mylo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα προσπαθω να συνδεθω με λογαριασμό μαηκροσοφτ στο σκυπε κ δεν μου βγαζει τα αντιστοιχα πλαισια να βαλω τους κωδικους. Η σελιδα παραμενει λευκη. Με τους κωδικους του σκυπε μπαινω κανονικα
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 καπου εχει μια επιλογη log in with microsoft account πατας εκει και μετα βαζεις τα στοιχεια σου
mylo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 αυτο κάνω και εγω. το μονο που βγαζει ειναι μια ασπρη σελιδα
mylo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 τι γινεται ρε παιδια μόνο σε εμένα δε βγάζει τα πεδία να βάλω τους κωδικούς μου απο microsoft? βγάζει μια κόκκινη μπάρα κάτω κάτω κάποιοες φορές αλλά στη μέση σταματα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 λιγο που κοιταξα στο νετ καποιοι ανεφεραν λαθος ημερομηνια και αλλοι για καποιο θεμα με τον Ιντερεντ Εξπλορερ. ποια εκδοση του ΙΕ εχεις?
mylo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 στο κινητο δεν χρησιμοποιω ie αλλά το dolfin
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 η ημερομηνια? τι κινητο εχεις?
mylo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 huawei joy 845 όταν λες ημερομηνια τι εννοεις? 5-8-13 λεει
galactikos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 ρε σεις το μσν ακόμα υπάρχει?wtf? Ναι, αν και υποτίθεται ότι έχει συγχωνευτεί με το Skype.
mylo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μηπως παιζει ρολο το οτι πριν χρησιμοποιουσα μονο wi fi ενω τωρα εχω βαλει ιντερνετ κοσμοτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα