Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν τοποθέτησα τον υπολογιστή στο πάνω σπίτι και έβαλα το modem κοντά στην μπαλκονόπορτά και πήγα επάνω με ένα usb WiFi που είχα να δοκιμάσω το πιάνω και παρατήρησα πως πιάνω με την κεραία usb 4 από τις 6 γραμμές Internet!

Σαν ταχύτητα δεν είναι κακία αλλά μπορώ με κάποιον τρόπο να το ενισχύσω με ένα repeat κάπως αντί να περάσω καλώδιο μέχρι επάνω;

εφοσον εχεις 4 στις 6 γιατι να βαλεις Repeater?Μπορει να εχεις καλυτερο σημα μετα αλλα μπορει λογω repeater να χασεις ταχυτητα.οποτε δεν το προτεινω σαν εγγυημενη λυση.powerline ειναι αλλο σπιτι οποτε το ψιλοξεχναμε.μετα μονο καλωδιακι.

Δημοσ.

γενικα με το repeater χανεις λιγακι .με το ασυρματο επισης μπορει να χανεις λιγακι.λιγοτερο απο το repeater συνηθως.με το καλωδιο εισαι ΘΕΟΣ:P

Οοοοκ οπότε πάλι γυρνάω στην λύση του καλωδίου 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γενικα με το repeater χανεις λιγακι .με το ασυρματο επισης μπορει να χανεις λιγακι.λιγοτερο απο το repeater συνηθως.με το καλωδιο εισαι ΘΕΟΣ :P

τώρα που πήγα να το παραγγείλω εξαντλήθηκε από το e-gate 

έχετε να μου προτείνεται κανένα άλλο εξίσου καλά από το e-gate ;

Δημοσ.

α, δεν σου περισσευει κανα παλιο adsl router να το κανεις access point?

β.γιατι υποχρεωτικα να παρες απο egate?

http://www.e-gate.gr/index.php?subcats=Y&type=extended&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&cid=277&x=5&y=8&dispatch=products.search&q=fff|%25Wireless_router%25Ethernet_router%25&fids=1229-1232&category_id=277

εδω εχει και dlink και tp link>απο αυτες τις 2 εταιρειες προτιμω την dlink.

Δημοσ.

α, δεν σου περισσευει κανα παλιο adsl router να το κανεις access point?

β.γιατι υποχρεωτικα να παρες απο egate?

http://www.e-gate.gr/index.php?subcats=Y&type=extended&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&cid=277&x=5&y=8&dispatch=products.search&q=fff|%25Wireless_router%25Ethernet_router%25&fids=1229-1232&category_id=277

εδω εχει και dlink και tp link>απο αυτες τις 2 εταιρειες προτιμω την dlink.

α. οχι

β.εγώ για αυτό έλεγα http://www.e-gate.gr/networking/network-parts/routers-el/tp-link-tl-wdr3500-n600-wireless-n-dual-band-megabit-router.html

Δημοσ.

για τα λεφτα που εχει ναι ειναι value for money αν και το dual band μπορει να ειναι λιγο αχρηστο γιατι θες και αντιστοιχα dual band καρτες για να παιξει.αλλα οκ για κατι φτηνο και καλο ειναι μια χαρα.γενικα η Tp link ειναι αρκετα φτηνη και τα προιοντα της ειναι νορμαλ.ουτε κατι το τρελο αλλα ουτε κατι το φτηνο και χαλια σαν κατι κινεζικα Noname.απλα εγω ειπα κανα dlink netgear σαν ακομα πιο καλο.αλλα εξαρτατε το budget σου και την χρηση που θες.αλλα και αυτο θα κανει μια χαρα την δουλεια του

Δημοσ.

για τα λεφτα που εχει ναι ειναι value for money αν και το dual band μπορει να ειναι λιγο αχρηστο γιατι θες και αντιστοιχα dual band καρτες για να παιξει.αλλα οκ για κατι φτηνο και καλο ειναι μια χαρα.γενικα η Tp link ειναι αρκετα φτηνη και τα προιοντα της ειναι νορμαλ.ουτε κατι το τρελο αλλα ουτε κατι το φτηνο και χαλια σαν κατι κινεζικα Noname.απλα εγω ειπα κανα dlink netgear σαν ακομα πιο καλο.αλλα εξαρτατε το budget σου και την χρηση που θες.αλλα και αυτο θα κανει μια χαρα την δουλεια του

να ρωτήσω κάτι άλλο αν συνδέσω το tp-link στον κάτω όροφο θα δουλεύει κανονικά το netgear στο wifi πάντα ;

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άλλο αν συνδέσω το tp-link στον κάτω όροφο θα δουλεύει κανονικά το netgear στο wifi πάντα ;

εννοειται.το ενα wifi δεν καταργει το αλλο.μπορεις αμα θες να δωσεις το ιδιο ονομα το ιδιο κλειδωμα απλα διαφορετικο καναλι.πχ στο ενα καναλι 6 στο αλλο καναλι 11.απλα να εχουν 5 καναλια διαφορα μεταξυ τους.οχι καναλι 12 οχι 13.

Δημοσ.

εννοειται.το ενα wifi δεν καταργει το αλλο.μπορεις αμα θες να δωσεις το ιδιο ονομα το ιδιο κλειδωμα απλα διαφορετικο καναλι.πχ στο ενα καναλι 6 στο αλλο καναλι 11.απλα να εχουν 5 καναλια διαφορα μεταξυ τους.οχι καναλι 12 οχι 13.

εννοείται αυτό !

Δημοσ.

μόλις το παρέλαβα και εγκαταστάθηκαν όλα από το cd !!!!

ευχαριστώ πολύ!

αλλά έχω μια απορία στις ρυθμίσεις μου είπε να βάλω όνομα και κωδικό για το ασύρματο των 2.4GHz & 5GHz γιατί έχεις 2 επειδή έχει 2 κεραίες ;

Δημοσ.

μόλις το παρέλαβα και εγκαταστάθηκαν όλα από το cd !!!!

ευχαριστώ πολύ!

αλλά έχω μια απορία στις ρυθμίσεις μου είπε να βάλω όνομα και κωδικό για το ασύρματο των 2.4GHz & 5GHz γιατί έχεις 2 επειδή έχει 2 κεραίες ;

ειναι dual band οποτε εκπεμπει και στα 2,4 ghz αλλα και στα 5ghz .λογικα ισως να διαχωριζονται αυτα τα 2 δικτυα μεταξυ τους αμα θελει καποιος.αν δεν χρειαζεται τα 5ghz δηλαδη αν δεν εχεις καποια συσκευη στα 5 ghz τοτε μπορει να το κλησεις.δεν παει ακριβως με τις κεραιες.μπορει να παιζει και στα στα 2,4 ghz μονο και να εχει και 3 κεραιες.

Δημοσ.

ειναι dual band οποτε εκπεμπει και στα 2,4 ghz αλλα και στα 5ghz .λογικα ισως να διαχωριζονται αυτα τα 2 δικτυα μεταξυ τους αμα θελει καποιος.αν δεν χρειαζεται τα 5ghz δηλαδη αν δεν εχεις καποια συσκευη στα 5 ghz τοτε μπορει να το κλησεις.δεν παει ακριβως με τις κεραιες.μπορει να παιζει και στα στα 2,4 ghz μονο και να εχει και 3 κεραιες.

ΟΚ το απενέργοποίησα και ακόμα επάνω έχει μια θύρα usb μπορεί να πάρει εκτυπωτή ή γενικά έναν σκληρό δίσκο θα μπορούσα να βάλω ένα hub usb για να βάλω και τα 2 ;

Δημοσ.

ΟΚ το απενέργοποίησα και ακόμα επάνω έχει μια θύρα usb μπορεί να πάρει εκτυπωτή ή γενικά έναν σκληρό δίσκο θα μπορούσα να βάλω ένα hub usb για να βάλω και τα 2 ;

με Usb hub δεν νομιζω να παιξει.συνηθως στα καλα ρουτερ παινει η εκτυπωτη η 3g stick η εξωτερικο σκληρο.το manual σιγουρα θα γραφει τι μπορει να παρει και πως το ενεργοποιεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...