Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα χθες μετα απο πτωση του διακοπτη ρευματος επαψε να λειτουργει η καρτα ηχου μου.ξερει κανεις που να απευθυνθω?σε μαγαζι με  pc η με ηλεκτρικες συσκευες?ξερει κανεις κανενα στη περιοχη του κεντρου?μετα απο χαλαρο ψαξιμο δεν βρηκα αν η creative εχει κεντρο επισκυων στην αθηνα.

Δημοσ.

Δεν την βρίσκει καν στην διαχείρηση συσκευώ στα windows ? δοκίμασε την και σε αλλο υπολογιστή.

Αν εχει καει πάντως να ξέρεις οτι ειναι δύσκολα τα πράγματα εκτος και αν το πρόβλημα ειναι σε καποιο μικρό πυκνωτή (φουσκομένος επάνω στην κάρτα)

Ανέβασε μια φωτογραφία της κάρτας αν μπορείς και πες και το μοντέλο , ειναι σε εγγύηση ?

Δημοσ.

οχι ειναι εξωτερικη καρτα οποτε μπορω να δω οτι δεν παιρνει καν ρευμα.το μοντελο ειναι εκτος εγγυησης κ ειναι κ discontinued γιαυτο δεν μπαινω στο κοπο να βρω λυση μεσω creative

creative-70em876106000-e-mu-0404-usb-2-0

Δημοσ.

Θέλει μετασχηματιστή για να πάρει ρεύμα η κάρτα ετσι δεν ειναι μηπως εχει καει ο μετασχηματιστής ?

• Like 1
Δημοσ.
99% έχει καεί ο μετασχηματιστής και όχι η κάρτα.

Θα σου πρότεινα να πάρεις την κάρτα και να την δοκιμάσεις επί τόπου σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά/ανταλλακτικά.

Δεν νομίζω να το αρνηθούν.
Δημοσ.

μακαρι.δεν εχω 5v μετασχηματιστη στο σπιτι  οποτε ειπα να ρωτησω πριν παρω.θα παω τη δευτερα σε μαγαζι.να δω αν μπορω να τον τσεκαρω.αλλα αφου ειναι τοσο πιθανο να ναι ο μετσχηματιστης το προβλημα με βλεπω να αγοραζω ακομα κ να μη μ αφησουν να δοκιμασω.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...

Δημοσ.

πανω στον μετασχηματιστη γραφει τα χαρακτηριστικα του.

Αμα πας το μετασχηματιστη σε καταστημα με ηλεκτρονικα, θα σου δωσουν καποιον με ιδια χαρακτηριστικα και βυσμα τροφοδοσιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...