Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

έκανα και εγώ τη μετάβαση στα 8αρια.

όλα καλά όλα ωραία αλλά κατάλαβα κάτι.

Ο τρόπος που επιλέγεται πια γλώσσα γραφής έχεις διαλέξει(το κλασικά Shift+alt) είναι πλέον global.

Και τι εννοώ?

Ότι πλέον αν αλλάξω γλώσσα στα 8 θα μπορώ να γράφω ελληνικά ΠΑΝΤΟΥ και όχι μόνο στο παράθυρο-εφαρμογή που είχα active όταν άλλαξα την γλώσσα , κάτι τέτοιο βέβαια στα 7 δεν γινόταν αφού πολύ έξυπνα καταλάβαινε ότι ήθελες να γράψεις ελληνικά μόνο π.χ στο word και όχι όταν πάω να γράψω μια διεύθυνση στον chrome.

Υπάρχει τρόπος να έχω την παλιά κλασική συμπεριφορά των 7?

Δημοσ.

Πίνακας Ελέγχου -> Ώρα, Γλώσσα και Περιοχή -> Γλώσσα.

Στα δεξιά "Ρυθμίσεις για προχωρημένους" και περίπου στη μέση έχει κουτάκι να επιλέξεις: "Να επιτρέπεται να ορίζω διαφορετική γλώσσα εισαγωγής για κάθε παράθυρο εφαρμογής".

• Like 3
Δημοσ.

Ποπο!Να και η χρησιμότητα ενός φόρουμ!

Σε ευχαριστώ πολύ αυτό ακριβώς ήθελα.

Η microsoft θεώρησε πιο χρήσιμο να αλλάξει κάτι που υπήρχε στα windows από ότι πρωτοδημιουργήθηκαν...

Δημοσ.

Η microsoft θεώρησε πιο χρήσιμο να αλλάξει κάτι που υπήρχε στα windows από ότι πρωτοδημιουργήθηκαν...

Η ms θεωρισε λογικο οτι μετα απο 6+ χρόνια με τα vista και 7,θα ξέραμε 2-3πραγματα για τις ρυθμησεις στο control panel!

Δημοσ.

Η ms θεωρισε λογικο οτι μετα απο 6+ χρόνια με τα vista και 7,θα ξέραμε 2-3πραγματα για τις ρυθμησεις στο control panel!

Δεν γεννηθήκαμε όλοι την ιδια χρονολογία .. :P

Δημοσ.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να κοιτάξω γιατί είχα την εντύπωση ότι δεν υπήρχε καμιά τέτοια ρύθμιση, βλακεία μου.

Μόνο καλό είναι που μπορείς να έχεις τέτοια παραμετροποίηση κατά βούληση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να κοιτάξω γιατί είχα την εντύπωση ότι δεν υπήρχε καμιά τέτοια ρύθμιση, βλακεία μου.

Μόνο καλό είναι που μπορείς να έχεις τέτοια παραμετροποίηση κατά βούληση.

Αυτό ακριβώς! Δεν υπήρχε παλιά τέτοια επιλογή οπότε γιατί να πάει το μυαλό σου εκεί;

Κακό δεν είναι που βάλανε τέτοια επιλογή, κακό είναι που για να σου το δείξουν, άλλαξαν και την default επιλογή που υπήρχε εδώ και αιώνες... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...