υποψην σου οτι το amazon σου κοβει κανονικη ελληνικη αποδειξη με 23% ΦΠΑ.
Ex3p Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δεν εχω ξανα αγωρασει απο εξωτερικο και δεν εχω ηδεα πως γινετε φοβαμε μην ειναι το λαπτοπ χαλασμενο η κατι τετοιο.... Και παν ολα τα λεφτα τζαμπα για 50€ ας πουμε. Δεν ξερω πως γινετε σου φερνουν το λαπτοπ το ελενχεις και μετα πληρωνεις?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μάλλον απο εξωτερικό τα φέρνουν. Πάντως σύμφωνα με το skroutz θα σου έρθει στα ~1480 απο το φθηνότερο κατάστημα (αν το εχουν). Για αυτο αν μπορείς σκέψου και την αγορα απο amazon, μαζί με τα μεταφορικά τελική τιμή 1400€! Κερδίζεις δηλαδή και 80 ευρώ επιπλέον. Το μόνο κακό ίσως οτι το πληκτρολόγιο δεν θα εχει τα ελληνικά γράμματα. Sent from my iPad using Insomnia Αν μπορει απο αμαζον Αγγλιας τοτε δαγκωτο απο κει... Δεν εχω ξανα αγωρασει απο εξωτερικο και δεν εχω ηδεα πως γινετε φοβαμε μην ειναι το λαπτοπ χαλασμενο η κατι τετοιο.... Και παν ολα τα λεφτα τζαμπα για 50€ ας πουμε. Δεν ξερω πως γινετε σου φερνουν το λαπτοπ το ελενχεις και μετα πληρωνεις? Πραγματικα αν σου ερθει απο αμαζον χαλασμενο προιον και δεν βρεις το δικιο σου εγω θα πηδηξω απο το εβερεστ μερα μεσημερι, γιατι ακομα και χαλασμενο να σου ερθει, αν τους στειλεις μειλ δεν θα σου πουν στειλτο να το ελενξουμε αλλα θα σου στειλουν νεο και κρατας και το χαλασμενο και αν η ζημια ειναι μικρη το φτιαχνεις και εχεις 2
Tablet Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 ..το mbp 13" δεν ειναι πιο αργο απο το air 13" 2013 σε gaming. Πως γίνεται αυτο;; την 4000 δεν εχουν και τα δυο? plus καλυτερη cpu το pro;;
haHa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Πως γίνεται αυτο;; την 4000 δεν εχουν και τα δυο? plus καλυτερη cpu το pro;; To air εχει την 5000.
Ex3p Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Το retina απο games λεει τιποτα? μπορω να πεζω minecraft :00 η league of legends αμα μπω καμια φορα με φιλους?
Demon13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=35454 Για 330 ευρώ; Πάρε αυτό το καινούργιο.
haHa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Το retina απο games λεει τιποτα? μπορω να πεζω minecraft :00 η league of legends αμα μπω καμια φορα με φιλους? Το retina 13" εχει την ιδια καρτα με το απλο mbp 13", την intel 4000. Δηλαδη και αυτο ειναι πιο αργο στα παιχνιδα απο το air 13" που εχει την intel 5000. Τωρα για τα συγκεκριμενα παιχνιδαι που θελεις, δεν ξερω ποσο απαιτητικα ειναι.
Ex3p Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι πολυ απαιτητικα παιχνιδια γενικα θα μπορω να πεζω λιγοτερα απαιτητικα παιχνιδια?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι πολυ απαιτητικα παιχνιδια γενικα θα μπορω να πεζω λιγοτερα απαιτητικα παιχνιδια? Αν θες να παιζεις bf3 με ολα στο ultra μην το παρεις... 1
Ex3p Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Χααχχα ναι. Αλλα σιγουρα θα μπορω να πεζω μερικα games οχι cod η bf3 (δεν μου αρεσουν και τοσο τετοια παιχνιδια ) Καποιο παιχνιδη στρατιγικης η rpg ?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Χααχχα ναι. Αλλα σιγουρα θα μπορω να πεζω μερικα games οχι cod η bf3 (δεν μου αρεσουν και τοσο τετοια παιχνιδια ) Καποιο παιχνιδη στρατιγικης η rpg ? ου ανετα!!! Μεχρι civilization 4 παιζει η hd400 ανετοτατα... 1
Ex3p Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ωραια! Τωρα τελευτεα ερωτησει (νομιζω ) θα με καλυψει πληρος το macbook pro retina 13 inch? σε ολα αυτα που θελω καλη οθονη,djing,παραγωγη μουσικης με logic pro, ταχυτητα και λιγο gaming? επισης πως ειναι το mac os? ευκολο στην χρήση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα